- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
Teyzeleri 2.5 yaşında bir oğlum var.Haziran ayından itibaren tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum. Geç de olsa çok şükür çişini söylüyor ama kakasını hiç söylemiyor. Biliyor yaptığının yanlış olduğunu ama hiç söylemiyor. E bezlemiyorumda yıkadığım donlarda cabası. Oğluşum çok fazla sıvı gıda tüketmediği için son zamanlarda kabızlık çekiyor. Kabızlıktan dolayı kakasını yapmakta zorlanıyor ve bize hiç dokundurtmuyor bile kendisini.Gidip yatağının yanında yapıyor gelip birde güle oynaya "Anneee kakaaaa al" diyor ya deli oluyorum.genelde belli ediyor tuvaletinin geldiğini hemen alıyorum oturtuyorum lazımlığa ama bir cıngar bir cingar, oturmak istemiyor beyfendi.Zorlamak istemiyorum, kızmak istemiyorum. Napıcam ben yaaaa. :çok üzgünüm:, 2.5 yaşında olmasına rağmen doğru dürüst cümle de kuramıyor. Bazı çocuklar geç konuşur diyorlar ama bu kadarda geç olurmu ki:çok üzgünüm: Kızım 2 yaşından sonra ne gece ne gündüz hiç bez bağlamadım çok kolay alıştı, bu oğlanla başım dertte vallasenağlama