• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basim belada :-(

ben de ilkin makine ile aldim sonralari bi kac kez de permatik kullandim kalinlasmadi sadece makineyke alinca seyrek cikior permatikle alınca sık cikior... sende azalma oldu mu

ben de ilkin makine ile aldim sonralari bi kac kez de permatik kullandim kalinlasmadi sadece makineyke alinca seyrek cikior permatikle alınca sık cikior... sende azalma oldu mu

sakın jilet kullanma :( sir ağdayla alıyorum arada bir ben de. azalma var biraz. eskiye göre. ama jilet yaparsan azalmaz artar maalesef :/

Son düzenleme:
Ben sir ağdayla alıyorum,her çıktığında düzenli alırsan büyük azalma oluyo.Bence jilet kullanma daha da azdırma,sonuçta çok sık görünen bi yer,alamadığın zamanlarda erkek kolu gibi görünürler jilet kullanımında.:20:

bende koluma iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum ama sizce mantıklı mı? Değer mi o acıyı çekmeye... en azından bir iki ton rengi açılsa yeter çok kalın değil tüyler uzun sadece. ama çok uzun sürermi yaptıran var mı?

bende koluma iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum ama sizce mantıklı mı? Değer mi o acıyı çekmeye... en azından bir iki ton rengi açılsa yeter çok kalın değil tüyler uzun sadece. ama çok uzun sürermi yaptıran var mı?

ben yapıyolar diye biliorum ama daha yaptırmadim istiorum sadece :-( biktim artik al al al nereye kadaarr

Çok acılı bir sistem olduğunu düşüyorum. diğer yöntem olan lazer epilasyonu denesen daha iyi. özellikle diyot şu an çok güzel bir sistem ben kollarıma onunla yaptırdım Başakşehir Ladies Güzellik diye bir yerde ilk seans ta bile etki etti.

kızlar yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 18 li yaşlarda çok takıntılıydım ay hiç tüyüm olmasın diye büyüdükçe geçiyo o takıntı şuan çok rahatım umrumda değil yani küçükseniz geçicek merak etmeyin bence vaktinizi harcamayın

Back