• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıma İlk Kez Böyle Bir Olay Geldi Çok Üzüldüm

flowerfairy

✨777 520✨
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
468
512
18
23
Bugün kendimi kötü hissettiğim için rahatlamak adına burada paylaşmak istiyorum. Birileriyle paylaşmazsam uyuyamam.

Bugün zincir marketlerin birinden un aldım. Bildiğimiz beyaz un. Marka paylaşmak yasak mı bilmiyorum. Unu açtığım da önce fark etmedim, bardağa dökünce fark ettim ki içinde un biti vardı.

Gerçi un biti mi bilmiyorum. Küçük siyah böcek gibi bir şey. Ben de fotoğraf çekmeden aldım, markete götürdüm.

Kasiyer fiş istedi, verdim. İade yapamıyorlarmış. Müdürünüzle görüşebilir miyim dedim "burada yok dedi" Bende ne yapabilirim peki dedim.
Neyse sonra kasiyer olayı biraz fazla büyüttü, küçük hakaretler etti. Ben de ağlayacak gibi oldum marketten çıktım.

Keşke önce tüketici haklarını arasaydım. Küçük bir olay olabilir ama ne bileyim ülkemiz de böyle şeyler yaşanması üzdü beni. İçtiğimiz suya kadar ilaçlı. Gıda hakkında haberleri takip ediyorsanız, biliyorsunuzdur, bazı markalara verilen cezalar, zehirlenmelerin artması, sahte ballar baharatlar vs kim bilir daha fark etmeden neler neler yedik içtik.
Temiz gıdaya ulaşabilmek ne kadar zorlaştı ülkemiz de öyle değil mi.

Bugün kendimi kötü hissettiğim için rahatlamak adına burada paylaşmak istiyorum. Birileriyle paylaşmazsam uyuyamam.

Bugün zincir marketlerin birinden un aldım. Bildiğimiz beyaz un. Marka paylaşmak yasak mı bilmiyorum. Unu açtığım da önce fark etmedim, bardağa dökünce fark ettim ki içinde un biti vardı.

Gerçi un biti mi bilmiyorum. Küçük siyah böcek gibi bir şey. Ben de fotoğraf çekmeden aldım, markete götürdüm.

Kasiyer fiş istedi, verdim. İade yapamıyorlarmış. Müdürünüzle görüşebilir miyim dedim "burada yok dedi" Bende ne yapabilirim peki dedim.
Neyse sonra kasiyer olayı biraz fazla büyüttü, küçük hakaretler etti. Ben de ağlayacak gibi oldum marketten çıktım.

Keşke önce tüketici haklarını arasaydım. Küçük bir olay olabilir ama ne bileyim ülkemiz de böyle şeyler yaşanması üzdü beni. İçtiğimiz suya kadar ilaçlı. Gıda hakkında haberleri takip ediyorsanız, biliyorsunuzdur, bazı markalara verilen cezalar, zehirlenmelerin artması, sahte ballar baharatlar vs kim bilir daha fark etmeden neler neler yedik içtik.
Ayıplı mal satışı var, kasiyer de size hakaret vs edemez orada maaşlı çalışan eleman sonuçta. O kişiden de şikayetçi olun. Kamera görüntüleri vs vardır. Yazın dilekçe şikayetçi olun kişiden de. İnsanlarla muhatap olmayı bilmiyorsa bu sektörde iş yapmayacak. Bugün size yaptı ise başkalarına da yapacaktır ezmeye çalışacak. Hakkınızı arayın ki sizin gibi başkalarını mağdur edemesinler ve o personel de kendine çeki düzen versin.

Hayırdır deseydiniz, kasiyere ne oluyor? Ayıplı malın ücret iadesini yapmak zorunda, tekrar gidin; üslup ve tavır değişmiyorsa şikâyetçi olun. Ben karpuz alıyordum, içi bayık çıksa götürüyordum; yarılmış karpuzun dahi ücret iadesini yapıyorlardı.

Ayıplı mal satışı var, kasiyer de size hakaret vs edemez orada maaşlı çalışan eleman sonuçta. O kişiden de şikayetçi olun. Kamera görüntüleri vs vardır. Yazın dilekçe şikayetçi olun kişiden de. İnsanlarla muhatap olmayı bilmiyorsa bu sektörde iş yapmayacak. Bugün size yaptı ise başkalarına da yapacaktır ezmeye çalışacak. Hakkınızı arayın ki sizin gibi başkalarını mağdur edemesinler ve o personel de kendine çeki düzen versin.
Genç bir kızdı. Belki işe yeni başlamıştı bilmiyorum. Böyle konular da çok hassasım. Kızı ekmeğinden işinden etmek istemiyorum.

