Başbakan fermanı: Artık sokağa izinsiz çıkana bir dakika bile müsamaha yok

Benim eylemim sana ne gibi zarar vermis olabilir
hemen senaryo yazayım; belki ben koştum ve son anda otobüse yetiştim, senin dediğin gibi beklemedim. ayrıca çok ta acele işim var yetişmem lazım. eylem yaptınız otobüs bekledi hakkımı yediniz 1. polis içeri daldı arada benide jopladı hakkımı yediniz 2. sen özgürsün tabi eylemini yaparsın ama peki ya ben?

Ama lutfennnn eylem hakki var arkadaslarimin senin maduriyetin kimsenin umuru deeellll

Ankarali olan varsa kizilay 340 duraginin onundeki insanlarin yillardir ve bugun bile hala ne durumda oldugunu bilir. Buyursun konussun bilen goren o kuyrugu. Ankarada otobuse sirayla binersin. Kuyrukta beklemen gerekir. Kosup gelip beklemeden o otobuse binmen imkansizdir ayrica. o gun kosup otobuse binmen imkansiz. Muhtemelen en az 60 70 kisilik kuyrugun en sonunda bekliyor olacaktin. gelen otobuse sigmayip 120 dk sonra gelecek otobusu bekliyor olacaktin.Imkansiz soylediklerin.

Valla son günlerde benim parmaklarda böyle bir kaşıntı, cımbızımda bir sabırsızlık var, niye böyle oluyor ki bana
Hayır olsun diyelim ama parmaklarıma hakim olsamda cımbızı zaptedemeyecekmişim gibi geliyor ürperiyorum

bu eylemine örnek verdim sadece, başka bi eylemindede farklı mağdurlar olabilir değilmi? bundan bahsediyorum

Mune abla ben gidiyorum.
konu meger basbakanin fermani degil benim eylemimmis. Baska bi arkadasa verdigim ornege üsüstüler hemen. susuyom.

Baska bir eylemimde de yoktu boyle bi durum belki ne biliyosun? Bilmedigin sey hakkinda gelisiguzel yazamazsin.
yahu konum "senin" yaptığın eylem değilki. herhangi birinin herhangi bi eylemi yani. sen onu yazdın diye o eylem üzerinden gittim. eylem yapılır buna lafım asla yok. koyun değiliz ya herşeyi kabul edicez. ama kimseye zarar vermeden eylem yapılması taraftarıyım. senin şahsınla yada yaptığın eylemle ilgili bi sıkıntım yok. arkadaşa yazmışsın ya benim yaptğım eylemin sana ne zararı olur diye. böyle oldu demedim zaten senaryo yazayım dedim. örnek verdim yani örnek.

Mesajları alıntılaya alıntılaya geliyordum ki çok sıkıldım ortaya yazıyorum.
Öyle bir carpıtıyorsunuz ki konuları.
Sanki biz burada molotoflo oylom sorbost olmolo dedik!
Ya eylemin niye yapıldıgını bilmiyorsunuz ya hayatınızda hiç haksızlık yasamadınız ya da amaaannn haksızlık ama olsun devletim zeval görmesin diyenlerdensiniz.
Kusura bakmayında herkes siz gibi olamaz.
Her haksızlık için dava acamayacağımıza göre nerede arayabiliriz hakkımızı? Kime gidicez?
Siz evinizde seslerden rahatsız olmayın diye millet haksızlığa boyun mu eğecek.
O otobüse molotof atanlar eylemci değil teröristti terör eylemi cok farklı bir sey. İkisini birbirine karıstırıp çarpıtabilmek buyuk başarı.
Devlet bunun önune gecemiyorsa siz önce bir devletimiz bu kadar mı aciz diye düşünün.
O sonunda arbedeye dönüşen eylemlerin birine katıldınız mı acaba sorun sadece eylemcilerde mi polisin tahriği darbı yok mu? Oh evden tv den izleyen gelip burda eylemciler şöyle böyle diyor.
Demokratik ülke olmaktan ne kadar uzaklaşıyoruz.
İnsanların düşünceleri çok korkutucu.

Amacını aşan eylemlere ben de karsıyım. Ama amacı niye aşılıyor ne oluyor da insanlar şirazeden cıkıyor onu da sorgulamak lazım.
insanların neden şirazeden çıktığını benden iyi kimse bilemez.daha fazla yorum yapmayacağım bu konuyla ilgili. fikrimi söylemek istedim. biyerlerde ortak noktada buluşuyoruz aslında. ben her eylemciye terörist gözüyle bakmıyorum asla. ama herkes kendi açısından bakıyor işte

İzinsiz eylem yapılmasın tabii. İzin alınsın etrafa zarar ziyan vermeden herkes protestosunu yapsın.
Bir zamanlar Cumhuriyet Mitingleri vardı. Ben yapılış sebebini asla onaylamasam da hiçbir aşırılık yapılmamıştı bildiğim kadarıyla. Çok da ses getirdi.

Amacını aşan eylemlere ben de karsıyım. Ama amacı niye aşılıyor ne oluyor da insanlar şirazeden cıkıyor onu da sorgulamak lazım.
Canm zaten eylemi yapandan cok aralardan hortlayan maskeliler bu hale getirdi.Eylem yapan bile arkadisini donup baktiginda sasirdi maskeyle cikanlara.suistimal ediliyor insanlar yoksa eylemini yapan yapsin ama vatandasada zarar gelmesin.

Boylece savcının neden öldürüldüğü, kimin kahraman kimin masa olduğu, kimin bir tasla bir sürü kus vurduğu ortaya çıkmıştır.

Tabi ki gören gözlere

Canım ülkemde kendini ne çok padişah sanan var be..umarım kısa zamanda kral çıplak diyen birileri çıkarda bu millet uyanır..ben diyorum kral çıplakkkkkk...uyan artık canım türkiyem..yeni değil atamın kurduğu eski türkiyem için şehidimin ruhu için uyan artık....

eylem kişisel birşey olmadığı için, başkasının hakkını gasp etmek diye bişey yok. örnekte olduğu gibi o otobüsü herkes kullanacak.senin hakkın için de o eylem yani. herkese hak aramak lazım olur.

velev ki işçi,eğitim hakkı eylemi için mağdur oldunuz ve devletten bir talebiniz yok.çünkü devlet babişkonuz her şeyin en iyisini yapar. e bi gün de mağdur oluver. bir günde kölelik yaptığın işine geç gidiver.düzen nasıl değişir sanıyorsunuz?kıçıkırık imzalarınızla mı?

böyle kafalar bi bizde var. dünyayı bu eylemler değiştirmiştir. fransız ihtilali olurken ay bugün işime geç kalıcam denseydi ne devrim olurdu ne mutlak krallıklar yıkılırdı. türkiyede bunu halk yapamadığı için bu durumdayız. sonuç ortada. padişahım çok yaşaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…