• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan: 'İlk defa açıklıyorum!''

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Toplu açılış törenleri için Trabzon'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Araklı ilçesinde halka hitap etti.

Başbakan Erdoğan, geçmiş dönemde meslek liselerinin önünde bulunan katsayı engeli nedeniyle mağduriyetler yaşandığını belirterek, "Benim kendi çocuklarım bu ülkede katsayı engeline katıldı. Başörtü engeline takıldı. Öz yurdunda, öz vatanında parya muamelesi gördü. Ama şimdi onlar artık geride kaldı. Benim kızım imam hatip okuyamamayla karşı karşıya kaldı. Ey gidi günler. Ben kızımı Araklı'ya gönderdim, kimseye duyurmadan burada okuttum. İlk defa açıklıyorum... Burayı bitirdikten sonra da yurt dışına gönderdim, gitti Amerika'da okudu. Ondan sonra İngiltere'de masterını yaptı. Bak demek ki başörtülü de okuyabiliyormuş" dedi.

Başörtülü kızların üniversite okumalarının bir lütuf değil, bir hak iadesi olduğunu kaydeden Erdoğan, muhalefetin bu konuda samimi olmadığını söyledi.

İzledim dün haberlerde..Duygulandım, bu mağduriyete can dayanmaz :43:

Durduk yere niye geldi bu açıklama anlamadım, sorduk sanki..
Başörtüsü üzerinden siyaset yapmadığı gün, oy vericem yemin ederim:ssz:

Beni de Amerika ya okula İngiltereye master yapmaya göndersinler açık olduğum için mağdurum. :ssz:

devletimiz çok akıllı.....önce imamhatip liselerini amacından çıkar....yaygınlaştır ....sonra insanları görünüş olarak farklı olmalarına sebep ol........bir tarafa eğitimi kısıtla.....bir mezhebi yakmaya çalış ......bir ırkı hapishanelede işgencelerden geçir ..........herkes birbirinden nefret etsin.......siyaset sadece mezhepçilik ve başörtüsü üzerinden yürüsün de ülkenin satılmasının bir önemi olmasın.....vallahi bravo

yiyin yiyin hepsini yiyin afiyet şeker olsun

sümeyye erdoğan'nın orta öğretim başarı puanı 42,6. Yani 5lik sistem üzerinden 1,90 küsürlerde.
sümeyye erdoğan 2002'de öss puanı olarak 134,5 almış. 4 yıllık puan barajı 120 iken
ramsey’in sahibi remzi gür’ün bursu ile abd’de indiana üniversitesi’nde the school of public and enveriomental affairs (kamu ve çevre işleri) departmanında policy studies (politika araştırmaları) eğitimine başlamış
Sümeyye erdoğan 2005 te 2 senelik üniversitesini 3 senede bitirmiş
ve şimdi bizim de vergilerimizle 52 bin tl maaşa babasının yanında çalışıyor!!!

şimdi de bu kız üzerinden mağdur edebiyatı mı yapıyo insanlara??
utanır insan yaa,yüzü kızarır biraz!!
Gerçi yüzü kızarsa karadenizliye ettikleri,karadenizi mahvettikleri için kızarması lazım:47::47::47: HES HES diye diye oksijen depolarımızı çorak alana çevirdiği için kızarması gerekir,şaka gibi fındığı 7 liradan 2 liraya indirip bi de "bu alt limit,daha aşağı satılamaz" gibi cahil bir açıklama yaptığı için utanması lazım (biz dahil o sene bütün karadenizliler zarar ettiler,kimse amele parasını bile çıkaramadı fındıktan) !!!
hala karadenize ne yüzle gidebiliyo,halk hala ona nasıl alkış tutuyo,anlayamıyorummm.
Ve ona şu parçamızı armağan ediyorum!!
[video=youtube;AWF-Y_tdsk8]http://www.youtube.com/watch?v=AWF-Y_tdsk8[/video]
sözlerimiz için:
Karardi Karadeniz'da haçan ne oldi bize
Karardi Karadeniz’da haçan ne oldi bize…
Bu sene da fındıklar gülmedi yüzümüze..
Topla topla bitmeyi, çayda para etmeyi..
Tarladaki lahana o da bize yetmeyi..
Yastuğumuz çürida doluz aldi yürüdü..
Hamsi da tutamadık, Karadeniz kuridi, Karadeniz ku…
Seçim zamani geldi da astiler bayraklari..
Çayurlarda çuridi.. nenemun ayaklari..
Bu silalar yasalar hep yollari tıkadi..
Tarikatlar mafyalar beyinleri yikadi..
Gökten şimşek çakayi yoldan seller akayi..
Fakiri çalıp soyan Ankara’ya çıkayi, Ankara'ya çı...
Amerikan uşağu da Ankara’ya çikayi, Ankara'ya çı..
Sahil yoli yaptiler, paralari kaptiler, paralari kap..
barajlari yaptiler paralari kaptiler..
Üç beş kuruş liraya dereleri sattiler.
.
Habu yalan dünyanun çilesini çekerum
Memleketi satanun tepesine çökerim
Haklu olani değil da haksuzi koriyeler
Doğrusini yazani da arkadan vuriyeler, arkadan vuri...
Doğrusini söyleyeni da arkadan vuriyeler, arkadan vuri..
Doğrusuni yazani da arkadan vuriyeler, arkadan vuru..

