basenlerim:( ve insanların acımasız yorumları..

bende boyuyla dalga geçtim daha önce kiloma takıldığı için o da boy mevzusuna takık.. aynı yerden vurmaya devam

evet eşim hiç takmaz hatta ben böyle seviyorum kilo filan vereyim deme der ( gerçi bu 60 62 kilo olduğum zamanlardı bu ara pek yorum yapmıyo gidişatı kötü görüyo sanırım :)))))

merhabaaa neler yaptınız bunun için kısa bir özet geçer misiniz??

yok canım sanmam eşinin taktıgını
dolun dolgun sun ne güzel
sen yürüyüşe başla bende başladım
eşin farketmeden incelirsin anlamaz bile yavaş yavaş
sen menü yaz yda bize sor biz snaa yardım edelim sende yürüyerek kendine canım

evet ya bana yardımcı olun ben ne yicem :s

o hareketi biliyorumda en fazla 2 gün yapıyorum 3. gün cırt :s evet skınny pantolon çok seviyorum eşimde diyo vücuduna uygun değil ispanyol giy diye dinlemiyorum yaa senin tavsiyelerini dikkate alıcam sağol canım

göbek de mi var canımm
bunun için yeşil çay ve yoğurdu tek geçerim
dümdüz bir karının sırrı yeşilçay da
ama abartma günde en fazla 2 fincan içebilirsin
ya hyatımda göbeğim ollmadı işte hep oturmaktan oldu sanırım son bi senedir filan içiyorum yeşilçay canım devam edicem

önce çalıştıgın yerde nasıl yemekler çıkıyor yada kendin dışardamı yiyorsun
canım dışarda yemiyorum tabldot yemek geliyor iş yerimize.. mesela dun tavuklu patates bulgur pilavı vardı.. bugün köfte mantar çorba makarna var ama ben burda köfte filan yiyemiyorum etler kötü :s

canım dışarda yemiyorum tabldot yemek geliyor iş yerimize.. mesela dun tavuklu patates bulgur pilavı vardı.. bugün köfte mantar çorba makarna var ama ben burda köfte filan yiyemiyorum etler kötü :s
o zaman şöyle bi öneri sana
3 gğn sabah yumurta peynir zeytin ekmek yok
yanında götürebilirsen tavuk haşla yoğurt ve salata
akşamda gene protein karbonhidrat alma
sonraki günlerdede ne çıkıyorsa az ye ama çok çiğne
msj atarsan sürekli menüleri şunu ye bunu yeme diyebilirim
zaten çok yok fazlan erimesine destek olcaz

evet tiroit ilacımı içiyorum düzenli kontrollere gidiyorum canım.. bakıcam videolara sağolasın

Benimde basenlerim geniş maalesef aynı dertten muzdaribiz. İşyerindeki arkadışınız gerçekten patavatsızmış. Ona ne sizin basenlerinizden kilonuzdan, sizin yerinizde ben olsam onu öyle bir bozardım ki bir daha benimle o şekilde konuşamayacağını çok iyi öğrenirdi. Onun haddine mi düşmüş sizinle o şekilde konuşmak.

tamam canım ben şimdi bugün sadece çorba içmeyi düşünüyorum mesela, köfte yiyemem, makarnada yemesem bi çorba kalıyo

sabahta tam tahıllı ekmekle bi tost yapıp yiyorum

sabahta tam tahıllı ekmekle bi tost yapıp yiyorum
yani normal günlerde bunu yapabilirsin
ama akşam yemeklerinden biraz ödün ver canım
3 günde sabah dediğim gibi kahvaltı yaparsan senin işin olur
sadede öğlende çorba iç o zaman sonra yersin
akşam ne yemek yapıyorsun mesala
cumarteside çalışıyormusun

ya benim eşim yemeğe çok düşkün ben o yüzden akşamları Allah ne verdiyse döktürüyorum:) mesela dün akşam kremalı mantar yemeği yaptım çok tehlikeli:) gerçi bi kaşıkçık yedim ama.. aksam pırasa yemeği ve beşamel soslu fırın makarna yapıvam mesela, evet cteside çalışıyorum canım.

ohh canım sen şu kremalı işini bi unut o neya
alırsın basenlere tabi
o meşamal sosunu dökmeden yemeklerden kendine ayır
senn herif benmki gibi ne yemek düşkünü
o yüzden şişiyoruz
sen akşam dediğim gibi soslu olan şeylerde uzak dur
kola cips falaan yok
sadece pıra yemeği onada sos koymuycaksan tabi

bir erkeğin kalkıp seninle kilo kıyaslamasına girmesi ne büyük terbiyesizlik. !!!

ayrıca aptal sanırım. erkeklerin kemik yapısıyla kadınlarınkinin bir olmadığını bilmiyor herhalde.

böylelerinin ağzının payını vermek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…