Şampuan ve Saç Kremleri Başıma gelen en güzel şampuan

sürekli aynı şampuanı kulanıyordun ,1 ay bıraktın sonra geri döndün şampuanına..mucize etkiyi gördün öyle mi?

sürekli aynı şampuanı kulanıyordun ,1 ay bıraktın sonra geri döndün şampuanına..mucize etkiyi gördün öyle mi?

sanırım ben yazıda tam olarak açıklayamadım sürekli kullandığım şampuanı bıraktığım zaman saçlarım ters tepki yaptılar o kadar kötü oldu ki ... sonra dan aynı şampuanı kullandığım zaman canlanmaya başladılar.. sürekli kullandığım için değiştirmeden önce sanırım farketmedim ama olaydan sonra farkı gördüm saygılar

selam canim sampuanin gercekten muzice gibi bir sey . Benim saclari boyali nasil olacakki . Icersinde silikon olmadigi icin sert yapmaz mi.Belki ki de bu sampuani kullanmak icin dogal sac olmasi gerekiyor.canim birsey daha sorayim sac kremi kullniyop= musun. Saclarin yumusak mi.

bende aktarın önerisiyle bi doğal şampuan aldım saç kremiyle birlikte içinde silikon yok ama saçlarım gayet yumuşak illede saç kremi kullanmak gerekiyor :)))

sebamed in saç kremini kullanıyorum şampuanıyla beraber. kendi başına sert yaptığı söyleniyor ama kesinlikle kremiyle birlikte yumuşacık yapıyor.. :):)
saçlarım yumuşak evet boshayallersmile :):)

bende aktarın önerisiyle bi doğal şampuan aldım saç kremiyle birlikte içinde silikon yok ama saçlarım gayet yumuşak illede saç kremi kullanmak gerekiyor :)))

hayatım sana karışmak gibi olmasın ama aktar ın önerdiği herşeyi kullanmamını tavsiye ederim.. adamlar sonuçta ürün satacaklar.. benim bununla ilgili hep kötü anılarımız olmuştur. aktarlrın yanından geçerken tirtir titrerim... ilk başlarda her ürün psikolojik olarak iyi geliyor ama sonuçları kötü olabilir...
iyi akşamlar :):)

ee sonuçta medikal bir ürün.sebamed markası hassas ciltler için ürünler geliştiriyor...içinde alkol silikon gibi saçmasapan madeler yok..

pantene elidor elseve blendax gibi ürünlerin hepsi birbirine benziyor..sadece renkleri ve kokuları değişik.hepsi de reklam ve satış amacıyla ürünlerini çoğaltıyolar..misal elidorun "10 15 çeşit ürünü varI(koparak dökülme,yağlı saçlar,normal,kepek için...)sanmıyorum ki içlerinde bu sorunlara yönelik maddeler olsun.o rengi kokuyu köpüğü geliştirmek için olmadık şeyleri saçımıza sürüyolar. biz de nereden bilelim içindeki amonyum neye yarar..

mesela badem yağı ile saçlarınızı güçlendirir falan der reklamlarda.ama sonuç..pek farkedilir değil.koyuyorlAR İÇİNE 2 3damla badem yağı yada içeriği al sana reklam stratejisi.hepimiz de kanıyoruz..sebamed çok pahalı belki ama gözünüz kapalı kullanabileceğiniz ürünlere sahip..

kesinlikle doğru...hepsi aynı..bildiğin deterjan...ama paraya kıyıp da iyi bişey alamıyoruz

canim benim sana yazdigim yazilar silinmis :S

kesinlikle çok çok çok haklısın.. geçen gün şampuanım bitmişti annemin şampuanını kullanayım dedim blendax o da kokusu filan şahane öyle böyle değil sebamed in köpürmemesine alıştım elime aldım doluca şampuan saçım köpük doldu korktum ben de yanlış bişey mi kullandım diye onun öyle köpürmesi için neler kattılar kim bilir..eyvahedigeldismile

Sanılanın aksine bebeklerin saç dipleri erişkin bireylerden daha yağlı olur. Bu da vücuttan salgılana nsebum adlı maddenin bebeklerde daha çok salgılanmasından kaynaklanıyor. Arkadaşın dediği kafama çok yattı ben de deneyeceğim...

gelişmeleri yazarsan seviniriz :)

Mantıklı geldi canım ztn sebamed çok ii marka ama benim için kokuda çok önemli
nasıl kokuyor sebamed ?

Canım madem bebekliğinden beri kullanıyodun niye bıraktın ki ve bırakmadan önce saçların o kadar güzel değildi de bırakınca mı aniden etkisi arttı anlayamadım doğrusu

saçlarım ince telli ve sönük.kullandığım ve saçlarıma en iyi gelen şampuanlar dermokil ve blendax tı.

ben de bu sayfaları okuyunca denemediğim bi sebamed kalmıştı diye sebamed denemeye karar verdim ama bebek şampuanını değil de yetişkinler için olan 3 çeşit şampuanı var onarıcı bakım için olanını aldım ilk yıkamada bile fark var arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim...aldığım ürün şu:

Eklentiler

• $sebamed onarıcı şampuan.jpg
    4 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…