basenlerimden liposuction oluyorum

sebosebo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
19
0
86
Manisa
Slm arkadaşlar drmla görüştüm 1ay sonra basen ve bel liposuction yaptırıyorum.
ama feci korkuyorum.Bu gece tvde kötü karın liposu olan karnı yapışmış kadınıda görünce birde ayşe armanın yazısını okuyunca vazmıgeçsem diyorum.Anlamadığım d.seki,p.aylin gibi ünlüler yaptırıyor bişicik olmuyor.Doktorum naci çelik.Paylaşmak istediğiniz düşüncelerinizi bekliyorum.Napmalıyım.Birde doktorum acı olabileceğini hazır olamam gerektiğini dedi.of çıldııcam.Hayallerim, korkularım ......

Arkadaşım eğer güvenilir bi doktorsa ve sende iyice araştırdıysan problem olacağını zannetmem,zaten sen kafana koymuşsun bugün yaptırmasan yarın mutlaka yaptıracaksına.sbende öyleyimdir,tabi en sağlıklı kararı kendin vericeksin,bu arada gülü seven dikenine katlanır istediğin sonuca ulaştığında belki çektiğin acıyı unutursun,kolay gelsin,eğer yaptırırsan güzel bir operasyon geçirmeni dilerima.s.

Selam, ben sirt , bel etrafindaki simit karin bolgem, basenle bacaklar ve diz iclerinden lipo yaptirdim. 8 martta oldum. Benim bekledigim gibi agri olmadi. basen, bacak ve karin bolgesinde adele agrilari gibiydi hatta ama su simitler epey acidi ama sezeryanla dogumun bile 5 te 1 i kadar. Basenlerimin yan cikintilari sanki traslanip duzeltilmis gibi oldu. Naci bey ile gorusmustum bana da cok guven vermisti ama ben onun rakamini odeyemezdim. BU islemleri ben 4000YTL ve100 YTL korse parasi yaptirdim. KOrse ile esim genc kiz gibisin diyor yani daha spor yapip sikilastirmaliyim. 1. hafta kendini hasta gibi hissediyorsun ama ben bu kadar islemle bile yanimda kimse yoktu esim yirt disindaydi ve cocuklarimin islerini evimin islerini kendimi yormamaya calisarak acil islerimi kendim yaptim. Yalniz ameliyattim gece idi arkadasim beni eve getirdi ve sabah 7 de isine gitti. Baska hicbir yardim almadim. Belki 3. gun su toplarken minik igneler batmasina benzer biragrin olur birtek bu tip agri seni rahatsiz edecek oda 1.5 gun suruyor cok oturup kalkmazsan fark etmezsin. Agrilar daha cok spor yapip tutulmussun gibiydi. Degmeyecek bir agri oldugunu dusunmuyorum hem sende cok daha guzel sonuc alinir doktorun tek yere odaklanacak. RIsk oldugunu sanmiyorum. iyi sanslar.
slm arkadasim bende yaptirmayi dusunuyorum senin kac kilo fazlaligin vardi bir seferde bittiyormu bu ameliyat:teytey:

arkadaşlar ben zaten çok kilolou değilim 58 kiloyum ama tüm yoğunluk basenlerime odaklanmış.dr. max 3kilo yağ alınır dedi. ama ben korkuyorum.tvdeki şu kötü karın liposuction görüntüleri beni mahvetti kabusum oldu. ya pişman olursam. bette doktorun kimdi senin

merhaba arkadaşlar benimde basenlerimde ve bacaklarımda fazlalıklar var, eşimi rahatsıs etmiyor fakat ben çok rahatsıs oluyorum. Neticelerinizi paylaşırsanız sevinirim. ( ücreti ne kadar.. vs) teşekkürler

Slm arkadaşlar drmla görüştüm 1ay sonra basen ve bel liposuction yaptırıyorum.
ama feci korkuyorum.Bu gece tvde kötü karın liposu olan karnı yapışmış kadınıda görünce birde ayşe armanın yazısını okuyunca vazmıgeçsem diyorum.Anlamadığım d.seki,p.aylin gibi ünlüler yaptırıyor bişicik olmuyor.Doktorum naci çelik.Paylaşmak istediğiniz düşüncelerinizi bekliyorum.Napmalıyım.Birde doktorum acı olabileceğini hazır olamam gerektiğini dedi.of çıldııcam.Hayallerim, korkularım ......

