Önemli olan yaptığı işler.İnsanın boyuna göre karakterini ölçse idik eğer yeryüzünde pek az insan olurdu sanırım.Bizimki değildir kesin dedim girdim baktım değilmiş.
Kısa adamdan böyle bir hareket beklemiyoruz zaten.
Ekmeleddin ihsanoğlu da donanımlı biri ingilizce ve arapçaya vakıf ayrıyeten mizaç olarak abdullah gül gibi naif bir kişiydi.uluslarası alanda islam teşkilatının sekreteriydi.tek kusuru tanınmıyor olmasıydı ve seçilememesinde en büyük etkendi.uygulanan politikada yanlıştı ekmek için ekmeleddin gibi komik söylemle yola çıktılar.hayırlısıÖnemli olan yaptığı işler.İnsanın boyuna göre karakterini ölçse idik eğer yeryüzünde pek az insan olurdu sanırım.
Myanmarda 4 dil bilen ekmelletin insanları sakinleştirememişken, kıvrak zekasıyla o kendi aklınca hor gördüğünü zannettiğin Ahmed Davutoğlu Bir cümlesiyle insanlarla anlaşıp kaynaşmıştı. Yani önemli olan Kıvrak Zekaya Sahip Olmak. Boyun Bir Önemi Yok
Yazdıgım yorumla bu sizin yazdıklarınız ne alaka acaba?!Ekmeleddin ihsanoğlu da donanımlı biri ingilizce ve arapçaya vakıf ayrıyeten mizaç olarak abdullah gül gibi naif bir kişiydi.uluslarası alanda islam teşkilatının sekreteriydi.tek kusuru tanınmıyor olmasıydı ve seçilememesinde en büyük etkendi.uygulanan politikada yanlıştı ekmek için ekmeleddin gibi komik söylemle yola çıktılar.hayırlısı
Hakikaten alakasız olmuş :) sanırım biraz ekmeleddin sakinleştitememiş demenize takılmışımYazdıgım yorumla bu sizin yazdıklarınız ne alaka acaba?!
Neden boyuna bu kadar takılıyorsun anlamıyorum. Önemli olan boyu değil , belirtmek istedim sadeceBizimki değildir kesin dedim girdim baktım değilmiş.
Kısa adamdan böyle bir hareket beklemiyoruz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?