- 19 Eylül 2013
- 242
- 75
- 34
-
- Konu Sahibi unuttumgitti
Cevap için teşekkür ederim bir ay kadar önce iç kulak iltihabından dolayı antibiyotik tedavisi görmüştüm belki de o geçmedi çünkü kulaklarımda ve başımda da çok ağrı varGülüm sende bence vertigo var baş dönmesi mide bulantısı ani baş çevirmekle beraber oluyor bu belirtiler vertigo ve kulak kristallerinin oynamasıyla alakalı bir durum bizim aile de 2 kişide var
Rica ederim canım inşallah geçer benimde sol kulak ve baş ağrısı sol da kulak hizası yukarı doğru basınç gibi bi ağrı işe başlamak üzereyim korkuyorum ama artık zamanım kalmadı pzt iş başı bi hafta sonları evde olucam ozaman da doktorlar yok hayırlısıCevap için teşekkür ederim bir ay kadar önce iç kulak iltihabından dolayı antibiyotik tedavisi görmüştüm belki de o geçmedi çünkü kulaklarımda ve başımda da çok ağrı var
Çok gecmiş olsun,doktora gitmeden de olmuyor işte,bir fırsatını bulup görünmek şart,kulak ve baş ağrısı çok zor,1 aydır çekiyorumRica ederim canım inşallah geçer benimde sol kulak ve baş ağrısı sol da kulak hizası yukarı doğru basınç gibi bi ağrı işe başlamak üzereyim korkuyorum ama artık zamanım kalmadı pzt iş başı bi hafta sonları evde olucam ozaman da doktorlar yok hayırlısı
Size de çok geçmiş olsun kulak için kür hazırlayın isterseniz eğer kulak içi ağriyosa zeytınyağı ve sarımsak içine koyun rendeleyin beklesin içinde bir gün sonra kulak çöpüyle biraz batırın ve kulağınızın hafif içinde gezdirin veya aşırı enfeksiyon varsa beyaz sirke kulak çöpüne batırın sürün iç kısmına oda iyi sirke biraz yakabilir ama geçiyor sonra veya zeytınyağı bi pamuğa batırın koyun kalsınÇok gecmiş olsun,doktora gitmeden de olmuyor işte,bir fırsatını bulup görünmek şart,kulak ve baş ağrısı çok zor,1 aydır çekiyorum