Merhaba arkadaşlar 8 gün önce liposaction oldum.Kursak diye tabir ettiğimiz mide,bel,bacak içleri ve koldan yağ aldırdım toplamda 2,5 kg dediler. Ben Ufuk Bilkay hocaya yaptırdım çok kolay bir ameliyat değil yani en azından uyanırken o üşüme ilk pişmanlığı yaşatıyor bir gece hastanede kaldım personel bile şaşırdı operasyondan sonra gece üç kez yürüdüm emboli tehlikesine karşın ben acıya dayanıklıyım o yüzden personelde hiç bir şey olmamışım gibi dolaşmamam şaşırdı.Ama olanlar bilir belki benim bir çok yerimden azar azar alındığı için(sadece bir bölgeden değil)uyandığımda Sonda takılıydı ve ameliyatla ilgili hatırladığım en kötü şey bu sondayla hareket edemiyorsunuz iğrenç yani:1no2:Ağrıya gelince bende eğrı yoktu ama acı var kızlar bu bir gerçek uyurken zorlanıyorsun çünkü acıyor vücudun çürümüş gibi sızlıyor.Ameliyatın üçüncü günü birde regl oldum düşünün durumumu..
Ama dikişleri aldırmaya bu regl yüzünden geç gitmemin avantajıda oldu banyomu yaptım ve o sırada vücudumdaki bantları suyla ıslattığımız için az acılıydı ya doktor dikişleri alırken çıkartsaydı harbi acırdı.
Vücudumda bacak ve kollarım hariç hiç morarma olmadı o bölgeler hassas olduğu için bu doğal.Ama hemşireerin söylediği ameliyattan sonra bende hiç kanama olmadı korsemde kan izi bile yoktu hemşireler bir çok kişide kanamanın çok olduğu bende ise sanırım az ölçülerde alındığı için kanama olmadığıydı.Şu an ameliyata girdiğim kilodan üç kilo fazlayım dr normal olduğunu üç aya kadar ancak netice alınacağı o da tam olarak değil tabi.
Ameliyattan sonra pişman oldum doğruyu söylemek gerekirse ama şimdi acı azaldıkça o pişmanlık gidiyor tek sorun kollarımdaki bandajlar daha iki hafta duracak ve ben bu sıcakta uzun kollu giymek zorundayım ama korse giymek çok kötü değil herkez korse giymenin sıkıntılarını yazmıştı hayır inanın sorun olmuyor sadece ilk defa tuvalete gittiğinizde ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz ama onada alışılıyor ben bu korseyi kışında giymeyi düşünüyorum hem sıcak tutar hemde korse giyince beden zamanla küçülüyor o açıdansırnaşık şey
Diyeceğim gerçekten basenlerinden rahatsızsan ol korkma basenimden olmadığım için bir şey diyemem ama ben de bir çok bölgemden aldırdım ağrı olmuyor sadece acı oluyor ona da katlancan artıksırnaşık şeyameliyattan sonra belki sadece basenden aldırdığın için birinin yardımına ihtiyacın olmayabilir ama benim oldu annem ve kızkardeşim olmasa bitmiştim anlayacağın..
Çok geç kalma havalar iyice ısınmadan ol operasyonunu.UFFF amma da ço yazdım umarım yardımcı olmuşumdur..

jadem madem az yağ alındı neden hastanede yattın?gerekli miydi? ayrıca emboli riski seni korkutmadımı?dr nasıl bir garanti verdi.korkuyorum işte

jadem madem az yağ alındı neden hastanede yattın?gerekli miydi? ayrıca emboli riski seni korkutmadımı?dr nasıl bir garanti verdi.korkuyorum işte

