Basen İçin Deneyip Fayda Görenler Buraya

grace16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
325
24
herkese merhaba. önceden söyliyim forumda bu konu var neden açtın demeyin çünkü bu başka. LÜTFEN buraya SADECE deneyip fayda görenler yada çevresindekilerin deneyip x fayda gördü diye gözlemleyenler YAZSIN.
Eveeet şimdi gelelim soruna:) benim sorunum basen ve popo. göbekten ve başka yerlerimden bir şikayetim yok. kilom 55 boyum 165 vücudumda fazlalık olan yerler maalesef ki basenlerim ve popom :63: fakat ne yaptıysam bi türlü oralar gitmiyo. şuan diyetteyim sadece yüzüm ve çok olmayan göbeğim eriyo. buraya bir arkadaş dizleri kıvırıp karna çektikten sonra bacağı yukarı aşağa kaldırıp indirmenin çok etkili olduğunu yazmış fakat ben yaptım benim basenlerim değil popom yandı. tamam popodan da şikayetçiyim ama basenlerimle beraber gitsin ayrı ayrı uğraşmayayım yani :) basen ve popolarını eriten hanımlar neler yaptınız da eridi lütfen paylaşın.
NOT: evimde kondisyon bisikleti var ama onun için de kimileri daha çok basen yapar dediği için binmeye korkuyorum. ama binip de fayda görenler varsa koşa koşa yaparım:KK48:

bende cevap gelmeyince bir haftadır kendimce birkaç hareket yapmaya uğraşıyorum. eğer fayda görürsem kesinlikle buraya yazıcam.
sanırım ya kimse fayda görmemiş yada kimse sırrını paylaşmak istemiyo. :eğlence: o kadar okuyan olmasına rağmen tek cevap senden geldi :KK9:

Benim de boyum 165 kilom 53 canim biktim basenlerden egzersizden de tiksindim artik cok gec sonuc veriyor duvara vurmaya basladim tabi sert bi sekilde değil burda okumussundur zaten bununla ilgili seyleri bu kez olucak ama inaniyorum suan 96 bakalim ne kadar incelecek

benim de boyum 1.62 kilom 50
4 gündür ebru Şallı'nın skinny jeans dvd'sini yapıyorum.
kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar. 4 günde o kadar toparladı ki vücudumu.
ısınma ve soğumalar hariç 30 dk sürüyor. ben günde 2 kere yapıyorum şimdilik.

bende cevap gelmeyince bir haftadır kendimce birkaç hareket yapmaya uğraşıyorum. eğer fayda görürsem kesinlikle buraya yazıcam.
sanırım ya kimse fayda görmemiş yada kimse sırrını paylaşmak istemiyo. :eğlence: o kadar okuyan olmasına rağmen tek cevap senden geldi :KK9:
nasil gidiyor canim var mi incelme
Benim de boyum 165 kilom 53 canim biktim basenlerden egzersizden de tiksindim artik cok gec sonuc veriyor duvara vurmaya basladim tabi sert bi sekilde değil burda okumussundur zaten bununla ilgili seyleri bu kez olucak ama inaniyorum suan 96 bakalim ne kadar incelecek
canim lifler zarar görüyor cok zararlı

benim de boyum 1.62 kilom 50
4 gündür ebru Şallı'nın skinny jeans dvd'sini yapıyorum.
kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar. 4 günde o kadar toparladı ki vücudumu.
ısınma ve soğumalar hariç 30 dk sürüyor. ben günde 2 kere yapıyorum şimdilik.
Canım kac cm basen kalcan işe yariyor mu gerçekten

nasil gidiyor canim var mi incelme
canim lifler zarar görüyor cok zararlı

Canım kac cm basen kalcan işe yariyor mu gerçekten
kalçam 91 cm'di pilatese başlamadan önce. cumartesi tekrardan ölçülerimi alacağım. ama gerçekten tavsiye ederim. vücudum hemen toparlansın diyorsan kesinlikle başla.

X