Başbakan'ın tokatladığı Taner KURUCA bakın kime benzetildi !!

Onların kendilerine örnek aldıkları Kore Güney değil,Kuzey Kore.Diyorum hep oraya kadar gitmeye gerek yok kardeşlerim hemen aşağımızda İran olsun,Suudi Arabistan olsun...

TTB zamanın da bizi uyarmıştı aslında ''BAŞBAKAN ERDOĞAN’IN DUYGU DURUMUNDAN ENDİŞE DUYUYORUZ! ''diye...

“Gezi olaylarını faiz lobisi çıkardı.”

“Dolmabahçe Camii’nde içki içtiler.”

“Benim başörtülü bacılarıma saldırdılar.”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Gezi Direnişi’nden bu yana kullandığı ayrıştırıcı, ötekileştirici, kutuplaştırıcı dili hekimler olarak kaygıyla izliyoruz.

Dün Gaziantep Mitingi’nde Berkin Elvan’la ilgili söylediklerini dinlediğimizde ise dehşete kapıldık.

Normal/de hiç kimse çocuklarını kaybetmiş iki aileyi karşı karşıya getirmeye çalışmaz.

Normal/de hiç kimse ekmek almaya giderken polis tarafından başından vurulan, 269 gün ölümle pençeleştikten sonra hayatını kaybeden 15 yaşındaki bir çocuğu terörist ilan etmez.

Normal/de hiç kimse oyun çağında öldürülen bir çocuğun mezarına konan oyuncak misketleri “demir bilye” olarak çarpıtmaz.

Normal/de hiç kimse daha iki gün önce evlâdını toprağa vermiş bir anneyi miting meydanında yuhalatmaz.

Bizler hekimiz.

İnsanın bin bir ruh halini, bin bir duygu durumunu biliriz.

Başbakan Erdoğan’ın duygu durumundan endişe duyuyoruz.

Fevkâlâde endişe duyuyoruz.

Kendisi, çevresi, ülkemiz adına endişe duyuyoruz.

Endişemizi kamuoyuyla paylaşıyoruz.

TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ

Basbakan bu ulkenin en ust 3. Derece devlet gorevlisi. Ulkede kanun var hukuk var, her isin bir adabi var.
Hem siz kizi misiniz, yegenimisiniz, ne diye adaletsizligi savunup haksiz konuma dusuyorsunuz. Kraldan cok kralci olmak zorunda degilsiniz, hakli olmak dogru olmak insana yakisir, yanlis yapiyorsunuz.

Yurtdisinda tartisma programlarinda nasil koseye sıkıstırıldıklarını biliyor musunuz?
Ya da televizyonlarda ve sosyal medyada nasil tiye alindiklarini...
Ha bu arada tabi ki gelismis ulkelerden bahsediyorum...
Asıil biz de tabu olan, konusulmayan, elestirilemeyen...
Ayrica yurtdisinda bu gibi bir durumun binde biri buyuklukte bir kriz aninda istifa ettiklerini, cikip halkindan ozur dileyerek gorevlerini biraktiklarini biliyor musunuz?
Bilin diye anlattim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…