• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başbelası kıllar :)

qirLs

Arda*m
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
95
0
96
Kırklareli
Yine beeen :D
Ya ben el parmaklarımın üstündeki kıllara çok takıyorum mirmirmirmir alıp almamakta kararsızım..alırsam hangi yöntemle almalıyım?
Göbeğimin üstündede biraz var ama bide onlarla uğraşamam giderek alıncak yerler çoğalıyo ya pf :S
Dudak üstümü yani bıyıklarımıda almak istiyorum iple alınıyomuş o nasıl oluyo?Acilen almak istiyorum sevgilimle öpüşürken rahat olmak istiyorum:utangac: :utangac:
Bidee göğsümün ucunda bi kaç tane tüy var :S bu normalmi?
Öf çok kafaya takıyorum bu aralar tüy işineee :1shok:
yardım edin abLacıqlrr:kedi:
(he bu arada 15 yaşındayım :utangac:)

Son düzenleme:
tatlı şey seni:ecrin_bebek:
insan bi yerdeki tüyleri taktımı temizlemeden rahat edemiyo kendimden biliyorum canım.
ama her bölegeyi almanın yolu yordamı var bence bıyıklarını bi kuaförde falan aldır iple alsınlar.burda bazı arkadaşlarımızda sir ağda dudak üstünde lekeler oluşturmuş ilk etapta iple aldırmanı tavsiye ediyorum. göğüs ucu ve göbek bölgene sakın ha sakın ağda vurayım deme imkanın varsa iğneli epilaston yaptır artık fiyatları çok uygun ben geçen sene yaptırdım dakikası 2 ytl gibi bi fiyattan 3 seferde de kurtuldum kalın tüylerden. eh parmaklarını da ağdayla al gitsin be cenım aldıktan sonra limon suyu sür birazcık beklet giderek zayıflıyolar böyle yapınca :teytey:

bence ellerine dokunma.. bnmde var hafif ama o kdr takılmamalı .. cnku parmaklarını aldııında o bölgelerin hatları kalnlasıo.. ve kıllar younlasır isder isdemez dokunma derim ama sen blrsn cnm :1no2:

ben de aynı şekildeyim ama dokunmayı düşünmüyorum. Ama bıyıkları alıyorum tabi ki :) göbeğimin üstünde vardı bikaç tane sonra kendisi döküldü. Sen de bekle bence yoksa şimdikinden daha kötü olur.

Dudak üstümü yani bıyıklarımıda almak istiyorum iple alınıyomuş o nasıl oluyo?Acilen almak istiyorum sevgilimle öpüşürken rahat olmak istiyorum:utangac: :utangac:

(he bu arada 15 yaşındayım :utangac:)

valla 15 yaşında kardeşim var bana gelip sevgilimle öpüşemiyorum bıyıklarımı nsl alayım falan derse agzının üstüne bitane çakardımmm.biraz sert bi tabir oldu amaaaa kusura bakma aklımdan gecen şeyler bunlar...buuu takıldıgın konuların yerine derslerine yogunşlaş cnm..:oklava:

valla 15 yaşında kardeşim var bana gelip sevgilimle öpüşemiyorum bıyıklarımı nsl alayım falan derse agzının üstüne bitane çakardımmm.biraz sert bi tabir oldu amaaaa kusura bakma aklımdan gecen şeyler bunlar...buuu takıldıgın konuların yerine derslerine yogunşlaş cnm..:oklava:

vereliniortak alkisalkisalkis

vaayy gençlik coşmuş valla bu yaşta ne bıyığı ne öpüşmesi:1shok:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

içimden geçenlere tercüman olmuşsun canım sağol.gençlik ne halde...yazıkkkk:olmaz:

Back