• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan ok atışı yaptı...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için gittiği Afyon'da Okçular Vakfı'nın kampa özel hazırladığı etkinliğe katıldı ve ok atışı yaptı.
Sitene Ekle
basbakan-ok-atisi-yapti--6492327.Jpeg

Okçular Vakfı tarafından kampın yapıldığı otelde okçuluk eğitimi verildi. Birçok milletvekili gibi Başbakan Eski Yardımcısı Emrullah İşler de ok atarak stres attı.
http://www.milliyet.com.tr/basbakan-ok-atisi-yapti-/siyaset/detay/2176791/default.htm

o değil de ok atmak için o kıyafet giyilmelimiymiş

Okla strest mi atılıyorMuş. o_O

Ok getirin bana üstündeki tüm stresleri atem:KK53:

ya ok atmak benim de hep dikkatimi çekiyo, ama burda tesis yok gideyim attırayım:KK48:
zaten dünyada da çok popüler bir oliver queen olsun bir legolas olsun:KK70::KK70::KK70:

Ok atmak aşırı zor bir şey. Okulda yapıyorlar dakikalarca boş yayı çekiyor insanlar çeek bırak çeek bırak ne sıkıcı.

Bir de nasıl bi hareket yapıyorlarsa arkadaşımın kolu mosmor olmuştu. :KK57:

Ben de bir kere attım nasıl olduysa yuvarlağı tutturabildim hala şaşkınım :KK55:

Ok atmak aşırı zor bir şey. Okulda yapıyorlar dakikalarca boş yayı çekiyor insanlar çeek bırak çeek bırak ne sıkıcı.

Bir de nasıl bi hareket yapıyorlarsa arkadaşımın kolu mosmor olmuştu. :KK57:

Ben de bir kere attım nasıl olduysa yuvarlağı tutturabildim hala şaşkınım :KK55:

hadi ya bana eğlenceli geliyor dışardan ama hiç denemedim:KK53:

hadi ya bana eğlenceli geliyor dışardan ama hiç denemedim:KK53:
Dışardan bakınca zevkli ama çalışma disiplini bana göre diil o_O

Geriyorlar bi de insanı ya geçen dolabımın yanında atış yapıyorlardı kitap alacaktım ben geçince durdular ama yaşadığım gerginlik paha biçilemez :confused:

Aslında ok atmanın böyle bir zevki yok biri karşıya geçip

kafasının üzerine elma koysaydı başbakanımız da onu vursaydı daha heycanlı olmaz mıydı:KK53:

Dışardan bakınca zevkli ama çalışma disiplini bana göre diil o_O

Geriyorlar bi de insanı ya geçen dolabımın yanında atış yapıyorlardı kitap alacaktım ben geçince durdular ama yaşadığım gerginlik paha biçilemez :confused:
:KK48::KK48::KK48:

Tipe gel yaaaa yakışsa bari :KK70::KK70::KK70:
Haberi de izledim ama hedefi vurduğunu hiç göstermediler galiba:KK70::KK70::KK70:

Back