- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
-
- Konu Sahibi kastamonu777
bende boyuyla dalga geçtim daha önce kiloma takıldığı için o da boy mevzusuna takık.. aynı yerden vurmaya devamoo sivri zekalıya bi bayanla heleki evli bi bayanla nasıl konuşacağını öğretmek lazım
geriiiii bacım sen bizim topiklere gel hala zayıflıyoruz
diyat günlüklerine bak yardımcı olur herkez,
sormak istediğin olursa da sor
kocası takmıyor adama bak sapıkmıdır nedir
resmen taciz bu ya
merhabaaa neler yaptınız bunun için kısa bir özet geçer misiniz??Öncelikle günaydın.Bundan 4-5 ay önce hiççç erimez sandığım basenlerimi erittim canım hiççç dert etme. Öncelikle sadece diyetle basen gitmiyor bunu bil. İkincisi sakın ama sakın merdiven çıkma.Kesinlikle merdiven basen yapar. Spor yapamam diyorsun evde ip atla.Çok faydalı. Gidebileceğin her yere yürü. Protein ağırlıklı beslen. Ama öncelikle kendine güven. Ve insanların ne dediğine bakma. Duymazdan gel. Sormak istediklerini her zaman sorabilirsin.
yok canım sanmam eşinin taktıgınıbende boyuyla dalga geçtim daha önce kiloma takıldığı için o da boy mevzusuna takık.. aynı yerden vurmaya devam
evet eşim hiç takmaz hatta ben böyle seviyorum kilo filan vereyim deme der ( gerçi bu 60 62 kilo olduğum zamanlardı bu ara pek yorum yapmıyo gidişatı kötü görüyo sanırım :)))))
evet ya bana yardımcı olun ben ne yicem :syok canım sanmam eşinin taktıgını
dolun dolgun sun ne güzel
sen yürüyüşe başla bende başladım
eşin farketmeden incelirsin anlamaz bile yavaş yavaş
sen menü yaz yda bize sor biz snaa yardım edelim sende yürüyerek kendine canım
o hareketi biliyorumda en fazla 2 gün yapıyorum 3. gün cırt :s evet skınny pantolon çok seviyorum eşimde diyo vücuduna uygun değil ispanyol giy diye dinlemiyorum yaa senin tavsiyelerini dikkate alıcam sağol canımsana bir tavsiye de vereyim arkadaşım
işyerinde pantolon giyiyorsan eğer paçalarını mümkün olduğunca ya ispanyol ya da boru paça tercih et
inan görüntüde büyük fark yaratıyor
biliyorum dar paça ya da skinny tür pantolonlar çok güzel ama basenleri olduğundan da belirgin ve geniş gösteriyor
gözlerde ister istemez oraya kayıyor
bir de basit bir hareket söyleyeyim sana yere yan yatarak makas hareketi yapabilirsin ama az filan değil 100 150 200 kez filan yap bu da güzel bir şekilde bacakları ve yanları inceltiyor bunun için extra bir zamana da ihityacın yok tv izlerken bile yapabilirsin
mesela ben 50 kilo halimde bile hafif basenliydim bunun kiloyla da alakası yok bence yapı meselesi biraz o yüzden hiç gocunacak bir durum yok bir daha laf eden olursa da ağzının payını ver yaa ne münasebet sessiz kalma sakınnn daha çok üstüne gelmesinler
önce çalıştıgın yerde nasıl yemekler çıkıyor yada kendin dışardamı yiyorsunevet ya bana yardımcı olun ben ne yicem :s
ya hyatımda göbeğim ollmadı işte hep oturmaktan oldu sanırım son bi senedir filangöbek de mi var canımm
bunun için yeşil çay ve yoğurdu tek geçerim
dümdüz bir karının sırrı yeşilçay da
ama abartma günde en fazla 2 fincan içebilirsin
canım dışarda yemiyorum tabldot yemek geliyor iş yerimize.. mesela dun tavuklu patates bulgur pilavı vardı.. bugün köfte mantar çorba makarna var ama ben burda köfte filan yiyemiyorum etler kötü :sönce çalıştıgın yerde nasıl yemekler çıkıyor yada kendin dışardamı yiyorsun
o zaman şöyle bi öneri sanacanım dışarda yemiyorum tabldot yemek geliyor iş yerimize.. mesela dun tavuklu patates bulgur pilavı vardı.. bugün köfte mantar çorba makarna var ama ben burda köfte filan yiyemiyorum etler kötü :s
evet tiroit ilacımı içiyorum düzenli kontrollere gidiyorum canım.. bakıcam videolara sağolasınSquat basenleri küçültmez kalçayı kaldırır, bacakları da kalınlaştırma ihtimali var. Yanlış şeyler yapıp daha kötü hissetmeyin kendinizi incelemiyorum diye.
