basenlerim:( ve insanların acımasız yorumları..

Hasta oldugunu deseydin keşke terbiyesiz küstah kendisine baksın vitaminsiz 65im bende senin alt geniş benim heryere eşit vücut aslinda senin daha zayiftir üstün slaak ya bazı insanlar ne kilodan anliyorlar nede nezaketten
bi anda ben hastayım kilo vermem zor oluyo benim yanpım böyle vb. açıklamalar yapamıyosun ki.. ayrıca yaptıklarımda oldu insanlar karşılarındakini kırmayı kızdırmayı mazeret zannediyo işte..

evet öyleymiş bana bi arkadaşım in çık çok iyi gelir demişti

çünkü kendileri kıvanç tatlıtuğ bizide azra akın gibi görmek istiyolar..

sanırım bi daha benimle böyle bişey söyleyecek kadar bir muhabbete girmesine izin vermem.. insan arkadaş yerine koyup konuşmam da hata..

bi anda ben hastayım kilo vermem zor oluyo benim yanpım böyle vb. açıklamalar yapamıyosun ki.. ayrıca yaptıklarımda oldu insanlar karşılarındakini kırmayı kızdırmayı mazeret zannediyo işte..
Yani aslında çözüm istersen bi fikir verebilirim benim çok samimi arkadaşımda öyle üst beden s alt büyük bedendi. O inceldi sende dene istereen ben bile düşünüyorum. Yağ yakici inceltici kürler var vücuduna sariyorsun. Bunun faydasini gördü görende çok denesene sende incel

nasıl yapıyo tatlım? denerim tabi yeterki inceleyim

insanlara hiçbir zaman zayıf noktanı göstermeyeceksin seni ilk fırsatta bozarlar sen kendinden memnunum de geç yoksa daha çok üzerine gelirler kolay mı diyeceksin ama emin ol öle yapmazsan daha kötü oluypr tecrübeyle sabit ben zamanında 75 kilo iken insanların çok lafına maruz kaldım çünkü kendimden memnun olmadığımı onlara söylüyorsum bir baktım ben obezmişim gibi davranmaya başladılar şu an 55 kiloyum şimdide ye çok zayıfsın diyorlar ama olan benim psikolojime oldu hiçbir şeyi rahatça yiyemiyorum bile hayatta yemek zevkim kalmadı

eeee sonuç olarak basenler için hangi spor daha faydalı. En faydalısı hangisi kızlar.
Bende de var bu basen sorunu.. bu konudan faydalanıyım istedim.

aman canim hic takma herkes birsey der annem bile bana takmis 168 boyum 75 kglum ilk defa hayatimda kiloluyum bu kadar annem 155lik boyuyla rahat 70 kg var gel gorkiiii koca totolu diye kafayi benle bozmus yok bizim ailemizde totosu buyuk olan yok sanirsin hepsi ebru sallihepsi top gibi gormesem inandircak her telde toton eridimi kiz azcik diyooobende o kadar kolaydi eritmekde anacim sen neden yillardir eritemedin dedim verdigi cvp bak kiz biz genetik boyu kisa ve iri kemikliyiz kemiklerimiz iri dedi sanki ben baska gendenim heeegerci babamin ailesi uzun boylu tig gibiler onumu kast etti acepinanki daha once gittigim diyetisyen bana dediki en zor eriyen yer gobek dedi basenler kadar cabuk eriyen yer yok kadin vucudunda dedi bence spor yap aksamlari milletinde ne dedigine bakma hicbir sey yapamazsan aynen boyle cevir anacim cevir 1 aya kalmaz toto

Feridun kunak kille incelme var bide saracoglunun yag karışımı var. Internetten bakman lazım hengisinibistrreenbonla yap emin ol faydasi var

merhaba. tüm yazılanları okuyamadım ama ben de basen problemi olan biriyim ve tecrübemi paylaşıyım sizinle. öncelikle basen incelmesi evet zor ama kesinlikle imkansız değil. bi dönem çok ciddi sağlık problemi nedeniyle aşırı kilo almıştım yaşım çok küçüktü. herkes bi yorum yapardı ve çok üzülürdüm resmen hayattan soyutlandım. sonra tedavim bitti ve bu böyle olmaz deyip diyete başladım. altı ayda 15 kilo verdim basenlerimde 17cm incelme oldu. yürüyüş ve yere yatıp makas hareketini tavsiye ederim. merdiven çıkmak kesinlikle baseni kalınlaştırıyor. bir de konuyu açan arkadaşım çok büyütülcek bir sorununuz yok ölçülerinize göre iki ay düzenli beslenme ve sporla çok büyük değişim yaşarsınız emin olun. kolaylıklar..

Canım benim, kalça egzersizleri yap evde. Veya oturduğun yerden bile yapabilirsin. Kalçalarını sık ve sonra rahat bırak, bunu günde bir kaç kez tekrarla gerçekten çok faydası oluyor hem fazla yorulmuyorsunda. Bende yapıyorum bunu ve gerçekten faydasını görüyorum.

kılon gayet iyi sadece senın ıhtiyacın olan SQUAT ....araştır hem kolay hem masa başında bıle yapabılırısn sadece 1 ay sonra bıle farkı göreceksın...kımseyıde sallama,onların mallıkları
Canım squat yaparsa basenler gitmez popoyu sıkılastırır bır de ust bacakların on kasları siser.

başladım canım beslenmeye dikkat etmeye ve egzersize çok teşekkür ederim:)

Canım squat yaparsa basenler gitmez popoyu sıkılastırır bır de ust bacakların on kasları siser.
basenler gider popo sıkılaşır yuvarlak hattına gerı döner çünkü o bölgenin kas yapısı yuvarlaktır.üst bacakların kasları şişmesi için baya profosyonel body yapanların kullandığı suplement kullanması ve ağırlıkla squat yapması lazım..arkadaşa verdiğim öneride işeyrinde bile yapabıleceği standart squat...

sen de o arkadaşa kilo istendiğinde verilir ama boy uzamaz bir de erkeğin kısa boylusu da hiç çekilmez diyemedin mi. bir dahakine bu cvbı ver . o senle dalga geçerse sen onla daha acımasızca dalga geç boyunu yüzüne vur. ayrıca da kilolusun evet ama aşırı derecede takılacak kadar fazla kilon yok. bütün gün masa başı herkes oturuyor canım sadece merdiven çıkmakla yetinme düzenli spora git bak nası fıstık gibi vücudun olacak hem de sağlık açısından da iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…