- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
Laf arasina statusunu sikistiran birinin bana kompleksli demesi :) gule guleee :)komplekslisin anlayissizsin hadi canm selametle
hemen senaryo yazayım; belki ben koştum ve son anda otobüse yetiştim, senin dediğin gibi beklemedim. ayrıca çok ta acele işim var yetişmem lazım. eylem yaptınız otobüs bekledi hakkımı yediniz 1. polis içeri daldı arada benide jopladı hakkımı yediniz 2. sen özgürsün tabi eylemini yaparsın ama peki ya ben?Benim eylemim sana ne gibi zarar vermis olabilir
Sana bende sikinti cektim zorluk cektim diyorum.Gocunan sensinLaf arasina statusunu sikistiran birinin bana kompleksli demesi :) gule guleee :)
Ama lutfennnn eylem hakki var arkadaslarimin senin maduriyetin kimsenin umuru deeellllhemen senaryo yazayım; belki ben koştum ve son anda otobüse yetiştim, senin dediğin gibi beklemedim. ayrıca çok ta acele işim var yetişmem lazım. eylem yaptınız otobüs bekledi hakkımı yediniz 1. polis içeri daldı arada benide jopladı hakkımı yediniz 2. sen özgürsün tabi eylemini yaparsın ama peki ya ben?
Ankarali olan varsa kizilay 340 duraginin onundeki insanlarin yillardir ve bugun bile hala ne durumda oldugunu bilir. Buyursun konussun bilen goren o kuyrugu. Ankarada otobuse sirayla binersin. Kuyrukta beklemen gerekir. Kosup gelip beklemeden o otobuse binmen imkansizdir ayrica. o gun kosup otobuse binmen imkansiz. Muhtemelen en az 60 70 kisilik kuyrugun en sonunda bekliyor olacaktin. gelen otobuse sigmayip 120 dk sonra gelecek otobusu bekliyor olacaktin.Imkansiz soylediklerin.hemen senaryo yazayım; belki ben koştum ve son anda otobüse yetiştim, senin dediğin gibi beklemedim. ayrıca çok ta acele işim var yetişmem lazım. eylem yaptınız otobüs bekledi hakkımı yediniz 1. polis içeri daldı arada benide jopladı hakkımı yediniz 2. sen özgürsün tabi eylemini yaparsın ama peki ya ben?
bu eylemine örnek verdim sadece, başka bi eylemindede farklı mağdurlar olabilir değilmi? bundan bahsediyorumAnkarali olan varsa kizilay 340 duraginin onundeki insanlarin yillardir ve bugun bile hala ne durumda oldugunu bilir. Buyursun konussun bilen goren o kuyrugu. Ankarada otobuse sirayla binersin. Kuyrukta beklemen gerekir. Kosup gelip beklemeden o otobuse binmen imkansizdir ayrica. o gun kosup otobuse binmen imkansiz. Muhtemelen en az 60 70 kisilik kuyrugun en sonunda bekliyor olacaktin. gelen otobuse sigmayip 120 dk sonra gelecek otobusu bekliyor olacaktin.Imkansiz soylediklerin.
Bilmiyosun konusma bari. Aciklamasini yazdim.Ama lutfennnn eylem hakki var arkadaslarimin senin maduriyetin kimsenin umuru deeellll
Baska bir eylemimde de yoktu boyle bi durum belki ne biliyosun? Bilmedigin sey hakkinda gelisiguzel yazamazsin.bu eylemine örnek verdim sadece, başka bi eylemindede farklı mağdurlar olabilir değilmi? bundan bahsediyorum
Mune abla ben gidiyorum.Valla son günlerde benim parmaklarda böyle bir kaşıntı, cımbızımda bir sabırsızlık var, niye böyle oluyor ki bana
Hayır olsun diyelim ama parmaklarıma hakim olsamda cımbızı zaptedemeyecekmişim gibi geliyor ürperiyorum
yahu konum "senin" yaptığın eylem değilki. herhangi birinin herhangi bi eylemi yani. sen onu yazdın diye o eylem üzerinden gittim. eylem yapılır buna lafım asla yok. koyun değiliz ya herşeyi kabul edicez. ama kimseye zarar vermeden eylem yapılması taraftarıyım. senin şahsınla yada yaptığın eylemle ilgili bi sıkıntım yok. arkadaşa yazmışsın ya benim yaptğım eylemin sana ne zararı olur diye. böyle oldu demedim zaten senaryo yazayım dedim. örnek verdim yani örnek.Baska bir eylemimde de yoktu boyle bi durum belki ne biliyosun? Bilmedigin sey hakkinda gelisiguzel yazamazsin.
yahu konum "senin" yaptığın eylem değilki. herhangi birinin herhangi bi eylemi yani. sen onu yazdın diye o eylem üzerinden gittim. eylem yapılır buna lafım asla yok. koyun değiliz ya herşeyi kabul edicez. ama kimseye zarar vermeden eylem yapılması taraftarıyım. senin şahsınla yada yaptığın eylemle ilgili bi sıkıntım yok. arkadaşa yazmışsın ya benim yaptğım eylemin sana ne zararı olur diye. böyle oldu demedim zaten senaryo yazayım dedim. örnek verdim yani örnek.
ben amacını aşan eylemlere karşıyım, bununla ilgili yasağa olumlu bakıyorum. benim fikrim bu.
insanların neden şirazeden çıktığını benden iyi kimse bilemez.daha fazla yorum yapmayacağım bu konuyla ilgili. fikrimi söylemek istedim. biyerlerde ortak noktada buluşuyoruz aslında. ben her eylemciye terörist gözüyle bakmıyorum asla. ama herkes kendi açısından bakıyor işteAmacını aşan eylemlere ben de karsıyım. Ama amacı niye aşılıyor ne oluyor da insanlar şirazeden cıkıyor onu da sorgulamak lazım.
Canm zaten eylemi yapandan cok aralardan hortlayan maskeliler bu hale getirdi.Eylem yapan bile arkadisini donup baktiginda sasirdi maskeyle cikanlara.suistimal ediliyor insanlar yoksa eylemini yapan yapsin ama vatandasada zarar gelmesin.Amacını aşan eylemlere ben de karsıyım. Ama amacı niye aşılıyor ne oluyor da insanlar şirazeden cıkıyor onu da sorgulamak lazım.