Başbakan fermanı: Artık sokağa izinsiz çıkana bir dakika bile müsamaha yok

Misal bundan 4 yil once ankarada evime gitmek icin otobus bekliyordum kizilayda. Alevi mahaesinde oturuyorum ve otobus seferlerimiz cok aralikli. 90 dakikada bir falan geliyordu o zamanlar. Kar kis kiyamet bi ton insan sefil olduk. 2 saat icinde bi otobus geldi. Hepimizi almayacakti bile. O anda hepimiz anlasip protesto amacli bilet basmama eylemi yaptik. Bilet basmadigimiz icin otobus hareket etmedi. Polis geldi. Otobusu disardan yagmaladi icinden cikmamiz icin. Cikmadik. Sofor kapilari acti polis iceri girip onune gelene copu sallayarak bizi otobusten cikardi. Bi copta ben yedim. Yanimda cocugun biri bagirdigi icin kan icinde birakildi. Simdi bu protesto icin gidip icazet mi alacaktik biz? Ha ama haberlere bu durum x mahallesi sakinleri ucretsiz ulasim icin eylem yapti, halk otobusleri yagmaladi diye yansidi :)
Sen otobus bekledin diye bilet basma basanin hakkini ye bunada eylem de ....
alkisliyorummm bravo

Çok eleştiriyorsunuz ama maskeli ve molotof atanları neden görmiyorsunuz o terör estiren gruplar ve terörist olanlarada ben sempatiyle bakamam yürüyüş yapmıyorlar bankaları taş atmalar , bomba patlatmalar devletmalına zarar vermeler bunlarıda görmemezlikten gelmeyin birde maske takıyorlar , demokratik biçimde yürüyüş bu değil öğreneceğiz zaten beceremediğimizden böyle sınırlama gelmek zorundaydı , teröristle iyi niyetliyi ayırt etmek için

Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir

ANAYASS BELLI uyuluyor mu uyulmuyir . Dgru konusmus bence . Duzgunce çıkın yaoin eyleminizi ama yok bicakla moltofla tasla kurekle sopayla çıkacaklar nie bu ulkenin basindaki insanlsri kotulemek . Bu ulkede ic savas çıkarmak . Amannn iyi demissin basbakan adam akilli eymen yapmayi bilmiyorlarsa cikmasinlsr :KK9:

Çok eleştiriyorsunuz ama maskeli ve molotof atanları neden görmiyorsunuz o terör estiren gruplar ve terörist olanlarada ben sempatiyle bakamam yürüyüş yapmıyorlar bankaları taş atmalar , bomba patlatmalar devletmalına zarar vermeler bunlarıda görmemezlikten gelmeyin birde maske takıyorlar , demokratik biçimde yürüyüş bu değil öğreneceğiz zaten beceremediğimizden böyle sınırlama gelmek zorundaydı , teröristle iyi niyetliyi ayırt etmek için
monotof atip lise ogrencisi otobusde cayir cayir yanarken kim eylem hakkindan bahsediyor

İşte anlatmak istediğim ve kelimeler dökemediğim şeyleri yazmışsın. tebrikler

Sen otobus bekledin diye bilet basma basanin hakkini ye bunada eylem de ....
alkisliyorummm bravo
Sen de 2 bucuk saat otobus bekle karin firtinanin altinda ama gelmesin. Her gun is cikisi buna katlan emin ol isyan edersin. Her gun bilet basanlarin 10 dakikada bir otobusu geliyor. Benim gunahim ne 120 dakika bekledim 1 bucuk sene boyunca her gun? bir kere basmamaya kalkistik anlasinlar ne cektigimizi diye. hak yedik vay beeee kanaat onderi seni... Hak yemek degil bu hak aramak. Evet bu bir eylemdir. Sicak evinde keyif yapanlar anlamaz. Ankara ayazinda iki saat bekleyen bilir o cileyi. Sen ne anlican...

