herr cümlene sonuna kadar katılıyorum.1915 olaylari iftira degildir. Tehcir yapildigi zaten her yerse acik acik belirtiliyor. Zamaninda balkan gocmenlerinin yerlestirilmesi planlanan col gibi bir yer var. Ama cinayet olur diyerek vazgecilen bir bolge. Daha sonra bu bolgeye ermeni gocu yaptiriliyor ve balkan gocmenleri icin cinayet olur diyen kisi yapiyor bunlari. Utanc kararini alan heyettekilerin isimleri sokak ismi okul ismi yapiliyor torunlari hala devletten maas aliyor. Guzel bi hamle oldu. Umarim bu meseleleri daha acik konusabilmeye baslariz. Tabi yahudi sozcugunu kufur olarak kullanan basbakan ne kadar samimi olur bilmiyorum. Yine de guzel bir adim..
her 2 taraftanda ölenler oldu. canı yananlar.. yollarda birer birer can verenler. arkadaşımın sevgilisi ermeni o anlatmış bü,yükannelerinin yaşadıklarını.
önemli olan unutabilmek geçmişi.
benin anneannemler ermeni komşularını saklamışlar evlerinde. bunuda anneannenm anlatırdı. şimdi amerikaya göçtüler onlar derdi.
Ermenilerin istedikleri:
1) Soykırımı tanıyın. 2) Hayatını kaybeden Ermeniler için tazminat (400 milyar dolar) 3) Toprak
Sos da dökelim mi ?
Sos da dökelim mi ?
Heh o kadar soykırım soykırım diye çığırmalarının altında başka birşey var ama ne diyordum ki öğrenmiş oldum.Anamızın nikahını da verelim mi,isterler mi acaba?Ermenilerin istedikleri:
1) Soykırımı tanıyın. 2) Hayatını kaybeden Ermeniler için tazminat (400 milyar dolar) 3) Toprak
Ne ortak acısı?! Ne taziye mesajı? Bize iftira atanların mı acısına ortak olduk şimdi? Bu açıktan 1915 olaylarını kabul ettiğimiz beyanı.Bir kere tehcir yasasının çıkma nedenleri doğuda ermenilerin kadınlara çocuklara yaşlılara yaptıkları eziyetlere Türk halkının dayanamamasıdır.Bunun için tehcir yasası çıkmıştır.Yolda salgın hastalıklardan ölenler varsa da bizi bağlamaz.Bizi yıllarca barbar gösterdiler oysa onlar erkeklerimizin göğsünü deşip sigara küllüğü olarak kullandılar,kadınlarımıza tecavüz ettiler,Hamile kadınların karnını deştiler,annenin ermeni itine karşı koyması halinde küçük bebeğini ağaca çivilediler daha binlerce şey yaptılar.Şimdi ortak acı öyle mi? Ne denir ki yazık yazık.Biz onlara yıllarca milleti sadıka dedik onlar bizi arkamızdan hançerledi.Yıllardır 24 Nisan da adımızı lekeliyorlar tekrar.Farkettiniz mi tarihi 23 Nisan Çocuk bayramından bir gün sonra.Neden?? Çünkü 23 Nisan da tüm dünya bizi taktir ediyor sonra hoop 24 Nisan 'Türkler barbar Türkler milyonlarca Ermeniyi katletti' oluyor adımız.Şimdide bu rezillikleri,iftiraları kabul ettiğimizi göstermişler dünyaya helal olsun.Kanıt desek yok.Yıllardır resmen yalvarıyoruz hadi kanıtını gösterin diye ama onlar kestirip atıyor çünkü sonuçların kendi aleyhlerinde olmalarından korkuyorlar biliyorlar kendilerinin haksız çıkacağını cesaret edemiyorlar..Bize kendi vatanımızda işkence yaptılar hala yine özür dileyen dostluk isteyen bizleriz ne acı..Bu konuda öfkem,kinim çok büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?