- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
kızlar benim çok bıdık bir kızım var Allah ömür versin.5 aylık olacak birkaç gün sonra.nazlı, anneci, ilgici....bebek işte...doğduğundan beri sarılıp uyuyorduk.biraz uykucu.akşam beş altı olsun başlıyor ağlamaya.o kadar erken de yatıramam.sabah dörtte beşte kalkıyor o zaman.artık dayanacak gücüm kalmadı.hiç emzik te almadıki oyalansın.ne zaman versem ööö ööö diyordu.chicco nun 0+ olanını aldık beğenmedi.nuk un 2 nosunu aldık damaklı beğenmedi.iki gün önce yine başladı ağlamaya.ben de öyle eğlence olsun diye nuk un emziğini verdim.birr kaptı...nasıl emiyo ama.deli gibi...:1shok: hayret ettim valla.alışık olmadığı için arada düşürdü. ağlıyor ver mememi diye.cokur cokur emiyor..sesi kesildi rahatladı.ben de tabi.iki gündür emziği yanında.bir emiyor bir atıyor.bugün öğlen annemdeydim ağladı huysuzlandı.sarılıp uyumayı istemedi.annem emziği ver ayağında salla bir dedi.anaaa bir yaptım hemen uyudu..bu akşam da uykusu geldi.ağladı huysuzlandı ve ilk defa bensiz uydu.yani emziğiyle ayakta sallayarak.ama öyle uzun uzun sallamıyorum.pıt diye uyuyor.yatağa koyarken de puu diye atıverdi memeyi.kafamçokkarıştı
çok uzun oldu ama napim anlatayım dedim.bu saaten sonra meme alan bebek ilk defa gördüm o da benimki.:ecrin_bebek: siz böyle birşey gördünüz mü.?acaba diş çıkaracak ya damaklarını kaşımak için mi aldı??ama öyle böyle değil kaşıyor gibi de görünmüyor.bayağı bi emiyor zilli böcüğüm..:CüvCüv:
çok uzun oldu ama napim anlatayım dedim.bu saaten sonra meme alan bebek ilk defa gördüm o da benimki.:ecrin_bebek: siz böyle birşey gördünüz mü.?acaba diş çıkaracak ya damaklarını kaşımak için mi aldı??ama öyle böyle değil kaşıyor gibi de görünmüyor.bayağı bi emiyor zilli böcüğüm..:CüvCüv: