Başbakanın Kabataş beyanı esastır

ikide bir başörtüsü başörtüsü demese ölür zaten
milleti örtüden soğuttular
iyice tesettürlü olanlar ve olmayanların arasında uçurum açtılar
milleti galeyana getiriyorlar

Rte artık basortusunu kullanmayı bırak sende gülende ınsanları dınden sogutuyorsunuz sıkısınca basortu doluyorsun agzına yazıklar olsun otekısıde peygamberımızı nehhallere koyuyor kanalında hala sızlerı destekleyen ınsanlar gozlerını yummaya devam etsınler koru korune bı sekılde ınanıp kanıyorlar sıze dın tuccarları ahırette nasıl hesap verecekler bıde sana halıfe dıyorlar yazıklar olsun onu soyleyenlerede. Kanuni sultan suleymanı filme dalıp kınarken dusundumde RTE oğlunu ıfade vermesı ıçina adliyeye göndermiyor.. Kanuni oğlunu devletin bekası için infaz ettiriyor nekadar dusundurucu

Baş örtülü bacılarınıza saldırı uyduracağınıza, "Bilimsel eğitim" isteyen 16 yaşında iki lise öğrencisine AKPolislerinizin yaptığına bakın !

Yorgo Angelopoulos

Son düzenleyen: Moderatör:
Baş örtülü bacılarınıza saldırı uyduracağınıza, "Bilimsel eğitim" isteyen 16 yaşında iki lise öğrencisine AKPolislerinizin yaptığına bakın !

Yorgo Angelopoulos

Bu görüntüde birşey yok ki med

Polisler yarı çıplak değil bir kere ellerinde deri eldivende yok

Fantezi boyutu katılamayacak bir durum olduğundan sözü edilmeye değer bulunamamıştır muhtemelen

Benim asil merak ettigim, burda birçok basbakani desteleyen insanlar vardi. Hani adam gibi adam diyenler. Onlar nereye kayboldu? Niye onlardan ses çikmiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…