• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım derrttee ...

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Arkadaşlar ya koltuk altı tüylerimle başım derrtte gerçekten. Aldıktan 2 gün sonra hemen cıkmaya başlıyo. Artık bıktım koltuk altlarım tahriş oluyo. Zaten acıyoo. Gerçekten bu yaşta bu sorun . Bıktım :36: NApabbilrim :97:

uzatıp alacaksın, kısacık tüyleri almaya kalkarsan bunu belirli aralıkta sürekli yapmak zorunda kalırsın
üstelik dediğin gibi 2 gün sonra da çıkmaya başlarlar.

Son düzenleme:
uzatıp alacaksın, kısacık tüyleri almaya kalkarsan bunu belirli aralıkta sürekli almak zorunda kalırsın
üstelik dediğin gibi 2 gün sonra da çıkmaya başlarlar.

Ama böyle de yazım ziindan oldu. Sürekli çıkıyo. Besleyici bi vücudum var sanırım.Hemen de uzuyo. Karınca yağı cart curt bunun gibi bişeyler var mı acaba :31:

Ama böyle de yazım ziindan oldu. Sürekli çıkıyo. Besleyici bi vücudum var sanırım.Hemen de uzuyo. Karınca yağı cart curt bunun gibi bişeyler var mı acaba :31:

Uzatıp alacaksın diyorum ya
bi kere uzat al rahat edeceksin
Onun dışında alırken kırıyor da olabilirsin
özellikle epilatörler koltuk altını çok tahriş edebiliyor.
eğer epilatörle alıyorsan epilasyon öncesi pudra sürebilirsin.
karınca yumurtası yağı sürebilirsin , limon sürebilirsin.

Uzatıp alacaksın diyorum ya
bi kere uzat al rahat edeceksin
Onun dışında alırken kırıyor da olabilirsin
özellikle epilatörler koltuk altını çok tahriş edebiliyor.
eğer epilatörle alıyorsan epilasyon öncesi pudra sürebilirsin.
karınca yumurtası yağı sürebilirsin , limon sürebilirsin.

Teşekkürlerr :62:

Epilasyon aleti al bence
Çok geç cıkartıyor zamanlada azalmaya baslıyorlar
Ben cok memnunum
Vücut yapımdan mıdır bilemem ama
15 gün gibi aralıklarla alıyorum

bak yukarıda tüy sorununuza birde bu pencereden bakmayı öneriyorum diye başlık var.orayı oku.belli tarihler veriliyor o tarihlerde al şaşıracaksın.aycangül adlı arkadaşımızın topiği. çok sağolsun.

Back