Benim ameliyatım öğleden sonra oldu tek bir bölgeden alınmadığı için genel anestezi ile yapıldı toplamda 2,5 kg alındı eğer tek bir bölgeden alınsaydı lokal anestezi ile yapılıyor bazı doktorlar eğer tek bölgedense ve sabah yapılırsa akşam çıkartıyorlar.Ama benim doktorum zaten riske karşı mutlaka bir gece hastanede yatırıyordu.Korkmadımmı sanıyorsun emboli riskinden ameliyattan sonra eve geldiğimde ilk bir hafta cidden korktum ve bunu aileme çaktırmadım ama içimi sorma üstelik ben sigara kullanan biriyim ve ameliyattan sonraki gün içmeye başladım çok değil ama içtim ne yazık ki:utangac:allaha şükür bir şey olmadı zaten emboli riski bütün ameliyatların toplamında 17.sırada yani takmadığın bir operasyonda bile daha çok risk var anlayacağın.Üstelik ailemin iki üyesi annem ve kızkardeşimde tromboz rahatsızlığı var ne demek istediğimi düşünjeyyar
Değdimi dersen ben olalı 13 gün oldu şişkinliğim var ama belki korseden dolayı belkide gerçekten değişti ama kursak bölgem artık yok bunu görebiliyorum ve şunu da biliyorum yaza girdik ve ben yazın ciddi kilo kaybına uğruyorum bir de bu liposactıondan sonra cidden iyi görüneceğimi biliyorum çünkü ben zayıfken bile bikini giydiğimde özelliklede otururken kursak bölgemden rahatsızdım inşallah artık o bölgem olmayacak.Ama özelliklede ameliyata girerken korktum ama artık çok geçtikafamçokkarıştı
Acı oluyor bunu bilerekten karar ver ağrı yok ama acı var gerçi senin sorunun sadece basenlermiş belki o kadar bile zor olmaz..İyi düşün ama sonradan ameliyat olduktan sonra ki pişmanlığın geçiyor ve mutlu oluyor insan.Karar verirsen haber verrra.s.

Merhaba canım,
Ben de 12 gün evvel bel ve karın bölgemden liposuction oldum.Ameliyat sonrası uyandıgımda gerçekten çok pişman oldum,ÇünKÜ ilk yarım saat inanılmaz ağrım oldu.Daha sonra yapılan çok güçlü bir ağrı kesici sayesinde hiç bir ağrım kalmadı,ameliyattan önce çok agrı çekecegimi ve yerimden kalkamayacagımı düşünüyordum,ama korktuğum gibi olmadı.Aynı gün ayağa kalkabildim,hatta aynı gün hastaneden çıktım.Sadece yatağıma yatarken ve dogrulurken yardıma ihtiyaç duydum,Sadece ufak tefek sızılar çektim,O gece ateşim çok yüksek oldugu için ve aynı pozisyonda yatmaya çalıştıgım için olsa gerek hiç uyuyamadım,Yaralarıma aynı gün dikiş atılmadığından çok kanamam oldu ama bu normalmiş,ilk gün dikiş atılmamasının sebebi pis kanın dışarıya atılmasını sağlamakmış.İkinci gün yaralarıma dikiş atıldı,3. banyomu yaptım,4. gün dikişlerim gerildiginden iğne batırılıyormuş gibi oldu,5. gün artık yardım almadan yatagımdan dogrulmaya başladım,6. gün işe başladım,ve yine 6. gün itibariyle,yan dönerek de yatmaya başladım,doktorum ilk etapta korsenin beni çok rahatsız edecegini ama dayanmam gerektiğini ve alışacagımı söylemişti,Korsenin ilk günden itibaren bana hiç ama hiç zararı olmadı,aksine rahatlattı toparlayarak,8. gün dikişlerimi aldırdım ve hiç iz kalacagını düşünmüyorum,çünkü açılan kesiler 1 cm bile degil,2-3 mm civarında.Biraz zorluk ve acı çektim ama şu andaki görüntüme baktığımda gerçekten değdigini düşünüyorum,Liposuction sadece bölgesel bir rötüş ameliyatıdır,bunun için ameliyattan kilo vererek çıkacagınızı düşünmeyin arkadaşlar,ayrıca bu ameliyatı olduktan sonra işiniz bitmiyor,diyet yapmanız,yiyeceklerinize dikkat etmeniz,ve de bol bol spor yapmanız gerekiyor,En iyi sonucu kendinizin yaratacagını unutmayın,Bir de sizlere tavsiyem,diyet ve spor yapmadan bu ameliyata karar vermeyin,Eğer diyet ve spor yapıp da bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulamadıysanız bu yönteme başvurun...Hepinize geçmiş olsun...

