Arkadaşlar bende hipertiroid hstasıyım malesef hastalık gözümede etki etti sağ göz kapağımda açılma var ve bu açılma devam edebilir sol göz kapağımda kısılma var birde üstüne tam tedavi baslayalı 3 ay olmusken propycil kullanırken 3.kez plansız bir şekilde hamile kaldım 35 haftalık oldum 2 aydır ilaç kullanmıyorum hormonlarım iyi ama göz bulgulrım ayrı olarak syrediyor.En çok gözlerim beni üzüyor birkadın için dış görünüşünün bozulması ne demek bilirsiniz bu kadar buhran yaşarken bu hastalığın ilerlememesi için stres ve üzüntüden uzak olmam gerektiği söylüyorlar ama nafile önceleri yalnızca göz kapaklrımda sadece şişkinlik vardı şimdi sağ gözüm patlak gibi duruyo bazı zamanlr gözüm pek belli olmuor .Gözüm için Prof.Dr. Halit Pazarlıya gittim ama o damla piyasada yok yurtdışında Avusturyada belki varmış sanırım bulmıycabaşka bir damlada yok aynı içerikte olan .6 aylık bir süre sonra tekrar gözüme ölçümler yapılacak gerekirse kortizon yada ışın tedavisi en son cerrahi müdahale düşünüyor doktor. Ama ben damlayı bulamazsam o kadar süre bekleyemem.Gebelik olmasaydı belki hemen tedavi olabilirdim. Gözede ayrı bir tedavi uygulanabiliyormuş.Birde doğuma az kaldı acaba bebek guatırlımı doğacak kygısı var.Benimle aynı durumda olan arkadaşlr lütfen benimle bilgilerinizi paylaşın