nasıl haklı bulunuyor yapılması gerekenı yaptı diyorsunuz ?
siz hiç mi tarih bilmiyorsunuz ?
sanki keyiften sürüldüler ülkemizden adamlar ?
bizim kadınlarımıza, çocuklarımıza, milletimize türlü eziyetler etmiş adamları ülkeden sürmek mi kabahat ?
soykırım yapılsaydı neden sadece savaş bölgesindekilere yapıldı, diğer yerlerdeki ermenilere dokunulmadı ?
tarihi iyi okuyun da öyle yorum yapın bence tekrar.
Uluslarası arenada böyle duygusal davranmak her zaman kaybettirir........öyle birşey olduysa bile biz kişisel olarak üzülebiliriz anca..............başbkanın böyle bir açıklama yapması bizi sadece ezik gösterdi
Bu adamlar Azerbaycan da bildiğijiz soykırımların hertùrlüsünü uyguladığında çocukların derileri soyulduğunda tüm dünyanın çıtı çıkmıyordu
Uluslarası arenada böyle duygusal davranmak her zaman kaybettirir........öyle birşey olduysa bile biz kişisel olarak üzülebiliriz anca..............başbkanın böyle bir açıklama yapması bizi sadece ezik gösterdi
Bu adamlar Azerbaycan da bildiğijiz soykırımların hertùrlüsünü uyguladığında çocukların derileri soyulduğunda tüm dünyanın çıtı çıkmıyordu
Bu konuyla ilgili tarihi pek bilmiyorum . objektif bakarsak , benim görüşüm hiç bir şavaş tek tarafla yapılmaz . biri diğerini öldürürken öbür tarafda sessizce gel öldür beni demez . mutlaka kendini savunur . savunurkende o da saldırrır ve öldürür .
Taraflı bakarsamda, kendi halkımında öldürüldügü bir durumda karşı tarafa başsaglıgı dilemem sanırım ... başsaglıgı farklı bişidir belkide tüm kayıplara birden dilenenebilir ....
Basbakanın konumunda olsam sanırım dilerdim . çünki adı üstünde politika ülkemizin sırtında bir yükmüş gibi tüm dünyaca lanse ediliyor . her sene temşit pilavı gibi ısıtılıp tehtit amaçlı önümüze sürülüyor ...
ben bunu bir dünyaya karşı eziklik olarak görmüyorum, tam tersine iyi yapılmış bir politika manevrası olarak görüyorum .....
Seneye ne kadar iyi bir politikaya sahip olduğumuz anlşılır.....ölmez sağ kalırsak.........önce ermeniler tc vatandaşlığına geçecek önce toprak sonra tazminat......tüm dünya önünde soykırımcı olarak lanse edilmek de cabası
İlla herşeyi yaşayarak öğrenmemiz gerekiyor
Seneye ne kadar iyi bir politikaya sahip olduğumuz anlşılır.....ölmez sağ kalırsak.........önce ermeniler tc vatandaşlığına geçecek önce toprak sonra tazminat......tüm dünya önünde soykırımcı olarak lanse edilmek de cabası
İlla herşeyi yaşayarak öğrenmemiz gerekiyor
Kimse durup dururken göç etmeye zorlanmaz. Hele ki bir dünya savaşının ortasında her yerden işgal altındayken, can havliyle vatanı kurtarmaya çalışırken elimiz değmişken şu Ermenileri de ölüme terk edelim demiş olabilirler mi? Bir de, göç sırasında geçerken yaktıkları köylerde yaşayanları düşünün. Onlar için kim taziyede bulundu? Peki Hocalı Katliamı? Şu saatten sonra taziye de özür kayıpları geri getirmez, tabi ki husumet olmasın ama bunlar hassas konular. Soykırımın kabulü manasına çekilebilir ki bu da tazminat ve toprak kaybı demektir.