Başbakan'ın tokatladığı Taner KURUCA bakın kime benzetildi !!

DegisikRuhHali

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2.190
2.717
398
Sosyal medya ve buradaki birkaç yorumda Başbakan'ın tokat attığı genç Taner KURUCA' nın Taksim' de gösterilere katıldığı ve sırf provokatörlük amaçlı Soma'da bulunduğu iddia edildi. Hatta fotoğraflar paylaşıldı.

Zaten dikkatli bakan her insanın o iki fotoğraf arasında bir bağlantı kuramayacağı açıktı. Ancak tabi inananlarda çıktı. O Taksim'de çekilmiş olan fotoğraf Yasin KESKİN'e aittir. Fotoğrafın aslı budur. Yani bahsedildiği gibi Taksim'den falan gelmedi. Sosyal medyada paylaşılan her fotoğrafa itibar etmemek gerekiyor.

Son düzenleme:

kiii öyle bile olsa bir başbakan kimseyi yumruklayamaz o boksörlerin işi, oraya niye gittin güç gösterisinemi....

şurda tüküren surat olaydı iydi

cezayıda yerim şimdi ama canıma değsin

Fikri zikri ne olursa olsun boyle donemlerde neden bu tarz cirkin dusunceli kotu insanlar cikar piyasaya tabi hicbiri olayin sabotaj oldugunu ima eden savi ortaya atanlar kadar pislik ve insanlik disi olamaz da.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben taner kurucayi dinledim yalaka yalaka konustu zaten. Bu resimdeki adam olsa biraz daha sert bi durus sergilerdi. Yok orda provakatorler eylem yapiyomustu. Ben sadece alisveris yapiyodum. Basbakanimizi yakindan gormek istedim.. :)

Zaten yalanladırlar. 2011 resimleri dediler.
Olmamış arkadaşlar öyle şeyler..
Ama tabi şaibeler de var ortada bana göre..
Birincisi Taner konuşabiliyorsa diğer genç kız neden konuşamıyor. 15 yaşındaki üniversite öğrencisi??
Taner şimdi nerede?? Neden sırra kadem oldu??
Gerçekten oralı mı yoksa provokatör olarak mı geldi? Ben bunun cevabını gerçekten bilmiyorum.
Ama her şeye rağmen başbakan kimseyi yumruklayamaz.

Ya varya inanamiyorum bu adami görüp internette tek tek bu adama benzeyen adami bulup sonra bunu yayan zihniyet nasil oluyor ya?

Bu kişi kesinlikle dava acmali iyice sacmalamaya basladilar hakli cikmak için yakinda plastik ameliyata başlayacaklar millete...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi diyelim aynı kişi...
ama kör olmayan herkes bu kişilerin farklı olduğunu anlar....
başbakanın yaptığı çirkin davranışını aklamak yada unutturmak için başka planlar yapsınlar bu komik olmuş...

Koltuk için neler yapabileceğini gördük ben şaşırmadım hiç :)
Ellerinden gelse ölümsüzlüğü bulurlar.

LG-P710 Tapatalk

kiii öyle bile olsa bir başbakan kimseyi yumruklayamaz o boksörlerin işi, oraya niye gittin güç gösterisinemi....

şurda tüküren surat olaydı iydi

cezayıda yerim şimdi ama canıma değsin

ama önüne gelen herkes başbakana istediğini söyler, istediği gibi küfreder ,bunun adı da özgürlük yok Türkiye de öylemi. hadi yurt dışında birisi ülkenin başbakanına küfür etsin etsin , tivitler atsın ,ağzına geleni söylesinn yazıkkk çok yazıkk
nasıl bir düşünce nasıl insanlık

İstifa et ya da Yuh demek bunda ne var? Hangi ülkenin baskani bugün bunlardan birine maruz kalmiyor söyler misiniz?

Bu isin fitratinda bu var..... kimisi profesyonel olur yürür gider kimi kahvede oturan amca gibi ne dedin sen diye kavgaya başlar.... Bence turkiyeyle başka ülkeyi karsilastirirsak isin içinden cikamayiz....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ister bir devlet baskanına benzesin ister o kisiye, hic farketmez,
asıl sorun, yas tutan bir insanı baska birilerine benzeterek karalamaya calısmak.

tabi bir yandan escinsellere nasıl bir art niyetle baktıklarını da gozler önüne seriyorlar...
kendilerinden olmayan herkese nefret dolular, yazık, cok yazık...

bizim ülkemizde olanlar hiiiiiçççç bir ülkede olamazz
karşılaştırma yapamayız
başbakan olucaksın koskoca ülkeyi idaare edeceksin, taziyeye gittiğin bir yerde bir tane genci idare edemeyeceksin
insanların yüreği yanıyo orda küfür etseler ne olur ama o gelemez böle şeylere o başbakan olamaz özünde

Yurtdisinda kralin kizini hapse tikabiliyolar.Basbakan yargilalabiliyor.yurtdisinda bir feribot kazasinda bakan SEREFİ ve ONURUYLA istifa edebiliyor.Basbakan kim? Allah mi da kimse ona laf soyleyemesin yuhalayamasin tvitler atsin..Saka gibi ya tvitler atiyor diyor...Basbakan kim tvit atilsinmis.Senin canin yanmadi arkadas ordaki yuzlerce cani yanmis insan var kalkmis basbakana laf edemez diyor kufredemez diyor.Nasil insanlikmis.Senin abin,baban,amcan,komsun,arkadasin kalsaydi madenin altinda sana gelip bu isin fitrati bu olagan bir olay deseydi basini onune mi egecektin ? haklisiniz basbakanim siz ne derseniz odur mu diyecektin?Acinla protesto etseydin ki yok cesaret edemezdin kalkip sana BUNLAR AHLAKSİİİZLAARRRR deseydi haklisiniz basbakanim ahlaksiziz mi diyecektin? Yazdiklarindan cikaririm sanirim ama malesef derdin de hadi neyse..

Bu nasil insanlikmis pehh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Chelzy Güney Kore deki feribot kazasında vatandaş bakana tokat, başbakana da su şişesi fırlatmışlardı adamlar gıkını bile çıkarmadan istifa ettiler. Onurlu, vicdanlı olmak böyle bir şey işte.

Son düzenleme:

Basbakanin cok ageina gidiyorsa soylenenler,edilen kufurleer o zaman cok guvendigi yargiya basvursun madem.Oldu ozaman herkes herkesi yumruklasin tokatlasin boyle bir dunya mi var. Bahsettiginiz ulkelerde yasalar bellidir kufur karsisinda basbakanlar yargiya basvurur. O yuzden o ulkelerde boyle seyler yasanmaz. Karistirmamak lazim.

O kızı bende merak ediyorum. Acaba o kargaşada yanlış mı gördüler diye düşündüm. Bu arada 15 yaşında nasıl üniversite öğrencisi oluyor. Eğer böyle anlatıldıysa baştan yalan zaten. Birde BBC oyunu diye haberler çıktı. O kadınları benzettim. Zaten aksi bir delil yayınlanmadı bu resim gibi. Ben orada Başbakan'dan tokat yesem açıkcası gerekli şikayetleri yaparım. Yapmıyorsam korkutulmuşumdur demektir. Daha önce Başbakan'a el hareketi yapan kadın ifadesi alınmadan önce korumalar tarafından arabaya bindirildiğini ve korkutulduğunu söylemişti. Daha sonra ifade vermişti. Bunda da o durum olabilir. Sonuçta herşeyi göze alıp Başbakan'ın karşısına çıkan birinin kendi hür iradesiyle geri adım atacağına inanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…