Son düzenleme:
Sen de 2 bucuk saat otobus bekle karin firtinanin altinda ama gelmesin. Her gun is cikisi buna katlan emin ol isyan edersin. Her gun bilet basanlarin 10 dakikada bir otobusu geliyor. Benim gunahim ne 120 dakika bekledim 1 bucuk sene boyunca her gun? bir kere basmamaya kalkistik anlasinlar ne cektigimizi diye. hak yedik vay beeee kanaat onderi seni... Hak yemek degil bu hak aramak. Evet bu bir eylemdir. Sicak evinde keyif yapanlar anlamaz. Ankara ayazinda iki saat bekleyen bilir o cileyi. Sen ne anlican...
Canim ben suan kendi isinimi yapiyorum Patronum anlican ama bundan once bende cok otobus bekledim karda kisda kiyamette cok taban tepdim.Karsindakini bilmeden yargilaman buyuk hata.Ama sikinti varsa ulasim belediye nereyle gorusulecekse gorusursunuz o eylem.toplulugunu imzali cogunluga cevirrsiniz 1 hat degil 3 hat eklenir istikamete belki Hersey hirgur demek degil.Benim karsima biri gelse eylemdi suydu buydu sirf o yuzden kabullenmem.Herseyin bir adabi var

Nedense memlekette hep başkalarının hakkını yiyerek eylem yapılır yada başkasıın özgürlüğünü kısıtlıyarak , senin eylemin baba zarar veriyorsa orada bitmeli bence ,

Basbayağı da eylem budur. Eylem bir soruna dikkat çekmek için yapılır. Bence çok amacına yakışan şekilde olmuş.
Bakis acisi canim bana gore hadsizlik.Eyleme gitmeden cozum saglanmaya calisilsa itiraz edilirse eylem yapilsa hadi... neyse....
Bugun metrobus gecikti kimse odeme yapmadan gecsinn hadiiii......
yok boyle bisey diyorum ya benim icin bu boyle

Nedense memlekette hep başkalarının hakkını yiyerek eylem yapılır yada başkasıın özgürlüğünü kısıtlıyarak , senin eylemin baba zarar veriyorsa orada bitmeli bence ,
Ha evet aslinda demek istedigim bu gezi eylemleri sirasinda zarar goren esnafin yaninda kim vardi ettikleri zarar ziyan baslarina kaldi.

Canim ben suan kendi isinimi yapiyorum Patronum anlican ama bundan once bende cok otobus bekledim karda kisda kiyamette cok taban tepdim.Karsindakini bilmeden yargilaman buyuk hata.Ama sikinti varsa ulasim belediye nereyle gorusulecekse gorusursunuz o eylem.toplulugunu imzali cogunluga cevirrsiniz 1 hat degil 3 hat eklenir istikamete belki Hersey hirgur demek degil.Benim karsima biri gelse eylemdi suydu buydu sirf o yuzden kabullenmem.Herseyin bir adabi var
Banane senin patronlugundan simdi. Eylem benim yasal hakkim. Gayet de adabina uygun davrandim. Adabi sizden ogrenecek degiliiiz. Biz adabi da iyi biliriz :p

Eylem adabını bilenle bilmeyen yanyana birinin elinde bomba diğerinin elinde protesto yazıları, bunlar eşit durması gerek ,durmuyorsa cezayı yesin , sonra karda kışta hanımı hamile olup dağ başında nerde memleketin doktorları diye bağırmasın , az önce eyleme katılıyordun elindede bomba vardı
Banane senin patronlugundan simdi. Eylem benim yasal hakkim. Gayet de adabina uygun davrandim. Adabi sizden ogrenecek degiliiiz. Biz adabi da iyi biliriz :p

Eylem adabını bilenle bilmeyen yanyana birinin elinde bomba diğerinin elinde protesto yazıları, bunlar eşit durması gerek ,durmuyorsa cezayı yesin , sonra karda kışta hanımı hamile olup dağ başında nerde memleketin doktorları diye bağırmasın , az önce eyleme katılıyordun elindede bomba vardı
Benim anlattigim eylem ornegiyle sizin soylediklerinizin alakasi ne hala cozemedim. Bahsettigim eylemde bomba yoktu cunku? Hatta spontane gelismisti?

Bakis acisi canim bana gore hadsizlik.Eyleme gitmeden cozum saglanmaya calisilsa itiraz edilirse eylem yapilsa hadi... neyse....
Bugun metrobus gecikti kimse odeme yapmadan gecsinn hadiiii......
yok boyle bisey diyorum ya benim icin bu boyle
1 kere gecikmesiyle senelerce gecikiyor durumda olmasi farkli sey.

X