• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan'ın danışmanı da isyan etti

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.931
12.191
298
İzmir
Başbakan'ın eski danışmanı Akif Beki, Erdoğan’ın “kızlı erkekli evlerde” kalınmasına yönelik sözlerini eleştirdi.

Başbakan Erdoğan "Kız-erkek öğrenci aynı evde kalamaz. Muhafazakar demokrat yapımıza bu ters. Talimatını verdik, denetimi yapılacak" dedi, sözlerine her kesimden tepki yağdı. Eski danışmanı Akif Beki 'aşinayım bu ev baskınların' başlığını attığı yazısında Erdoğan'ı hedef aldı. Beki, Erdoğan'ın sözlerinin Arabistan'da bile karşılığının olmadığını yazdı. İşte Beki'nin bugün kalema aldığı yazı:

İran mollaları savunamıyor, sokakta yasak olan her nevi ahlaksızlık evde serbest.
Mesken dokunulmazlığı var, Suudi Arabistan Vahhabileri karışmıyor, kapını kapatıp perdeyi çektikten sonra ahlaka mugayir her ne halt işlersen işle, günahı senin boynuna.

Üstelik daha sokakta ahlak denetimine karşıyken nasıl ederim de eve ahlak baskınını savunurum şimdi ben?
İran’dan, Suudi Arabistan’dan bile geri bir pozisyon.
Damdan düşmekse ben de damdan düştüm. Halden anlamam mı!
Üsküdar’da bir apartmanın bodrum katındaki öğrenci evinde az baskın yemedik polisten.

Tek çıkarı var bu işin...
Kızlı erkekli aynı evde kalmayı polisiye tedbirlerle yasaklamak değil de... Mesken mahremiyetini ihlal etmeden, özel hayatı kurcalamadan bir yol bulmak daha iyi sanki.

Yazının devamı için;

Aşinayım bu ev baskınlarına - Akif BEKİ - Hürriyet

Cumhuriyet Portal

Görevine devam ederken gerekli durumlarda ''aslında başbakan bunu söylerken öyle değil böyle demek istedi, siz yanlış anlıyorsunuz'' yaklaşımı ile bir çok insana algısını sorgulatan Akif Bey isyan etmiş etmesine de dayanamayıp sonunu yine yumuşak bir şekilde bağlamış...

İyi de yapmış aslında ne şiş yansın ne kebap kültürünü bozmamak lazım...Bir kişi, üç kişi, beş kişi derken camia gaza gelirse gazetecilerin büyük bir kısmı gerçek düşüncelerini yazmak zorunda kalır...Sonra gelsin mahkemeler..tutuklanmalar....

Bu arada yazı ile ilgili kendisinin yazmış olamayacağı ile ilgili geyikler dolanıyor internette...
Bazılarının isyanı bile inandırıcı olamıyor sanırsam :1:

Sona kadar iyi gidiyordu kiiiii,
Tek çıkarı var bu işin...
Kızlı erkekli aynı evde kalmayı polisiye tedbirlerle yasaklamak değil de... Mesken mahremiyetini ihlal etmeden, özel hayatı kurcalamadan bir yol bulmak daha iyi sanki
.
bu son cümlelerle ,pek farklı düşünmediğini ortaya çıkardı..
al birini vur öbürüne...

En son vali açıklamasında ince ayar çekti hep merak ediyordum neye dayandırarak yapacaklar bu işi diye efendim neymiş terör mensubu kişiler kızlı erkekli kalıyormuş... alıp alıp çocukları terörden yargılamazlarsa neyim... yapmadıkları şey değil bakınız hapislere atılan aydınlara, askerlere, yanlarına şimdi öğrencilerde eklenecek.

Back