Basbakan`in "U" dönüslerinden bir baskasi...

Lambrusco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
3.692
437
0
- Yurtdışı
Basbakan bakin neler demis:

Bunu buradan ilk defa açıklıyorum. CHP ve MHP kasetlerinin arkasında paralel yapı vardı. (SANKI O ZAMANLAR KENDISI CEMAAT ILE ISBIRLIGI ICINDE DEGILDI VE SANKI BIZ BILMIYORDUK ARKASINDA KIMLER OLDUGUNU. ISIN KOMIGI O ZAMAN BUNU SÖYLEDIGINIZDE KOMPLO TEORISI ÜRETIYORSUN DIYORLARDI, BURDAN BAZILARINA SESLENIYORUM POLITIKA ISTE BÖYLE KIRLI BIR OYUN, NERDEN BILIYORSUN SORULARINIZIN CEVAPLARI TEK TEK GÜN ISIGINA CIKIYOR, CIKMAYA DA DEVAM EDECEK.)

Kasetlerle siyasetin dizayn edilmesinin önüne geçiyoruz.

CHP'nin kasetleri ortaya çıktığında hemen süratle durdurduk. CHP'li kardeşlerim bunun farkında değiller mi?

Biz bir ses, bir görüntü kaydının yayınlanmasına müdahale diyoruz. Şimdi yapılan beklemeden, hemen TİB müdahale edecak. İnsanların mahremlerinin yayınlanmasının önüne geçilir.

İnternet düzenlemesi paralel yapıyı, ortam dinlemelerini çökertmeye yöneliktir.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/39867/Erdogan__Onlarin_da_kasetleri_var....html

Simdi su videoyu izleyin arkadaslar, Baykal kasetleri hakkinda ne demis acaba?:

[video=youtube;i6kV0_QdB2U]http://www.youtube.com/watch?v=i6kV0_QdB2U[/video]

Sonra da yorum sizin, hani biz sayin Basbakan`in bir gün dediginin ertesi gün tutmadigini cok iyi biliyoruz da, isin asil acikli kismi bu internet düzenlemesinin "korku" ile yapildiginin ortaya cikmasidir. Zamaninda "özel" olmayan seyler, birilerinin koltuklarindan olmasi icin yayinlanan kasetler videolar, özel degildi de "oh olsun" dediler de, simdi kendi kasetleri bir bir cikmaya baslayinca neye ugradiklarini sasirdilar. Simdi bu terbiyesizlik oldu, ayiptir - günahtir oldu.

En komigi de yine arkadasinda paralel yapi var. :) Kendi kazdiklari kuyuya kendileri düstüler, bu kadar olur.

Yalniz benim en zoruma giden, Basbakanin dürüstüm ben deyip deyip, böyle farkli farkli beyanlarda bulunmasidir. Bizim hafizalarin güclü oldugunu unutuyor sanirim. Baykal kasetleri ortaya ciktiginda neler neler dedigini ben cok iyi hatirliyorum. Baykal üzerinden CHP`ye saldirip, nasil oy topladigini, nasil namus kavrami üzerine yogunlastigini hepimiz biliyoruz.

Simdi kendi kasetleri cikinca ortaya, bu kasetleri ortaya cikaran "namussuz" oldu.

Ne komik! Millet de oy vermeye devam etsin, etsin bakalim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…