Ben de düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum. Sadece basenlerden yapılacağı için lokal anestezi uygun olurmuş. Selülit için değilmiş ama bu ameliyat, sonrasında çeşitli yöntemlerle desteklemek gerekirmiş (mezoterapi vs) Sizde-basen kısmına yaptıranlarda da böyle mi oldu? Sonrasında tekrar lpg, mezoterapi vb gitmeniz gerekti mi?

merhaba arkadaşlar.Benim sorum BETTE ve DAMLLAA'ya sizde benim gibi liposaction oldunuz damllaa sen benden bir kaç gün sonra ve bette sen benden 10 gün önce o yüzden size sormak istiyorum ben 24 gün oldu liposaction yaptıralı doktorum temmuzdan önc sonuç bekleme haziran gibi vücudun oturmaya başlar ama gerçeğe en yakın sonuçlar temmuzda olur dedi ama şu an mutsuzumÇok üzgünüm çoookOperasyondan önceki kilomdan yaklaşık 2 kg fazlayım şişkinliktendir diye düşünüyorum ama en azından 2,5 kg alındığı için ameliyat öncesi kilomdan biraz daha az olmayı bekliyordum.Sizde durum nasıl sizde de şişkinlik ya da kilo fazlalığı varmı?Umarım sorumu görürüsünüz..a.s.

Bu arada lpg ye henüz başlamadım ama haftanın 6 günü sporuma gidiyorum tabi şimdilik sadece yürüyüş ve bisiklet.Hani derseniz spor diye onu da belirteyim dedim..

jadem35 öncelikle geçmiş olsun canım,mutsuz olmana üzüldüm:( ama bence zamanla düzelecektir,doktorunun da söyledigi gibi 2-3 aydan erken sonuc alamıyorsun,şu anda şişliklerin olması normal,bende de zaman zaman bu şişlikler artıyor ve de canımı sıkıyor ama bunda korkulacak bir şey yokmuş canım.Ben ameliyattan çıktıgımda ameliyata girdigim kilodan da 2 kg fazlaydım,su anda tamn olarak 7 kg verdim,yediklerime inanılmaz dikkat ediyorum,düzenli ve saglıklı besleniyorum ve de düzenli spor yapıyorum...Sen sporun beraberinde diyet de yapıyor musun?Lütfen diyet ve sporu ihmal etme,sonuçta az da olsa zorluk çektik,ikinci bir şansımız daha yok.liposuction sonrası her metabolizmada farklı farklı şeyler ortaya çıkıyor demek ki.Üzülmemeye bak,umarım her şey daha iyi olacaktır...

