basenlerim:( ve insanların acımasız yorumları..

tamam unuttum gitti sosları :) yok yani domatesli pırasa yemeği yapıcam bildiğin kola cips filan çok nadir yerim zaten uf benim zaafım hamur işi yaa

canım işte kadınla erkeğin kemik yapısını bile bilmeyen adama ne desen boş, o da boş boş konuşuyo işte sinirini bozuyo insanın..

boyunuz uzun, kilonuz da boyunuza oranla bence normal. kilolar sadece basende toplanmışsa sıkılaştırmak gerekiyor. oturarak çalışmak zaten başlı başına kilo aldırıyor. metabolizmanızı hızlandıran yiyeceklerden tüketin ayrıca varsa vaktiniz düzenli spor yapın. kafanıza göre yapmayın ama mutlaka spor salonuna gitmenizi öneririm ben. bol sıvı alın.
patavatsızlar çok hayatta, üzmeyin kendinizi, dert ettiğiniz kilo olsun, Allah sağlık versin ilk önce her şey olur.

kıyamam üzülmemelisin benımde basenlerım var 1.67 ve 57 kıloyum ust omuzlarım ıncecık ama basen ve bacaklarım kalın ...yapısal boyle yapck bısey yok bıraz spor yaparsan evde inan bana bu dertten kurtulabılırsın kucuk bi tahta al ustune çık in..step yap yani ama her aksam bak ne guzel olcaksın ...insanların elestırilerıne izin vermemelisin..hadsiz ya kım oluyo bı bayanın basenıne laf yapıyo ?

onların kalbi küf tutmuş canım unutma bu dobralık değil kıskançlık ben hayatımda o kadar dobrayımdırki bir insanın br hareketi bana batsa direk yüzüne vururum evden kovacak kadarda gözüm döner ama hiç bir zaman hiç bir insana senin oran neden böyle buranda neden bu var demedim insanların dış görünüşlerini yadırgıyacak kadar kıskanc ve fesat değilim. benimde bir kız arkadaşım var ben 163 boyunda 53 kgm troid hastasıyım en fazla 55 kg oldum tabiki troidin verdiği birtakım tüylenme vsm var ama etrafta gercekten cok beğenilen bir insanım bunu yanlış anlamayın lütfen. lazere gidiyorum gecen bana sen lazere gidion neden hala var troidin var diyemi kilo alıyorsun dedi. ama ben onun içindeki fesatlıgı bildigim için güldüm geçtim insanların hastalıklarıyla, dış görünüşleriyle dalga gecenler sadece kompleklidirler. benim çok güzel bir birlikteliğim var ve ondanda bin kat güzelim tüyümde olsa 53 kg olup ona kiloluda gelsem biliyorumki fesatlıgından yaıyor o yüzden hiç aldırma bunun tek sebebi kıskanclık :)

Sen kendin icin kilo ver, basenleri erti o ayri, ama bu tarz yorumlara kulak tikamayi da ogrenmelisin.
3 sene once (dogum ve saglik problemleri sonrası) 50 den 90 a ciktim. Patated diyen mi olmadi, kocan yakisikli seni terkeder diyen mi... simdi 47 kiloyum ayni insanlar bu kez de tahta gibisin 34 beden kadin mi olur, cocuk gibisin seksi degilsin diyorlar. Yani insanlar sende kusur bulmak istiyorsa her sekilde bulurlar, onemli olan senin aynada gordugun seyden mutlu olman

merhabaaa neler yaptınız bunun için kısa bir özet geçer misiniz??

Gidebildiğim hemen hemen her yere yürüyerek gittim. Asla ama asla merdiven çıkmadım. İp atladım evde her akşam.Sonra diyetisyenimin gösterdiği hareketler vardı onları yaptım.Ama ip atlamak kesinlikle çok etkili. Bütün kaslarınız çalışıyor. Bir de tabiki yediklerime dikkat ettim. Ama kendimi ölümüne diyete de vermedim.

oy nasıl düştün o kiloya maşallah canım:)

Kusura bakmayın da ne hödük insanlar var

evet canım doğru söylüyosun ama bana bunu söyleyen bi kadın olsa inan gülüp geçerim takmam çünkü yapan çok oldu, ben bu kiloyla( ki daha fazlasını da alsam) gayet güzelim, kendime güveniyorum, bakımlıyım.. ama bunu söyleyen bi erkek, aptal şey işte..

ha ayrıcada bana yorum yapıcak buda bide erkek olucak ben aynen sunu derdim erkeklerin basenlernin oldugunu bilmiyordum sinir bozucu bir şekilde gülerdim rezl olsun allahın fesatı böyle erkekler var yok değil ama agzının ayını ver sakın susma

şöyle insanları anında tersleyin. senin vücudundan ona ne ya? ne kadar ayıp? insanın kocası söylese alınır. ki elin adamı. nasıl bir işgüzarlık şimdi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…