- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
-
- Konu Sahibi kastamonu777
bi anda ben hastayım kilo vermem zor oluyo benim yanpım böyle vb. açıklamalar yapamıyosun ki.. ayrıca yaptıklarımda oldu insanlar karşılarındakini kırmayı kızdırmayı mazeret zannediyo işte..Hasta oldugunu deseydin keşke terbiyesiz küstah kendisine baksın vitaminsiz 65im bende senin alt geniş benim heryere eşit vücut aslinda senin daha zayiftir üstün slaak ya bazı insanlar ne kilodan anliyorlar nede nezaketten
evet öyleymiş bana bi arkadaşım in çık çok iyi gelir demiştiMerdiven kelimenden sonra gerisine okumadan hemen yazma buton na geldim.
Merdiven her nekadar kilolar icin faydalı ise de, unutmayın merdiven basen gelismesine yararlı. Merdiven çok kullandıkça basenler kalça genisliyor.! Benden söylemesi....
çünkü kendileri kıvanç tatlıtuğ bizide azra akın gibi görmek istiyolar..Gördüğüm kadarıyla erkekler kadınlardan daha ağır eleştiri yapıyor benim de iş yerimde bi tane ayının teki var , yürürken az tökezledim, şuna bak yürümesini bilmeden topuklu ayakkabı giymiş dedi , saygımdan cevap vermedim bakışımdan ne demek istediğimi anlamıştırne hakla nasıl böyle kendilerini ilgilendirmeyen konulara yorum yapıyorlar anlamıyorum , giyimimize fiziğimize kadınlardan çok karışıyorlar kusur bulma arayışları içindeler , her kadın manken gibi olsun istiyorlar sanırım oldukça rahatsız edici bir durum.
sanırım bi daha benimle böyle bişey söyleyecek kadar bir muhabbete girmesine izin vermem.. insan arkadaş yerine koyup konuşmam da hata..Kesinlikle plates, vucudu çok güzel şekle sokuyor. Cd.lerini alın her akşam yarım saatinizi ayırın.
Bu arada öyle çok kilonuz yokmuş.
O söyleyen densize cevap vermeyerek en iyisini yapmışsınız.
Samimiyeti kesmelisiniz onlarla. Bir daha birşey söylerse " benimle bu şekilde laubali komuşmana musade etmiyorum" tarzında birşey söylersiniz. Sizinle bu şekilde lakayt konuşamayacaklarını anlasınlar.
Yani aslında çözüm istersen bi fikir verebilirim benim çok samimi arkadaşımda öyle üst beden s alt büyük bedendi. O inceldi sende dene istereen ben bile düşünüyorum. Yağ yakici inceltici kürler var vücuduna sariyorsun. Bunun faydasini gördü görende çok denesene sende incelbi anda ben hastayım kilo vermem zor oluyo benim yanpım böyle vb. açıklamalar yapamıyosun ki.. ayrıca yaptıklarımda oldu insanlar karşılarındakini kırmayı kızdırmayı mazeret zannediyo işte..
Ben de bugün bu konuyu düşündüm.İnsanların böyle hadlerine düşmeyen konuları konuşmaları.
Dünyanın genelinde var bu sanırım.Ama bizim ülkemizde daha fazla.Çünkü karşısındaki kişiye cevap veremeyince dış görünüşüne saldırıyor hemen.Neden ? B.k var çünkü?
İnsanlardan o kadar nefret ediyorum ki.Bazen bu düşüncede olan insanların hepsi ölse diye düşünüyorum.
Bir insan kiloluysa,zayıfsa ,uzunsa,kısasa ,kemerli burnu varsa ne olmuş?Ne oluyor yani sen kimsin ki yargılıyorsun?
Böyle diyen kişilere gözünüzü seveyim anında yapıştırın cevabı.O ortamda rezil olsun.
Ben de insanım ama diğer insanların ne kadar küçük olduklarına bakmadan yaptığı yorumlar yüzünden kendime bir sürü duvarlar ördüm.
