Basedow graves / hipertiroid ve hamilelik ve ben

merhaba cnm seninle aynı anda hamile kalmışız Allahım tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebişlerimizi,bişey sorcam troidler ne alemde senin doktora gidiyomusun kaç çıktı merak ettim seni

Aa ne güzel ☺ Rabbim cumlemze nasip etsin endokrin uzmanina gittim iki kutudan sonra dustu 5 kusurdü 0.64 e düstü. Simdi hamilelik olunca devam edelim kontrol altinda tutalim dedi kontrolum var yakinda bakalm yukselmismi sabitmi

Aa ne güzel ☺ Rabbim cumlemze nasip etsin endokrin uzmanina gittim iki kutudan sonra dustu 5 kusurdü 0.64 e düstü. Simdi hamilelik olunca devam edelim kontrol altinda tutalim dedi kontrolum var yakinda bakalm yukselmismi sabitmi
bende 0,3 hamile kaldım ve hamilelikte hemen arttı değerim 4 lere yükseldi şimdi ilacımıda yükselttik bakalım kaça düşecek rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

bende 0,3 hamile kaldım ve hamilelikte hemen arttı değerim 4 lere yükseldi şimdi ilacımıda yükselttik bakalım kaça düşecek rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Amin tatlim insaAllah bende en kisa zamanda gidiyim benimkide yukselmiz olabilir,icim rahatsiz oldu bebislerimize birsey olmasn

Merhaba bebeğiniz de yada sizde bir sıkıntı oldu mu doğum anında vs problem yaşadınız mı bende 37 haftalık hamileyim nasıl olucak ne olucak çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…