Basen sorunu !

bellamania

Bu sefer olucak :) :)
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
1.483
13
Arkadaşlar basenlerimden şikayetçiyim. Bu sorunu bir seneye yayarak çözmek istiyorum ama nasıl bir program uygulamalıyım ? Beslenmemde nelere dikkat etmeliyim? Ne tür bir spor yapmalıyım bana ne öneriyorsunuz? Yok mu bunun bir çözümü ? yürüyüş yemeklerime dikkat etmek diyet ve çeşitli sporlar denedim güzel zayıfladım ama yeterli olmadı orantılı bir vücut istiyorum basenleri tamamen eritmek gibi bi mucizeyi beklemiyorum sadece orantı istiyorum nolur yardım

Karbonhidrat-protein-yağ alımların orantılı olsun. Günlük geçmen gereken kaloriyi geçme. Hatta merkezler var gidip ölçüm yaptırarak kendine uygun bir beslenme düzeni yapabilirsin. Onun haricinde o bölgeyi sıkılaştırıcı egzersizler yap. Ama hep aynı egzersizleri değil, belirli sürelerle değiştir. Beslenme düzeninide belirli sürelerde değiştir. Çünkü hep aynı olduğu zaman bir zamandan sonra malesef gelişme görülmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…