- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
-
- Konu Sahibi kastamonu777
tamam unuttum gitti sosları :) yok yani domatesli pırasa yemeği yapıcam bildiğin kola cips filan çok nadir yerim zaten uf benim zaafım hamur işi yaaohh canım sen şu kremalı işini bi unut o neya
alırsın basenlere tabi
o meşamal sosunu dökmeden yemeklerden kendine ayır
senn herif benmki gibi ne yemek düşkünü
o yüzden şişiyoruz
sen akşam dediğim gibi soslu olan şeylerde uzak dur
kola cips falaan yok
sadece pıra yemeği onada sos koymuycaksan tabi
canım işte kadınla erkeğin kemik yapısını bile bilmeyen adama ne desen boş, o da boş boş konuşuyo işte sinirini bozuyo insanın..bir erkeğin kalkıp seninle kilo kıyaslamasına girmesi ne büyük terbiyesizlik. !!!
ayrıca aptal sanırım. erkeklerin kemik yapısıyla kadınlarınkinin bir olmadığını bilmiyor herhalde.
böylelerinin ağzının payını vermek lazım.
çok şükür yok fazla bişey ama insan böyle şeyler duyunca sinir oluyo iştesaygısız adam.
öyle çok sıkıntılı bi kilon yok gibi geldi bana.
takılma arkadaşım.çok şükür yok fazla bişey ama insan böyle şeyler duyunca sinir oluyo işte
zaafına uzun bi süre dur diyelim canımtamam unuttum gitti sosları :) yok yani domatesli pırasa yemeği yapıcam bildiğin kola cips filan çok nadir yerim zaten uf benim zaafım hamur işi yaa
kıyamam üzülmemelisin benımde basenlerım var 1.67 ve 57 kıloyum ust omuzlarım ıncecık ama basen ve bacaklarım kalın ...yapısal boyle yapck bısey yok bıraz spor yaparsan evde inan bana bu dertten kurtulabılırsın kucuk bi tahta al ustune çık in..step yap yani ama her aksam bak ne guzel olcaksın ...insanların elestırilerıne izin vermemelisin..hadsiz ya kım oluyo bı bayanın basenıne laf yapıyo ?kızlar bu benim çocukluktan beri derdim.. vücut yapım böyle, basenlerim çok geniş ve hep biraz tombul oldum, yemeyerek kilo veremiyorum.. şu dönem için harekette edemiyorum masa başı çalışıyorum bütün gün oturuyorum ( her fırsatta merdiven inip çıkmaya çalısıyorum tabi).. boyum 1.70 67 kiloyum.. işyerindeki bazı insanların patavatsız sözleri de üzüyo beni.. daha az önce sen o kiloda olamazsın dedi biri (bunu söyleyen bi erkek) "ben 65 kiloyum zaten senden kısayım bide sen nasıl o kiloda olursun sendeki basene bak bide bana bak" dedi tutuldum hiçbişey diyemedim, yaptığı saygısızca bi kere bi bayanla böyle konuşulmaz. ha ben bi şekilde cevabını verirdim de o zamanda kompleks yaptı diye düşünecekti, susmayı tercih ettim. hiçbi zaman kendime fazla takmadım kilo meselesini ama insanların acımasızca hiç üzülür mü demeden yaptığı eleştiriler söylediği sözler kalp kırıyo üzüyo.. ve ben hipotirodi hastasıyım.. benim durumumda olanlar var mı.. metabolizmamı çalıştırmak için neler yapabilirim.. ve bu saygısız iş arkadaşıma nasıl cevabını verebilirim???
merhabaaa neler yaptınız bunun için kısa bir özet geçer misiniz??
oy nasıl düştün o kiloya maşallah canım:)Sen kendin icin kilo ver, basenleri erti o ayri, ama bu tarz yorumlara kulak tikamayi da ogrenmelisin.
3 sene once (dogum ve saglik problemleri sonrası) 50 den 90 a ciktim. Patated diyen mi olmadi, kocan yakisikli seni terkeder diyen mi... simdi 47 kiloyum ayni insanlar bu kez de tahta gibisin 34 beden kadin mi olur, cocuk gibisin seksi degilsin diyorlar. Yani insanlar sende kusur bulmak istiyorsa her sekilde bulurlar, onemli olan senin aynada gordugun seyden mutlu olman
Sen kendin icin kilo ver, basenleri erti o ayri, ama bu tarz yorumlara kulak tikamayi da ogrenmelisin.
3 sene once (dogum ve saglik problemleri sonrası) 50 den 90 a ciktim. Patated diyen mi olmadi, kocan yakisikli seni terkeder diyen mi... simdi 47 kiloyum ayni insanlar bu kez de tahta gibisin 34 beden kadin mi olur, cocuk gibisin seksi degilsin diyorlar. Yani insanlar sende kusur bulmak istiyorsa her sekilde bulurlar, onemli olan senin aynada gordugun seyden mutlu olman
evet canım doğru söylüyosun ama bana bunu söyleyen bi kadın olsa inan gülüp geçerim takmam çünkü yapan çok oldu, ben bu kiloyla( ki daha fazlasını da alsam) gayet güzelim, kendime güveniyorum, bakımlıyım.. ama bunu söyleyen bi erkek, aptal şey işte..onların kalbi küf tutmuş canım unutma bu dobralık değil kıskançlık ben hayatımda o kadar dobrayımdırki bir insanın br hareketi bana batsa direk yüzüne vururum evden kovacak kadarda gözüm döner ama hiç bir zaman hiç bir insana senin oran neden böyle buranda neden bu var demedim insanların dış görünüşlerini yadırgıyacak kadar kıskanc ve fesat değilim. benimde bir kız arkadaşım var ben 163 boyunda 53 kgm troid hastasıyım en fazla 55 kg oldum tabiki troidin verdiği birtakım tüylenme vsm var ama etrafta gercekten cok beğenilen bir insanım bunu yanlış anlamayın lütfen. lazere gidiyorum gecen bana sen lazere gidion neden hala var troidin var diyemi kilo alıyorsun dedi. ama ben onun içindeki fesatlıgı bildigim için güldüm geçtim insanların hastalıklarıyla, dış görünüşleriyle dalga gecenler sadece kompleklidirler. benim çok güzel bir birlikteliğim var ve ondanda bin kat güzelim tüyümde olsa 53 kg olup ona kiloluda gelsem biliyorumki fesatlıgından yaıyor o yüzden hiç aldırma bunun tek sebebi kıskanclık :)
ay canım çok tatlısın:)yemegin salcalısı kadının kalcalısı bosverrrr
niye canım iri kalça iyidir seksi durur :)ben bu kadının adını bile bilmiyordumm
taaa kiii erkek arkadaşım beni ona benzetene kadar
ama çok şükür benim biryerlerim onun kadar iri değill