jadem35 öncelikle geçmiş olsun canım,mutsuz olmana üzüldüm:( ama bence zamanla düzelecektir,doktorunun da söyledigi gibi 2-3 aydan erken sonuc alamıyorsun,şu anda şişliklerin olması normal,bende de zaman zaman bu şişlikler artıyor ve de canımı sıkıyor ama bunda korkulacak bir şey yokmuş canım.Ben ameliyattan çıktıgımda ameliyata girdigim kilodan da 2 kg fazlaydım,su anda tamn olarak 7 kg verdim,yediklerime inanılmaz dikkat ediyorum,düzenli ve saglıklı besleniyorum ve de düzenli spor yapıyorum...Sen sporun beraberinde diyet de yapıyor musun?Lütfen diyet ve sporu ihmal etme,sonuçta az da olsa zorluk çektik,ikinci bir şansımız daha yok.liposuction sonrası her metabolizmada farklı farklı şeyler ortaya çıkıyor demek ki.Üzülmemeye bak,umarım her şey daha iyi olacaktır...
teşekkür ederim damllaacım moral verdin valla:smiley-cool:pkei sen lpg yaptırdınmı?spora gelince ben zaten düzenli olarak spora gidiyordum plates ve step ama şimdi dr bir süreliğine sadece yürüyüşe izin verdi ben bunun yanında da bisiklete biniyorum altı gün spor yapıyorum lpg de istiyorum ama şimdilik param kalmadı biraz erteledim:smiley-cool:diyet maalesef başlamadım çünkü ben diyete başlayınca kendimi durduramıyorum sürekli kilo verme takıntısı başlıyor ama az az herşeyden yiyeceğim daha önce zayıflama takıntısı yüzünden bulimi hastası olmuştum korkuyorum tekrar aynı hastalığa yakalanmaktan.teşekkür ederim tekrara.s.senin adına da çok sevindim tığ gibi olmuşsundur valla belli oluyormu peki fark liposactionla ilgili..

Rica ederim canım benim ama keşke diyet de yapsaydın::1no2:bence bir an evvel diyete başlamalısın,ben de eskiden bulimia hastasıydım,şimdi toparlandım,diyet ve kilolar takıntı olmaktan çıktınaniknanik .Tabi canım fark olmaz mı,herkes çok şaşırıyor:)inanılmaz mutluyum,kendime güvenim geri geldi:dance:Sende de çok fark var mı canım?

Rica ederim canım benim ama keşke diyet de yapsaydın::1no2:bence bir an evvel diyete başlamalısın,ben de eskiden bulimia hastasıydım,şimdi toparlandım,diyet ve kilolar takıntı olmaktan çıktınaniknanik .Tabi canım fark olmaz mı,herkes çok şaşırıyor:)inanılmaz mutluyum,kendime güvenim geri geldi:dance:Sende de çok fark var mı canım?

Senin adına inan çok sevindim damllaa benim açıkçası pek fark yok bir allahın kuluda anlamadığına göre fark şimdilik yok sırnaşık şeyama ben kursak bölgemdeki farkı görebiliyorum bir de damla benim vücudumdan toplamda 2,5 kg yakın alındı ama az az her yerden öyle belirgin bir yerden alınmadığı için belki daha farketmiyordur benim basenlerim iyiydi dr almadı o yüzden ama bel bölgem ve kursaktan alındı en fazla dizlerimin yanı ve kollarımdan da çok az alındı ama en azından kollarımdan dolayı çok rahatsızdım ben titreşen kolları düşün ordan çok az almasına rağmen genede fark etti daha fazla alamam çünkü o zaman deriyi kesmek gerekir dedi.benim ailem dışında bir arkadaşım biliyor açıkçası söylemedim başkalarına senin dr izmirdenmiydi sen lpg yaptırıyormusun yaptıranlar iki beden küçüldüklerini ve memnun olduklarını yazmışlar ama sonrasında başa döndüklerini yazmışlar doktorum lpg yaptırırsam dalgalanma olmayacağını ve daha çabuk toparlanacağımı söyledi ama sen spor yapan birisin istersen yaptır dedi benim derimde dalgalanma filan olmadı gerçi,,ama merak ettim sen gidiyorsan ve faydasını görüyorsan ben de başlayayım diyorum:dance:öptüm canıma.s.

