• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basen bolgesi icin liposuction olan var mi?

tsuirgealy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
25
0
36
Bursa
basen bolgemdeki yaglanma bni cok rahatsiz ediyor ne yapsam bir turlu erimiyor liposaksin yaptmak istiyorum bu konuda bilgisi olan vrmi

ben 6 yıl önce yaptırdım. basenlerim hep bir beden büyüktü, resmen binici pantalonu gibi duruyordu. liposuctiondan sonra yok oldular, çok memnunum. ama doktor seçimi çok önemli...

Başka yerde depolanma diye birşey olmadığını duydum,sonuçta o bölgedeki yağ hücreleri alınıyor,başka yere taşınmıyor ki:KK43:

Ben yaptırdım. Üstelik 450 cc gibi az bir miktar alındı. Ki bunun hepsi yağ olmuyor bi kısmı sıvı. Ona ragmen çok iyi oldu. Artık kocaman değil daha küçük ve dengeli basenlerim var. Kiloda aldım operasyondan sonra ama kötü bir görüntü yaşamadım çok şükür

Walla bende çok memnunum lipo sonucumdan,bu bölgesel yağlar öyle sporla filan gitmiyor:(

Liposaktion ameliyati oldum benimde 3. Gunum izmirde oldum zorlanmadim kesinlikle Sırt, bel,karin,simitler, gobek ve icbacak operasyonum oldu sporda yapsam gitmedi bende zaten dikkat ediyorum normalyasantimda lipo yaptirayim bari osekilde dikkat ediyim dedim ve yaptirdim bakalim sonuc nasil olucak

merhabalar..
öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun..

Liposaktion ameliyati oldum benimde 3. Gunum izmirde oldum zorlanmadim kesinlikle Sırt, bel,karin,simitler, gobek ve icbacak operasyonum oldu sporda yapsam gitmedi bende zaten dikkat ediyorum normalyasantimda lipo yaptirayim bari osekilde dikkat ediyim dedim ve yaptirdim bakalim sonuc nasil olucak

canım bende yaptırmayı düşünüyorum.. ama bi doktor araştırma gibi bi imkanım olmadı..
izmirde hangi doktora ve ne kadara yaptırdığını paylaşırmısın..

Merhaba. Bende yaptırmak istiyorum. İzmirde nerede yaptırdınız acaba

ben de izmir de doktor arayışı içerisindeyim

hangi doktora yaptırdınız

Back