Merhaba canım,
Ben de 12 gün evvel bel ve karın bölgemden liposuction oldum.Ameliyat sonrası uyandıgımda gerçekten çok pişman oldum,ÇünKÜ ilk yarım saat inanılmaz ağrım oldu.Daha sonra yapılan çok güçlü bir ağrı kesici sayesinde hiç bir ağrım kalmadı,ameliyattan önce çok agrı çekecegimi ve yerimden kalkamayacagımı düşünüyordum,ama korktuğum gibi olmadı.Aynı gün ayağa kalkabildim,hatta aynı gün hastaneden çıktım.Sadece yatağıma yatarken ve dogrulurken yardıma ihtiyaç duydum,Sadece ufak tefek sızılar çektim,O gece ateşim çok yüksek oldugu için ve aynı pozisyonda yatmaya çalıştıgım için olsa gerek hiç uyuyamadım,Yaralarıma aynı gün dikiş atılmadığından çok kanamam oldu ama bu normalmiş,ilk gün dikiş atılmamasının sebebi pis kanın dışarıya atılmasını sağlamakmış.İkinci gün yaralarıma dikiş atıldı,3. banyomu yaptım,4. gün dikişlerim gerildiginden iğne batırılıyormuş gibi oldu,5. gün artık yardım almadan yatagımdan dogrulmaya başladım,6. gün işe başladım,ve yine 6. gün itibariyle,yan dönerek de yatmaya başladım,doktorum ilk etapta korsenin beni çok rahatsız edecegini ama dayanmam gerektiğini ve alışacagımı söylemişti,Korsenin ilk günden itibaren bana hiç ama hiç zararı olmadı,aksine rahatlattı toparlayarak,8. gün dikişlerimi aldırdım ve hiç iz kalacagını düşünmüyorum,çünkü açılan kesiler 1 cm bile degil,2-3 mm civarında.Biraz zorluk ve acı çektim ama şu andaki görüntüme baktığımda gerçekten değdigini düşünüyorum,Liposuction sadece bölgesel bir rötüş ameliyatıdır,bunun için ameliyattan kilo vererek çıkacagınızı düşünmeyin arkadaşlar,ayrıca bu ameliyatı olduktan sonra işiniz bitmiyor,diyet yapmanız,yiyeceklerinize dikkat etmeniz,ve de bol bol spor yapmanız gerekiyor,En iyi sonucu kendinizin yaratacagını unutmayın,Bir de sizlere tavsiyem,diyet ve spor yapmadan bu ameliyata karar vermeyin,Eğer diyet ve spor yapıp da bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulamadıysanız bu yönteme başvurun...Hepinize geçmiş olsun...