- 7 Ocak 2022
- 96
- 57
- 3
- 37
- Konu Sahibi Birdiyetmeselesi
-
Bas donmesi vertigoya bagli olabilir ransiyona bagli olabilir ve allah korusin kanserin en bas belirtisi olarak bas gosterir iyi bir tahlil ettirin derim ciddiye alinmasi gereken bir durumŞu başdönmesinden bıktım artık... Başdönmesi yüzünden dışarı bıle çıkmaya korkar oldum...
Kan tahlilleti kulak herşey yapıldı bakıldı.... psikolojik diyorlar.
Var mı benım gıbı olan?
Merhaba nasıl oldunuz..benimde 5 aydır geçmiyor hergun ayni başımın içi savruluyor sanki sersemlik.var...tahliller emar temizŞu başdönmesinden bıktım artık... Başdönmesi yüzünden dışarı bıle çıkmaya korkar oldum...
Var mı benım gıbı olan?
Sigara içiyorsan bırak kesinlikle sigara tetikliyorMerhaba nasıl oldunuz..benimde 5 aydır geçmiyor hergun ayni başımın içi savruluyor sanki sersemlik.var...tahliller emar temiz
Siziin nasıl.bir.bas dönmesi vardı acaba..benim etraf dönmüyor...hareket ettikçe sağa sola geriye başımın içi savruluyor gibi...sigara kullanmiyorumSigara içiyorsan bırak kesinlikle sigara tetikliyor
Bir de boyun egzersizleri yap sürekli.
Ve göz koordinasyonu egzersizleri. Benim geçti
Aynı bu başdönmesinden oluyordu bendede.Siziin nasıl.bir.bas dönmesi vardı acaba..benim etraf dönmüyor...hareket ettikçe sağa sola geriye başımın içi savruluyor gibi...sigara kullanmiyorum
İnşallah you tubeden mi bakıp yapıyorsunuz..linki varmiAynı bu başdönmesinden oluyordu bendede.
Benim de etraf dönmüyordu.
Boyun hareketlerini yap inan geçicek.
Psikiyatriye gidin.. benim de oldu geçen yıl anlamamıştım korkuyordum artık psikiyatriye gittim ilaç yazdı geçti hiç birşey kalmadı. Bazen psikolojik sorunlar stres sıkıntı vücudumuzun dengesini bozuyor farkında olmasak daMerhaba nasıl oldunuz..benimde 5 aydır geçmiyor hergun ayni başımın içi savruluyor sanki sersemlik.var...tahliller emar temiz
Size hangi ilacı yazdılar acabaPsikiyatriye gidin.. benim de oldu geçen yıl anlamamıştım korkuyordum artık psikiyatriye gittim ilaç yazdı geçti hiç birşey kalmadı. Bazen psikolojik sorunlar stres sıkıntı vücudumuzun dengesini bozuyor farkında olmasak da
Bana cipralex ve xanax vermişti yanında.. iki ay xanax kullandırdı sonra bıraktık onu.. baş dönmem onunla geçmiştiSize hangi ilacı yazdılar acaba
Sizin nasıl bir baş dönmesi vardı acaba...benim etraf dönmüyor kafamın içi savruluyor sağa sola geriye hareket edince...ve sersemlik oluyorBana cipralex ve xanax vermişti yanında.. iki ay xanax kullandırdı sonra bıraktık onu.. baş dönmem onunla geçmişti
Merhaba çok geçmiş olsun size birşey sorucam bende kulak çınlaması oluyor panik atağı geldiğinde artıyor baş dönmesiyle birlikte sizdede çınlama oluyormuAynı bu başdönmesinden oluyordu bendede.
Ya tam yastığa başımı koyuyorum resmen hersey dönüyordu.. kafamın içi ordan oraya gidiyordu.. kötüydü yaa korkuyodum artıkSizin nasıl bir baş dönmesi vardı acaba...benim etraf dönmüyor kafamın içi savruluyor sağa sola geriye hareket edince...ve sersemlik oluyor
Her gün mü oluyor yoksa adet döngünüzün belirli günlerindemi? Yumurtlama döneminde başlıyorsa ve regl olduğunuz güne kadar devam ediyorsa (2 hafta), o zaman bu PMS de olabilir. Yani premenstrüel sendrom = adet öncesi gerginlik sendromuŞu başdönmesinden bıktım artık... Başdönmesi yüzünden dışarı bıle çıkmaya korkar oldum...
Var mı benım gıbı olan?
Sizde sersemlik oluyormuydu acaba ben çok kötü durumdayım. Etraf dönmüyor ama bir gariplik var donucek gibi boşlukta gibiyim. Nasıl boyun egzersizleri bunlar acabaAynı bu başdönmesinden oluyordu bendede.
B12 eksikligi de ywpar hic baktirdiniz mi ?Şu başdönmesinden bıktım artık... Başdönmesi yüzünden dışarı bıle çıkmaya korkar oldum...
Var mı benım gıbı olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?