İçtiğimiz suya kadar ilaçlı. Gıda hakkında haberleri takip ediyorsanız, biliyorsunuzdur, bazı markalara verilen cezalar, zehirlenmelerin artması, sahte ballar baharatlar vs kim bilir daha fark etmeden neler neler yedik içtik.
Böyle olsa da olmasa da kimse size hakaret edemez. Öncelikle O Un paketinin üzerinde ki şikayet hattını arayın. Üretici firma ile görüşüp şikayetinizi anlatın mutlaka yardımcı oluyorlar çözüm üretmeye çalışıyorlar.

Sonra Marketin müşteri hizmetlerini arayın kasiyer hatunu şikayet edin bilgileri olsun.

Belki kasiyer hanım çok sıkılmış artık çalışmak istemiyordur.

Nasıl hakaret eder ya, doğal olarak hakkını savunuyorsun, unda bir şey çıkmış endişelenmekte ve iade etmekte haklısın sonuna kadar

Genç bir kızdı. Belki işe yeni başlamıştı bilmiyorum. Böyle konular da çok hassasım. Kızı ekmeğinden işinden etmek istemiyorum.
O zaman haddini bilmeyi, tüketici haklarını ve müşteriyle doğru iletişim şeklini öğrensin.

Size hakaretler etmiş ekmek yediği kaba tükürmüş resmen. İşine bu kadar saygısı olsaydı böyle davranmazdı. Siz şikayet etmezseniz cesaretlenir başka müşterilere de bu şekilde hakaretler eder. Çalışanı ve unu kesinlikle her yere şikayet edin.

Hiç alakası yok, işi yapmayı öğrenecek. Oraya her çeşit insan geliyor dişini geçirdiğini ezecek ve size yaptığı dozu arttırarak devam edecek. Hakkınızı bırakmayın. Yanlış düşünüyorsunuz. Hizmet sektöründen para kazanmak istiyorsa kurallara göre yapacak işi, açıp okusun tüketicinin haklarını. Sizin fişiniz varken ve ayıplı ürün satışı yapan market olduğu halde ürünü almaması da suç.
İşinden kovmazlar uyarırlar ama önüne gelene böyle bağırıyorsa muhtemelen kovulur

Siz işinden etmek istemiyosunuz da o hadsizce size hakaret ederken işini tehlikeye attığını hiç düşünmüyor. Yarın gidin müdürle görüşün o elemanı da şikayet edin. Tüketici haklarına da şikayet edeceğim deyin en azından biraz yusuflasın. Saygısız.

Size hakaretler etmiş ekmek yediği kaba tükürmüş resmen. İşine bu kadar saygısı olsaydı böyle davranmazdı. Siz şikayet etmezseniz cesaretlenir başka müşterilere de bu şekilde hakaretler eder. Çalışanı ve unu kesinlikle her yere şikayet edin.
Çok haklısınız. Unu şikayet var sitesini de yazacaktım, baktım siteye tek ben değilmişim. Çok farklı şehirlerde de un biti çıkmış aynı markadan.

Kıyamam ya sana, nasıl da hassas kalplisin 🥹🥺 bu olay benim başıma gelse tavrım çok farklı olurdu, çirkefliğin dibine de vururdum, eve gelince olayı aklıma bile getirmezdim. Sen tüketici olarak hakkını aramışsın, üzüleceğin bir durum yok balım

Siz işinden etmek istemiyosunuz da o hadsizce size hakaret ederken işini tehlikeye attığını hiç düşünmüyor. Yarın gidin müdürle görüşün o elemanı da şikayet edin. Tüketici haklarına da şikayet edeceğim deyin en azından biraz yusuflasın. Saygısız.
Çok haklısınız. Bugün marketten çıkıp gittiğim hataydı. Sabahtan beri bu olayı düşünüyorum. Müdürle görüşeceğim yarın, kasiyer kızı uyarsın iyice. Tüketici haklarını da arayacağım.

Kıyamam ya sana, nasıl da hassas kalplisin 🥹🥺 bu olay benim başıma gelse tavrım çok farklı olurdu, çirkefliğin dibine de vururdum, eve gelince olayı aklıma bile getirmezdim. Sen tüketici olarak hakkını aramışsın, üzüleceğin bir durum yok balım
Canım ülkem de gıda terörü yaşanıyor, çok üzülüyorum. Bu markanın o kadar çok şikayeti varmış ki... Pirinçlerin de bile böcek varmış.
Normal de herkesle yumuşak kırmadan konuşan birisi olduğum için böyle konular da çirkef olamıyorum.

Allah allah
Fiş olmadan bile bazen geri iade alıyor zincir marketler ya da değişim yapıyorlar
Niye fiş olduğu halde böcekli unu almamışlar şaşırdım

Ay siz niye ağlak moda geçiyorsunuz 😂 orda iki sesinizi yükseltseydiniz kibarlığınızı bozmadan, seve seve değiştirirlerdi.
Regl dönemim yaklaşıyor biliyor musun, bu aralar her şeye ağlayasım var😂
Doğrusu ben de kasiyerin hakaret etmesini ve ses yükseltmesini hiç beklemiyordum. Bir anda ses yükseltince irkildim.
Fişimi verir paramı alırım diye düşünüyordum.

Back