Senin adına inan çok sevindim damllaa benim açıkçası pek fark yok bir allahın kuluda anlamadığına göre fark şimdilik yok sırnaşık şeyama ben kursak bölgemdeki farkı görebiliyorum bir de damla benim vücudumdan toplamda 2,5 kg yakın alındı ama az az her yerden öyle belirgin bir yerden alınmadığı için belki daha farketmiyordur benim basenlerim iyiydi dr almadı o yüzden ama bel bölgem ve kursaktan alındı en fazla dizlerimin yanı ve kollarımdan da çok az alındı ama en azından kollarımdan dolayı çok rahatsızdım ben titreşen kolları düşün ordan çok az almasına rağmen genede fark etti daha fazla alamam çünkü o zaman deriyi kesmek gerekir dedi.benim ailem dışında bir arkadaşım biliyor açıkçası söylemedim başkalarına senin dr izmirdenmiydi sen lpg yaptırıyormusun yaptıranlar iki beden küçüldüklerini ve memnun olduklarını yazmışlar ama sonrasında başa döndüklerini yazmışlar doktorum lpg yaptırırsam dalgalanma olmayacağını ve daha çabuk toparlanacağımı söyledi ama sen spor yapan birisin istersen yaptır dedi benim derimde dalgalanma filan olmadı gerçi,,ama merak ettim sen gidiyorsan ve faydasını görüyorsan ben de başlayayım diyorum:dance:öptüm canıma.s.

Benden de toplam 3 kg yağ alındı canım,sadece karnımdaki yaglar ve simitlerimnaniknanikbende yumurtalama problemi var,evlenmeden de tam olarak tedavi edilemediginden karnım çok fena olmuştu,kollarım ve bacaklarım ince ama göbek kocamandı:çok üzgünüm:Çok şükür dalagalanma falan olmadı canım,doktor LPG falan da önermedi,spor yeterli dedi,bir de elle masaj yapıyorum arada sırada o kadarjeyyarameliyatımı istanbulda oldum,sakın üzülme canım her şey yoluna girecek,sen yeter ki kurallara riayet et,çok öptüm canım:1hug:

Son düzenleme:
Benden de toplam 3 kg yağ alındı canım,sadece karnımdaki yaglar ve simitlerimnaniknanikbende yumurtalama problemi var,evlenmeden de tam olarak tedavi edilemediginden karnım çok fena olmuştu,kollarım ve bacaklarım ince ama göbek kocamandı:çok üzgünüm:Çok şükür dalagalanma falan olmadı canım,doktor LPG falan da önermedi,spor yeterli dedi,bir de elle masaj yapıyorum arada sırada o kadarjeyyarameliyatımı istanbulda oldum,sakın üzülme canım her şey yoluna girecek,sen yeter ki kurallara riayet et,çok öptüm canım:1hug:
damllaa öncelikle problemin için geçmiş olsun canım umarım ilerde tüm sorunun biter.Sen de operasyonun daha güzel sonuç vermesi sanırım sadece göbek bölgenden alınması senin doktor daha bonkörmüş benimkine bende dedim almışken üç kg filan al değsin diye ama olmaz çöküklük olur dedi:smiley-cool:benim dr da düzenli spor yaptığın için lpg gerekli değil demişti ama kontrolde kollarına yaptır daha iyi olur dedi.
Damla farkındaysan bu forum bize ait oldu sen bana yazıyon ben de sana ama seninle tanıştığım için mutlu oldum aynı şeyleri yaşadığımızdan belki de..birbirimizi haberdar edelim oldu mu?bu arada ben 31 yaşındayım sen kaç yaşındasın eminim benden küçüksün ama ne önemi var:smiley-cool:kendine iyi bak öptümmmma.s.

merhaba!karın ve belden liposactıon yaptırdım.bugun 10.günüm ve karnımda dalgalanma var.doktorum şişlikten dedi fakat ben yine de inanılmaz tedirginim.yaptıran arkadaşlarıma sormak istiyorum dalgalanma oldu mu sizde de?cvp please!

Back
X