nasil gidiyor canim var mi incelmebende cevap gelmeyince bir haftadır kendimce birkaç hareket yapmaya uğraşıyorum. eğer fayda görürsem kesinlikle buraya yazıcam.
sanırım ya kimse fayda görmemiş yada kimse sırrını paylaşmak istemiyo.o kadar okuyan olmasına rağmen tek cevap senden geldi
canim lifler zarar görüyor cok zararlıBenim de boyum 165 kilom 53 canim biktim basenlerden egzersizden de tiksindim artik cok gec sonuc veriyor duvara vurmaya basladim tabi sert bi sekilde değil burda okumussundur zaten bununla ilgili seyleri bu kez olucak ama inaniyorum suan 96 bakalim ne kadar incelecek
Canım kac cm basen kalcan işe yariyor mu gerçektenbenim de boyum 1.62 kilom 50
4 gündür ebru Şallı'nın skinny jeans dvd'sini yapıyorum.
kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar. 4 günde o kadar toparladı ki vücudumu.
ısınma ve soğumalar hariç 30 dk sürüyor. ben günde 2 kere yapıyorum şimdilik.
kalçam 91 cm'di pilatese başlamadan önce. cumartesi tekrardan ölçülerimi alacağım. ama gerçekten tavsiye ederim. vücudum hemen toparlansın diyorsan kesinlikle başla.nasil gidiyor canim var mi incelme
canim lifler zarar görüyor cok zararlı
Canım kac cm basen kalcan işe yariyor mu gerçekten
benim kalcam 104 cm seninki küçükmüş canim zaten ne güzelkalçam 91 cm'di pilatese başlamadan önce. cumartesi tekrardan ölçülerimi alacağım. ama gerçekten tavsiye ederim. vücudum hemen toparlansın diyorsan kesinlikle başla.
evet kilo fazlam yok sadece sıkılaşmam lazım.benim kalcam 104 cm seninki küçükmüş canim zaten ne güzel