• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım dönüyor

Birdiyetmeselesi

Erteleme, vazgeçme.
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
96
57
3
37
Şu başdönmesinden bıktım artık... Başdönmesi yüzünden dışarı bıle çıkmaya korkar oldum...

Kan tahlilleti kulak herşey yapıldı bakıldı.... psikolojik diyorlar.

Var mı benım gıbı olan?

Şu başdönmesinden bıktım artık... Başdönmesi yüzünden dışarı bıle çıkmaya korkar oldum...

Var mı benım gıbı olan?
Bas donmesi vertigoya bagli olabilir ransiyona bagli olabilir ve allah korusin kanserin en bas belirtisi olarak bas gosterir iyi bir tahlil ettirin derim ciddiye alinmasi gereken bir durum

Var mı benım gıbı olan?
Merhaba nasıl oldunuz..benimde 5 aydır geçmiyor hergun ayni başımın içi savruluyor sanki sersemlik.var...tahliller emar temiz😣

Sigara içiyorsan bırak kesinlikle sigara tetikliyor
Bir de boyun egzersizleri yap sürekli.
Ve göz koordinasyonu egzersizleri. Benim geçti
Siziin nasıl.bir.bas dönmesi vardı acaba..benim etraf dönmüyor...hareket ettikçe sağa sola geriye başımın içi savruluyor gibi...sigara kullanmiyorum

Eşim antidepresan kullanıyor bazen bikaç gün içmediği oluyor hemen başı dönmeye basliyor kullanmaya başlayınca geçiyor ama

Merhaba nasıl oldunuz..benimde 5 aydır geçmiyor hergun ayni başımın içi savruluyor sanki sersemlik.var...tahliller emar temiz😣
Psikiyatriye gidin.. benim de oldu geçen yıl anlamamıştım korkuyordum artık psikiyatriye gittim ilaç yazdı geçti hiç birşey kalmadı. Bazen psikolojik sorunlar stres sıkıntı vücudumuzun dengesini bozuyor farkında olmasak da

Sizin nasıl bir baş dönmesi vardı acaba...benim etraf dönmüyor kafamın içi savruluyor sağa sola geriye hareket edince...ve sersemlik oluyor
Ya tam yastığa başımı koyuyorum resmen hersey dönüyordu.. kafamın içi ordan oraya gidiyordu.. kötüydü yaa korkuyodum artık 🤦‍♂️

Çok benzer şeyi yaşıyorum. A zönce de bunla ilgili bir konu açtım. 2 ay kadar önce bir panik atak krizi atlattım.
Ondan mıdır bilmiyorum. Baş dönmesi değil, böyle kafamın üstündne bastırıyorlar ya da itiyorlar gibi, bir sersmelik hali. Yürümeme engel değil ama sanki aynı zamanda engel gibi vs. Bilmiyorum dr a gidicem tabiki ama çok rahatsı zolmaya başladım. BAzı günler yorğun bazı günler hiç yok.

Sallantı oluyor mu? Vücut itilir çekilir ya da kayar gibi.
Başınızda bir ağırlık boyunlarda gerginlik oluyor mu?
Etraf dönmüyor ama sanki dönecekmiş gibi bir his. Kafanızın içi dönüyor gibi.
Ben bunu çok uzun süre yaşadım. Sonra antidepresana başladım. 5 yıldır onunla kendime geldim.
Teşhisime her doktor başka bir şey dedi bu arada.
Biri menier biri kristal kayması vs..
Ben kendimce migrenöz vertigo olduğuna karar verdim. Sizin de belki böyledir.

Var mı benım gıbı olan?
Her gün mü oluyor yoksa adet döngünüzün belirli günlerindemi? Yumurtlama döneminde başlıyorsa ve regl olduğunuz güne kadar devam ediyorsa (2 hafta), o zaman bu PMS de olabilir. Yani premenstrüel sendrom = adet öncesi gerginlik sendromu

Back