Troidiniz için tedavi görüyor musunuz?
Eşimin yeğeni henüz 20li yaşlarında çok kilolu olmamasına rağmen basen ve bacak problemi vardı. Plates yaparak 8 ayda 40 bedenden 36 ya indi. İnternette bir sürü plates videosu var, basen ve bacak için olanlardan indirin ve evde yapmaya başlayın. Düzenli yaparsanız fayda görürsünüz.
tamam canım ben şimdi bugün sadece çorba içmeyi düşünüyorum mesela, köfte yiyemem, makarnada yemesem bi çorba kalıyoo zaman şöyle bi öneri sana
3 gğn sabah yumurta peynir zeytin ekmek yok
yanında götürebilirsen tavuk haşla yoğurt ve salata
akşamda gene protein karbonhidrat alma
sonraki günlerdede ne çıkıyorsa az ye ama çok çiğne
msj atarsan sürekli menüleri şunu ye bunu yeme diyebilirim
zaten çok yok fazlan erimesine destek olcaz
Beni begenen begendi herkes kendine baksin deseydin canim...
Bana bir arkadasim demisti ki kilo ver yoksa evde kalacaksin, benim de erkek arkadasim vardi o donem yani ki simdiki esim olur kendisi, ben de dedim ki, sen kilo al da sen bul koca
sabahta tam tahıllı ekmekle bi tost yapıp yiyorumo zaman şöyle bi öneri sana
3 gğn sabah yumurta peynir zeytin ekmek yok
yanında götürebilirsen tavuk haşla yoğurt ve salata
akşamda gene protein karbonhidrat alma
sonraki günlerdede ne çıkıyorsa az ye ama çok çiğne
msj atarsan sürekli menüleri şunu ye bunu yeme diyebilirim
zaten çok yok fazlan erimesine destek olcaz
yani normal günlerde bunu yapabilirsinsabahta tam tahıllı ekmekle bi tost yapıp yiyorum
ya benim eşim yemeğe çok düşkün ben o yüzden akşamları Allah ne verdiyse döktürüyorum:) mesela dün akşam kremalı mantar yemeği yaptım çok tehlikeli:) gerçi bi kaşıkçık yedim ama.. aksam pırasa yemeği ve beşamel soslu fırın makarna yapıvam mesela, evet cteside çalışıyorum canım.yani normal günlerde bunu yapabilirsin
ama akşam yemeklerinden biraz ödün ver canım
3 günde sabah dediğim gibi kahvaltı yaparsan senin işin olur
sadede öğlende çorba iç o zaman sonra yersin
akşam ne yemek yapıyorsun mesala
cumarteside çalışıyormusun
ohh canım sen şu kremalı işini bi unut o neyaya benim eşim yemeğe çok düşkün ben o yüzden akşamları Allah ne verdiyse döktürüyorum:) mesela dün akşam kremalı mantar yemeği yaptım çok tehlikeli:) gerçi bi kaşıkçık yedim ama.. aksam pırasa yemeği ve beşamel soslu fırın makarna yapıvam mesela, evet cteside çalışıyorum canım.