• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbelası Yağ Bezeleri :/

amazonwoman2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
104
0
26
İstanbul
$milia.jpg

Merhaba kızlar.benm derdim bu ufak ufak ciltte beliren yağ bezeleri.şuan 21 yaşındaym.ergenlik dönemimde hiç böyle bi sorunum yoktu sivilce vs..Yüzümün sol tarafnda hiç yok fakat sağ tarafında elmacık kemiği ve kimi zamn göz çevremin etrafında irili ufaklı bu yağ bezelerinden oluşuyo.fondtnle hç belli olmuyo ama yinede bi pütürlük oluşuyor.deneyimi ve bilgisi olanlar bana yardm edin :14:

niye kimse cevap yazmamış. benimde alnımda var. daha küçükler ama sayısı daha fazla

benimde gözlerime yakın yerlerde çok küçük yağ bezeleri vardı dr gittim iğneyle çıkardı daha sonrada kendim çıkarmaya başladım iğne olarak insülin uçları var onunla çıkarıyorum sonra battikon sürüyorum tamam hatta kardeşiminkini bile çıkarıyorum çok zedelemeyin hiç sorun olmuyor şimdilik olmadı

Eki Görüntüle 611654

Merhaba kızlar.benm derdim bu ufak ufak ciltte beliren yağ bezeleri.şuan 21 yaşındaym.ergenlik dönemimde hiç böyle bi sorunum yoktu sivilce vs..Yüzümün sol tarafnda hiç yok fakat sağ tarafında elmacık kemiği ve kimi zamn göz çevremin etrafında irili ufaklı bu yağ bezelerinden oluşuyo.fondtnle hç belli olmuyo ama yinede bi pütürlük oluşuyor.deneyimi ve bilgisi olanlar bana yardm edin :14:

Merhaba yağ bezelerinizden kurtuldunuz mu nasıl ?

Aynı şekilde benim de sağ elmacık kemiklerimde 1 sene once yağ bezeleri oluşmaya başladı ve gittikçe yayıldı, şu an sol yanagıma ve çeneme de geçmiş durumda. 2 kere cildimi temizlettim bir kaç hafta içinde tekrar oluşmaya başladı. Bunun kesin bir çozümü yok mu :(

Back