başıma gelen ilginç olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beyzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
344
0
66
Samsun
bu gece 2de yattım ve az önce uyandım lavaboya gittiğimde ilginç birşey farkettim pijamanın üstü tersti yani etiketi dikişleri dışarda bayağı
gece düz giyip yattığıma eminim çünkü fotoğraf çekinmiştim fotoda düz ve üstüne bi mont takıp bakkala çıkmıştm
ev de sıcak değildi kalorifer kapalıydı sıcaklayıp çıkardım sonra giydim tekrar desem
hem bunu yaptıysam nasıl hiçbi şey hatırlamıyorum?
evde bi ev arkadaşım var o da dün 11 gibi uyudu zaten niye böyle bişey yapsın.
bi hafta önce de benzer bişey oldu uyandığımda pijamamın altı üstümde değil yatağın kenarında yerdeydi ama o gece ev sıcaktı hatırlıyorum o yüzden üzerinde durmadım ama bu sefer..
aklıma başka şeyler geliyo korkuyorum
böyle bi olay yaşayanınız var mı ??

ne gibi bi şey geliyo aklına?

Bence ev arkadaşını değiştir ayetel kürsü felak nas okumadan uyuma

Beki sen gece wc ye falan gittin..
Sonrada ters giydin olabilir bu tarz şeyler..

yediğine içtiğine dikkat et .
Ev arkadaşını ne zamandır tanıyorsun .
İlginç fantazileri olan biri de olabilir

korktuğun şey ne.açık açık yaz ona göre yorumlayalım

enterans bir durum emin misin .gece hiç uyanmadın mı

ruhani şeylerin yapabileceği gibi ama bu her ihtimalden olanaksız sanırım
ve bir konuda kapanır.
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…