• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başıma gelenler!!!

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
kızlar benim çok bıdık bir kızım var Allah ömür versin.5 aylık olacak birkaç gün sonra.nazlı, anneci, ilgici....bebek işte...doğduğundan beri sarılıp uyuyorduk.biraz uykucu.akşam beş altı olsun başlıyor ağlamaya.o kadar erken de yatıramam.sabah dörtte beşte kalkıyor o zaman.artık dayanacak gücüm kalmadı.hiç emzik te almadıki oyalansın.ne zaman versem ööö ööö diyordu.chicco nun 0+ olanını aldık beğenmedi.nuk un 2 nosunu aldık damaklı beğenmedi.iki gün önce yine başladı ağlamaya.ben de öyle eğlence olsun diye nuk un emziğini verdim.birr kaptı...nasıl emiyo ama.deli gibi...:1shok: hayret ettim valla.alışık olmadığı için arada düşürdü. ağlıyor ver mememi diye.cokur cokur emiyor..sesi kesildi rahatladı.ben de tabi.iki gündür emziği yanında.bir emiyor bir atıyor.bugün öğlen annemdeydim ağladı huysuzlandı.sarılıp uyumayı istemedi.annem emziği ver ayağında salla bir dedi.anaaa bir yaptım hemen uyudu..bu akşam da uykusu geldi.ağladı huysuzlandı ve ilk defa bensiz uydu.yani emziğiyle ayakta sallayarak.ama öyle uzun uzun sallamıyorum.pıt diye uyuyor.yatağa koyarken de puu diye atıverdi memeyi.kafamçokkarıştı
çok uzun oldu ama napim anlatayım dedim.bu saaten sonra meme alan bebek ilk defa gördüm o da benimki.:ecrin_bebek: siz böyle birşey gördünüz mü.?acaba diş çıkaracak ya damaklarını kaşımak için mi aldı??ama öyle böyle değil kaşıyor gibi de görünmüyor.bayağı bi emiyor zilli böcüğüm..:CüvCüv:

Maşallah canım yerim ben onu.. Ne alemler bizleri gülmekten yerlere yatırıyorlar Allah onlara ömür versin. Bize daha ne oyunlar yapacaklar....

normal bide disleride kasiniyordur mutlaka nukun emzikleri damaga iyi oturuyor bende iki cocugumda da kullandim kesinlikle o konuda rahattilk ilk basta dedigin gibi ögürüyor ememiyorlardi canim herseyin ilki ne kadar da anlamli degilmi allah hayirli ömür versin bebegine:nazar:

canim benim oğlumda 3.5 aylikken aldi ilk zamanlar hep öğürüyodu şimdi cokur cokur emiyo bende çok şaşirmiştim

cnm ben yeni doğum yaptım kızıma emzik vermek istiyorum oyalansın diye ama benimkide tutmuyor önce aventin 0-3 ayını almştm tutmadı chicco nun tamamı kauçuk olanı aldım onuda tutmadı bugün nuk unkini aldık onuda tutmuyo ya midesi bulanıyo senin bızdık nasıl tuttu acaba benimkide birden saldırsa öle keşke:)

ben pekmeze batırıp alıştırdım bebişi.gaz yapar diyorlar ama alıştı artık alıyo.emzik olmazsa olmuyo valla.oyalanıyoo

benim ikizlerim var ama vermiyorum.emzik yerine beni kullanıyorlar.sabaha karsı baslıyorlar bi onu alıp sarılıp emziriyorum o uyuyor digeri aglıyor onu alıyorum sagımda ve solumda iki bebek bi ona dönüyorum bi diger oglusuma. sürekli emzirme pozisyonunda yatıyorum cok zor oluyor.yanımda yatıyorlar sabah 5 ten 6 dan sonra.emzik vermem herhalde bazen aklıma geliyor yapsam mı diye.ya bırakmazlarsa sonra da bilmem nasıl bir seydir bu :1shok:

Son düzenleme:
benim ikizlerim var ama vermiyorum.emzik yerine beni kullanıyorlar.sabaha karsı baslıyorlar bi onu alıp sarılıp emziriyorum o uyuyor digeri aglıyor onu alıyorum sagımda ve solumda iki bebek bi ona dönüyorum bi diger oglusuma. sürekli emzirme pozisyonunda yatıyorum cok zor oluyor.yanımda yatıyorlar sabah 5 ten 6 dan sonra.emzik vermem herhalde bazen aklıma geliyor yapsam mı diye.ya bırakmazlarsa sonra da bilmem nasıl bir seydir bu :1shok:

canim öyle sen nasil dayaniyorsun allah sana cook sabir versin valla emizir tabi karinlarini doyur ama emzik niyetine verme bence bu senin icin ilerde daha da zorlasir seni emzik niyetine aliyorlarsa emzik istiyorlar demekki.Ayrica emzigi biraktirmasi cok kolay en fazla 1.5 yasina kadar müsade edersin sonra emzige onun anlayacagi bisekilde bisey oldugunu anlatirsin ne bilim mesela pis olmus yada artik sen büyüdün onun sevmiyecegi seylerle kandiriyorsun ama daha büyük yaslara gelirsen kandiramazsin tabi 1 yada iki gün fazla degil inan bana böyle cekmektense ileride 2 gün cek daha iyi derim ben yinede sen bilirsin canim:kahve:

Benim kızımda 4 aydan sonra emziğe alıştı.Bende daha hamile iken nuby'nin emziğini almıştım. Birtürlü almıyordu diliyle iktiriyordu.ben verdikçe o attı.Ama emzik bir kurtarıcı oğlumda emmişti çok iyi oluyor.Sonra bidaha denemek istedim bu sefer nuk'un emziğini aldım yani yaklaşık 4 yada 4.5 aylıktı onu tuttu.Şimdi her iki emziğinide tutuyor.:ecrin_bebek:

ne biliyim kırcicegim aslında aklım karısıyor bazen ama zararlı diyorlar bi de damak diş yapısını bozuyor diye duydum.simdi ben sadece uyku arasında versem uyanıkken de isterler mi kızlar

ne biliyim kırcicegim aslında aklım karısıyor bazen ama zararlı diyorlar bi de damak diş yapısını bozuyor diye duydum.simdi ben sadece uyku arasında versem uyanıkken de isterler mi kızlar

ben kızıma uyanıkken emzik vermiyorum yatırıken veriyorum unanınca alıyorum yatakta kalıyor emzik birde sadece dışarı çıkarken alıyorum bazen dışarda uykusu geliyor ozaman veriyorum uyanıkken emziği görürse alıp emiyor hemen alıyorum emzik yatakta diyorum. inşallah değişmez huyu:ecrin_bebek:

benim kızımda almıyordu memede uyuyordu. bakıcıya nasıl bırakırım düşünüyordum. şimdi nukun damaklı emziğine alıştırdım. sadece uykuya dalarken kullanıyor. sonra atıyor. artık öyle uyuyo. ama sürekli huyu değişiyor. şimdide kafayı yastığa gömüp uyuyo. emerken başını koluma çevirip yüzünü kapatıyo ve uyuyo. bende öyle yatırıp yanına yastık koyuyorum. ona başını yaklaştırıp öper gibi uyuyo. çok komik oluyo..

Back