• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Başıma gelen en güzel şampuan

iReMsA13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
50
0
86
29
Hatay
Merhaba!
Bebekliğimden beri Sebamed bebek şampuanı ve saç balsamını kullanıyorum (şuan 15 yaşındayım ve ölene kadar da bunu kullanacağım ) bir ay önce bırakmıştım ama saçlarım çok kötü oldular dökülmeye başladılar. Bende saçlarımı omzumda kestirdim ve tekrar sebamed bebeğe başladım). Şuan saçlarım belime kadar geldi ve tek bir kırığım bile yok hergün düzleştiriyorum kurutuyorum kırık yok.. Acayip gür ve parlak oldular.. Teyzem naptın saçına senin saçların böyle değildi diyor..
Biraz pahalı ama saç bu alacaksak en iyisini almalıyız.. Köpürtmekte zorlanıyorum ama bu iyi birşey çünkü içinde hiç kimyasal madde yok.. :) Saçlarıma bayılıyorum :nazar: bu küçük sırrımı sizinlede paylaşmak istedim ... Sorularınıza yanıt vereceğim.. :)) olumunekankayizsmile

Merhaba!
Bebekliğimden beri Sebamed bebek şampuanı ve saç balsamını kullanıyorum (şuan 15 yaşındayım ve ölene kadar da bunu kullanacağım ) bir ay önce bırakmıştım ama saçlarım çok kötü oldular dökülmeye başladılar. Bende saçlarımı omzumda kestirdim ve tekrar sebamed bebeğe başladım). Şuan saçlarım belime kadar geldi ve tek bir kırığım bile yok hergün düzleştiriyorum kurutuyorum kırık yok.. Acayip gür ve parlak oldular.. Teyzem naptın saçına senin saçların böyle değildi diyor..
Biraz pahalı ama saç bu alacaksak en iyisini almalıyız.. Köpürtmekte zorlanıyorum ama bu iyi birşey çünkü içinde hiç kimyasal madde yok.. :) Saçlarıma bayılıyorum :nazar: bu küçük sırrımı sizinlede paylaşmak istedim ... Sorularınıza yanıt vereceğim.. :)) olumunekankayizsmile

cnm saç tipin nasıl

Yağlı saçlara da iyi gelir mi ki ? bilgin var mı ?

Bu arada maşallah diyelim mazar değmesin :)

bebeklerin cildinde nem çoktur yag yoktur ;bebek şampuanı belki kuru saç tipine iyi gelebilir yaglı saçı mümkün degil arındırmaz

cnm saç tipin nasıl[/QUOTE

eskiden ince telliydi ama şu sıralar kalınlaşmaya başladılar

bu yaşıma geldim o kaar araştırma paylaşım şahsi tecrübe... sonradasn saç tipi degişen birini ilk kez görüyorum yani tıbben mümkün degil saç diş tırnak ten renk tipleri doguştan (genetik,iklim,vs nedenlerle) oluşur ve degişmez yine de saygılar !!

hayır değişiyor..halamın saçları sarıydı bi kere açtı saçını geçenlerde annem saçını mı boyattın diye sordu..yok canım son zamanlarda rengi değişti böyle oldu dedi koyulaşmış kendiliğinden annem inanamadı..

ayrıca saçları ince telli olup sonradan değişen insanlar var...

bende bebe şampuanı kullanıyorum ama dalinin çokta memnunum.normal şampuandan çokta iyi

bir ay önce bırakmıştın omuzunda kestrdin bi ayda belinemi geldi, biraz abartı geldi bu kısım.
şampuan için bişey diyemeyeceğim ama.

bu yaşıma geldim o kaar araştırma paylaşım şahsi tecrübe... sonradasn saç tipi degişen birini ilk kez görüyorum yani tıbben mümkün degil saç diş tırnak ten renk tipleri doguştan (genetik,iklim,vs nedenlerle) oluşur ve degişmez yine de saygılar !!

anlatmak istediğim kırıklardan dolayı incelmişlerdi sonradan gürleşmeye kalınlaşmaya başladılar .. bunu da araştırısanız sevinirim saygılar

bir ay önce bırakmıştın omuzunda kestrdin bi ayda belinemi geldi, biraz abartı geldi bu kısım.
şampuan için bişey diyemeyeceğim ama.

hayır hayır yuvarladım biraz omzuma değiyordu bir ay önce şimdi sırtımdalar sırtımın biraz aşağısı belimin biraz yukarısı belle sırtı çook karıştırıyorum :)

hayır değişiyor..halamın saçları sarıydı bi kere açtı saçını geçenlerde annem saçını mı boyattın diye sordu..yok canım son zamanlarda rengi değişti böyle oldu dedi koyulaşmış kendiliğinden annem inanamadı..

ayrıca saçları ince telli olup sonradan değişen insanlar var...

evet kesinlike haklısın.. sonuçta ben sebamed i satmıyorum niye övüyüm ürünü başıma gelenleri anlattım :)

Back