- 24 Nisan 2015
- 14
- 1
- 43
-
- Konu Sahibi Esra Altiyuz
Canım basen lazerlipolizde en iyi olan doktor diye düşünme olayı,lazerlipolizde ön plana çıkan doktorlar belli,onların bir listesini yapıp görüşebilirsin bencearkadaslar basenlerimi aldirtmak istiyorum. Bana yardimci olabilecek basene laser yaptirmis tecrubelerini paylasacaklar buraya yazarlarsa cok sevinirim.
Sizce en iyi kim?Canım basen lazerlipolizde en iyi olan doktor diye düşünme olayı,lazerlipolizde ön plana çıkan doktorlar belli,onların bir listesini yapıp görüşebilirsin bence
O ne ilk defa duydum adini?Ben aqualyx yaptırıyorum çok memnunum
Ben lazerlipo yaptırdığım doktoru bilirim sadece ve sonuçtan memnunum,bana göre en iyi benim doktorum,ama tabi kişiye göre değişebilir memnuniyetSizce en iyi kim?
Lazer lipoyu nerede yaptırdınız adını yazarmısınızBen lazerlipo yaptırdığım doktoru bilirim sadece ve sonuçtan memnunum,bana göre en iyi benim doktorum,ama tabi kişiye göre değişebilir memnuniyet
Vücuda iğneyle Sıvı veriliyor internette var bakabilirsinizO ne ilk defa duydum adini?
Ben Alper Tuncel'e yaptırdım,kocamaaan bir göbeğim vardı,şimdi dümdüzLazer lipoyu nerede yaptırdınız adını yazarmısınız
Foto görebilirmiyim ltfnBen Alper Tuncel'e yaptırdım,kocamaaan bir göbeğim vardı,şimdi dümdüz
Alpertuncel lazerlipo hastaları başlığında eklemiştim,ordan bakabilirsiniz.Foto görebilirmiyim ltfn
BulamadımAlpertuncel lazerlipo hastaları başlığında eklemiştim,ordan bakabilirsiniz.
Yok artıkkkkkkk.. Offff maşallah valla ne diyeyim