sürekli aynı şampuanı kulanıyordun ,1 ay bıraktın sonra geri döndün şampuanına..mucize etkiyi gördün öyle mi?
selam canim sampuanin gercekten muzice gibi bir sey . Benim saclari boyali nasil olacakki . Icersinde silikon olmadigi icin sert yapmaz mi.Belki ki de bu sampuani kullanmak icin dogal sac olmasi gerekiyor.canim birsey daha sorayim sac kremi kullniyop= musun. Saclarin yumusak mi.
bende aktarın önerisiyle bi doğal şampuan aldım saç kremiyle birlikte içinde silikon yok ama saçlarım gayet yumuşak illede saç kremi kullanmak gerekiyor :)))
ee sonuçta medikal bir ürün.sebamed markası hassas ciltler için ürünler geliştiriyor...içinde alkol silikon gibi saçmasapan madeler yok..
pantene elidor elseve blendax gibi ürünlerin hepsi birbirine benziyor..sadece renkleri ve kokuları değişik.hepsi de reklam ve satış amacıyla ürünlerini çoğaltıyolar..misal elidorun "10 15 çeşit ürünü varI(koparak dökülme,yağlı saçlar,normal,kepek için...)sanmıyorum ki içlerinde bu sorunlara yönelik maddeler olsun.o rengi kokuyu köpüğü geliştirmek için olmadık şeyleri saçımıza sürüyolar. biz de nereden bilelim içindeki amonyum neye yarar..
mesela badem yağı ile saçlarınızı güçlendirir falan der reklamlarda.ama sonuç..pek farkedilir değil.koyuyorlAR İÇİNE 2 3damla badem yağı yada içeriği al sana reklam stratejisi.hepimiz de kanıyoruz..sebamed çok pahalı belki ama gözünüz kapalı kullanabileceğiniz ürünlere sahip..
hayatım sana karışmak gibi olmasın ama aktar ın önerdiği herşeyi kullanmamını tavsiye ederim.. adamlar sonuçta ürün satacaklar.. benim bununla ilgili hep kötü anılarımız olmuştur. aktarlrın yanından geçerken tirtir titrerim... ilk başlarda her ürün psikolojik olarak iyi geliyor ama sonuçları kötü olabilir...
iyi akşamlar :):)
canim benim sana yazdigim yazilar silinmis :S
ee sonuçta medikal bir ürün.sebamed markası hassas ciltler için ürünler geliştiriyor...içinde alkol silikon gibi saçmasapan madeler yok..
pantene elidor elseve blendax gibi ürünlerin hepsi birbirine benziyor..sadece renkleri ve kokuları değişik.hepsi de reklam ve satış amacıyla ürünlerini çoğaltıyolar..misal elidorun "10 15 çeşit ürünü varI(koparak dökülme,yağlı saçlar,normal,kepek için...)sanmıyorum ki içlerinde bu sorunlara yönelik maddeler olsun.o rengi kokuyu köpüğü geliştirmek için olmadık şeyleri saçımıza sürüyolar. biz de nereden bilelim içindeki amonyum neye yarar..
mesela badem yağı ile saçlarınızı güçlendirir falan der reklamlarda.ama sonuç..pek farkedilir değil.koyuyorlAR İÇİNE 2 3damla badem yağı yada içeriği al sana reklam stratejisi.hepimiz de kanıyoruz..sebamed çok pahalı belki ama gözünüz kapalı kullanabileceğiniz ürünlere sahip..
Sanılanın aksine bebeklerin saç dipleri erişkin bireylerden daha yağlı olur. Bu da vücuttan salgılana nsebum adlı maddenin bebeklerde daha çok salgılanmasından kaynaklanıyor. Arkadaşın dediği kafama çok yattı ben de deneyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?