baseni eritmek popoyu küçültmek için hangi spor aletini almalıyım?

pericikk

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
1.910
1.103
Kızlar spor salonuna yazılacak durumum olmadığı için eve bir spor aleti almaya karar verdik eşimle.Benim sorunum basenlerimle ve pantolon bedenimi küçültmek istiyorum bunun içinde sanırım popomunda küçülmesi lazım.Sizce bisiklet mi alayım yoksa koşu bandı mı yada sizin bildiğiniz varsa yardım eder misiniz ??

tam benlik bir soru olmuş kutlarım, bende cvb ı çoook merak ediyorum

Eliptik bisiklet almalısınız. Koşu bandı bir zamandan sonra sizi sıkar. Eliptik bisiklet cardıo açısından hem inceltir hem sıkılaştırır.

Eliptik bisiklet almalısınız. Koşu bandı bir zamandan sonra sizi sıkar. Eliptik bisiklet cardıo açısından hem inceltir hem sıkılaştırır.
peki koşu bandıyla göbek eritmek mümkün mü yoksa sadece bacak ve basen için midir koşu bandı.evet bende bisiklete daha yakınım şu an.

peki koşu bandıyla göbek eritmek mümkün mü yoksa sadece bacak ve basen için midir koşu bandı.evet bende bisiklete daha yakınım şu an.

Ben koşu bandı kullanmıştım. Ve faydasını oldukça gördüm ve zayıfladım cardıo için hem bisiklet hemde koşu bandı iyi. Koşu bandında yürürken koşarken bütün vücut çalışıyor ve aynısı bisiklette. Fakat bisikleti seçmem ise bol bir şekilde sıkılaştırıyor. Koşu bandı yağları bol bir şekilde eritip sıkılaşmak için egzersiz istiyor.

anladım çook teşekkrler

Ben eve almani önermem benim de var evimde koş bandı aldığım günden bu yana 2 kere kullanmışımdır eşimde 1 kez. Spor salonuna gitmen daha iyi bebce yoksa onu evine dekor olarak kullanırsın:)

Burada bır sur vıdeo paylasım topıklrrı var. Bı hevesle alıp sonra yuuzne bakmayacagın alete para bayılma. Ustelık evde bosyere yer kaplayacak. Ömür boyu koşu bandında koşamazsın ya da eliptik kullanamzsın. Ama bu vıdeoları değiştir değiştir kullan :) hem buralarda grupca yapılıyor. Guzel motıvasyon oluyor

Nasıl grupça yapılıyor acaba banada yardımcı olabilir msnz

canlar eliptik bisiklet ebat olarak ev ortamına biraz büyük gelebilir, bence ev tipi bir koşu bandı alın 10-15 dakika koştuktan sonra bel çevresini inceltecek egzersizler yapın bu şekilde de sonuca ulasabilrsinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…