sümeyye erdoğan'nın orta öğretim başarı puanı 42,6. Yani 5lik sistem üzerinden 1,90 küsürlerde.
sümeyye erdoğan 2002'de öss puanı olarak 134,5 almış. 4 yıllık puan barajı 120 iken
ramsey’in sahibi remzi gür’ün bursu ile abd’de indiana üniversitesi’nde the school of public and enveriomental affairs (kamu ve çevre işleri) departmanında policy studies (politika araştırmaları) eğitimine başlamış
Sümeyye erdoğan 2005 te 2 senelik üniversitesini 3 senede bitirmiş
ve şimdi bizim de vergilerimizle 52 bin tl maaşa babasının yanında çalışıyor!!!

şimdi de bu kız üzerinden mağdur edebiyatı mı yapıyo insanlara??
utanır insan yaa,yüzü kızarır biraz!!
Gerçi yüzü kızarsa karadenizliye ettikleri,karadenizi mahvettikleri için kızarması lazım:47::47::47: HES HES diye diye oksijen depolarımızı çorak alana çevirdiği için kızarması gerekir,şaka gibi fındığı 7 liradan 2 liraya indirip bi de "bu alt limit,daha aşağı satılamaz" gibi cahil bir açıklama yaptığı için utanması lazım (biz dahil o sene bütün karadenizliler zarar ettiler,kimse amele parasını bile çıkaramadı fındıktan) !!!
hala karadenize ne yüzle gidebiliyo,halk hala ona nasıl alkış tutuyo,anlayamıyorummm.
Ve ona şu parçamızı armağan ediyorum!!
[video=youtube;AWF-Y_tdsk8]http://www.youtube.com/watch?v=AWF-Y_tdsk8[/video]
sözlerimiz için:
Karardi Karadeniz'da haçan ne oldi bize
Karardi Karadeniz’da haçan ne oldi bize…
Bu sene da fındıklar gülmedi yüzümüze..
Topla topla bitmeyi, çayda para etmeyi..
Tarladaki lahana o da bize yetmeyi..
Yastuğumuz çürida doluz aldi yürüdü..
Çayurlarda çuridi.. nenemun ayaklari..
Bu silalar yasalar hep yollari tıkadi..
Tarikatlar mafyalar beyinleri yikadi..
Gökten şimşek çakayi yoldan seller akayi..
Fakiri çalıp soyan Ankara’ya çıkayi, Ankara'ya çı...
Amerikan uşağu da Ankara’ya çikayi, Ankara'ya çı..
Sahil yoli yaptiler, paralari kaptiler, paralari kap..
barajlari yaptiler paralari kaptiler..
Üç beş kuruş liraya dereleri sattiler.
.
Habu yalan dünyanun çilesini çekerum
Memleketi satanun tepesine çökerim
Haklu olani değil da haksuzi koriyeler
Doğrusini yazani da arkadan vuriyeler, arkadan vuri...
Doğrusini söyleyeni da arkadan vuriyeler, arkadan vuri..
Doğrusuni yazani da arkadan vuriyeler, arkadan vuru..

5 senemi Karadenizde geçirdim.İlk atandığımda Hes yeni kuruluyordu köye.Ben görevimi bitirdiğimde ip gibi su kalmıştı sadece koca derede.Ama sonuç ortadaydı.O yuzden mustehak diyorum bazı şeyler.

izledim dün haberlerde..duygulandım, bu mağduriyete can dayanmaz :43:

Durduk yere niye geldi bu açıklama anlamadım, sorduk sanki..
Başörtüsü üzerinden siyaset yapmadığı gün, oy vericem yemin ederim:ssz:
[sıze=3]
sizin özgürlük anlayışınız kendini hemen ele veren cinsten ne yazıkki çok kafa yormadan anlaşılan düzeyde. Eğer siz ünüversitelere girerken ikna odalarında kafanıza türban takacaksınız diye iknaya zorlansaydınız böyle basit basit konuşabilr miydiniz?yıkardınız her zamanki gibi ortalığı parkları bahçeleri[/sıze]

Ya çok mağdur kızı içim acıdı, o başarılı öğrenciiiiii o bir dahiiiiiiii beyin göçü yaptı bak tüh yurt dışında okudu geldi 52bin alıyor alnının hakkıyla.Oğlu niye gitmişti yurt dışına dur bi hatırlayayım o da mı okumuştu başı kapalıydı yoo hatırladım sanki 19 yaşında ehliyetsiz araba kullanıp türk sanat müziği söyleyen bir sanatçımızı öldürmüştü.Hatta o gece asfaltlar kazınıp yenisi atılmıştı fren izleri için , o mubarek ailenin vicdan sahibi bireyleri de oğullarını yurt dışına gönderdi.Niye okusun diye mi?Ha bir ek daha hiç ceza aldı mı aslaaa:46:

Son düzenleme:
Back