O duvarları aşamıyorlar.En iyisi bu galiba burada.
nasıl yapıyo tatlım? denerim tabi yeterki inceleyimYani aslında çözüm istersen bi fikir verebilirim benim çok samimi arkadaşımda öyle üst beden s alt büyük bedendi. O inceldi sende dene istereen ben bile düşünüyorum. Yağ yakici inceltici kürler var vücuduna sariyorsun. Bunun faydasini gördü görende çok denesene sende incel
Sanırım yanlış anladın diyorum ki tam tersine basenleri daha cok genisletiyor. Siz basenlerden sikayetcisiniz ya hani.evet öyleymiş bana bi arkadaşım in çık çok iyi gelir demişti
Yok doğru anladım:) bende diyorum ki aynen senin dediğin gibiymiş oysa arkadaşım bana eritir demişti o yanlışmışSanırım yanlış anladın diyorum ki tam tersine basenleri daha cok genisletiyor. Siz basenlerden sikayetcisiniz ya hani.
tamam canım araştırayım sağol :*Feridun kunak kille incelme var bide saracoglunun yag karışımı var. Internetten bakman lazım hengisinibistrreenbonla yap emin ol faydasi var
Canım benim, kalça egzersizleri yap evde. Veya oturduğun yerden bile yapabilirsin. Kalçalarını sık ve sonra rahat bırak, bunu günde bir kaç kez tekrarla gerçekten çok faydası oluyor hem fazla yorulmuyorsunda. Bende yapıyorum bunu ve gerçekten faydasını görüyorum.spora gitmeyi düşündüm kızlar ama şöyle bi durum var haftanın 6 günü çalışıyorum 8de ancak eve geliyorum, yemek yap ye topla filan saat 10 oluyo, haa bunlar bahane diyenler oldu şimdi de olucak ama işe gitmek için ve işten eve gelmek için yolda çok vakit geçiriyorum yani erken kalkıyorum spora gitsem ertesi sabah kalkamam yataktan, bide hastalığımdan dolayı çok çabuk yorulan bi bünyem var.. gerçi spora başlasam belki daha zinde olurum
Canım squat yaparsa basenler gitmez popoyu sıkılastırır bır de ust bacakların on kasları siser.kılon gayet iyi sadece senın ıhtiyacın olan SQUAT ....araştır hem kolay hem masa başında bıle yapabılırısn sadece 1 ay sonra bıle farkı göreceksın...kımseyıde sallama,onların mallıkları
başladım canım beslenmeye dikkat etmeye ve egzersize çok teşekkür ederim:)merhaba. tüm yazılanları okuyamadım ama ben de basen problemi olan biriyim ve tecrübemi paylaşıyım sizinle. öncelikle basen incelmesi evet zor ama kesinlikle imkansız değil. bi dönem çok ciddi sağlık problemi nedeniyle aşırı kilo almıştım yaşım çok küçüktü. herkes bi yorum yapardı ve çok üzülürdüm resmen hayattan soyutlandım. sonra tedavim bitti ve bu böyle olmaz deyip diyete başladım. altı ayda 15 kilo verdim basenlerimde 17cm incelme oldu. yürüyüş ve yere yatıp makas hareketini tavsiye ederim. merdiven çıkmak kesinlikle baseni kalınlaştırıyor. bir de konuyu açan arkadaşım çok büyütülcek bir sorununuz yok ölçülerinize göre iki ay düzenli beslenme ve sporla çok büyük değişim yaşarsınız emin olun. kolaylıklar..
basenler gider popo sıkılaşır yuvarlak hattına gerı döner çünkü o bölgenin kas yapısı yuvarlaktır.üst bacakların kasları şişmesi için baya profosyonel body yapanların kullandığı suplement kullanması ve ağırlıkla squat yapması lazım..arkadaşa verdiğim öneride işeyrinde bile yapabıleceği standart squat...Canım squat yaparsa basenler gitmez popoyu sıkılastırır bır de ust bacakların on kasları siser.
kızlar bu benim çocukluktan beri derdim.. vücut yapım böyle, basenlerim çok geniş ve hep biraz tombul oldum, yemeyerek kilo veremiyorum.. şu dönem için harekette edemiyorum masa başı çalışıyorum bütün gün oturuyorum ( her fırsatta merdiven inip çıkmaya çalısıyorum tabi).. boyum 1.70 67 kiloyum.. işyerindeki bazı insanların patavatsız sözleri de üzüyo beni.. daha az önce sen o kiloda olamazsın dedi biri (bunu söyleyen bi erkek) "ben 65 kiloyum zaten senden kısayım bide sen nasıl o kiloda olursun sendeki basene bak bide bana bak" dedi tutuldum hiçbişey diyemedim, yaptığı saygısızca bi kere bi bayanla böyle konuşulmaz. ha ben bi şekilde cevabını verirdim de o zamanda kompleks yaptı diye düşünecekti, susmayı tercih ettim. hiçbi zaman kendime fazla takmadım kilo meselesini ama insanların acımasızca hiç üzülür mü demeden yaptığı eleştiriler söylediği sözler kalp kırıyo üzüyo.. ve ben hipotirodi hastasıyım.. benim durumumda olanlar var mı.. metabolizmamı çalıştırmak için neler yapabilirim.. ve bu saygısız iş arkadaşıma nasıl cevabını verebilirim???