• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan, eşcinsel çifti baş göz etti

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Başbakan, eşcinsel çifti baş göz etti
fft107_mf5603625.Jpeg

http://www.radikal.com.tr/dunya/basbakan_escinsel_cifti_bas_goz_etti-1421656

RADİKAL - İskoç Ulusal Partisi’nin (SNP) lideri ve İskoç bölgesel hükümetinin Başbakanı Nicola Sturgeon, eşcinsel bir çiftten kendisine gelen bir evlenme teklifi iletme isteğini kırmadı. Sturgeon, Paul ve Ian çiftinin evliliğe karar verme anını Twitter hesabından paylaştı.

İsminin Paul olduğunu açıkladığı kişinin, Ian’a evlenme teklifi etmek istediğini ve soruyu sormasını kendisinden rica ettiğini belirten Sturgeon, olayı sosyal medyada şu sözlerle paylaştı:

“Paul (dizinin üzerinde duran) benden evlenme teklifini Ian’a iletmemi istedi. Ian’ın ‘evet’ dediğini iletmekten mutluluk duyuyorum. İkisine de tebrikler.”

Yani evet bi kaç saliselik böyle :KK57: oldum. Sonrasında olur mu yav öyle şey :KK45: dedim.

Evet olmamis.:KK45::KK45:

Yeminle Davutoğlu aklıma geldi.sonra erdoganin evlilik cüzdanını kime verdi düşüncesi bide 3 çocuk isteriz diye kime dedi acaba diye saniyelik düşündüm

Bi hiz la topige daldim ki anaaa ne goreyimmm:KK57::KK57::KK57:

Bizimki değildir kesin dedim girdim baktım değilmiş.

Kısa adamdan böyle bir hareket beklemiyoruz zaten.
Önemli olan yaptığı işler.İnsanın boyuna göre karakterini ölçse idik eğer yeryüzünde pek az insan olurdu sanırım.
Myanmarda 4 dil bilen ekmelletin insanları sakinleştirememişken, kıvrak zekasıyla o kendi aklınca hor gördüğünü zannettiğin Ahmed Davutoğlu Bir cümlesiyle insanlarla anlaşıp kaynaşmıştı. Yani önemli olan Kıvrak Zekaya Sahip Olmak. Boyun Bir Önemi Yok

Önemli olan yaptığı işler.İnsanın boyuna göre karakterini ölçse idik eğer yeryüzünde pek az insan olurdu sanırım.
Myanmarda 4 dil bilen ekmelletin insanları sakinleştirememişken, kıvrak zekasıyla o kendi aklınca hor gördüğünü zannettiğin Ahmed Davutoğlu Bir cümlesiyle insanlarla anlaşıp kaynaşmıştı. Yani önemli olan Kıvrak Zekaya Sahip Olmak. Boyun Bir Önemi Yok
Ekmeleddin ihsanoğlu da donanımlı biri ingilizce ve arapçaya vakıf ayrıyeten mizaç olarak abdullah gül gibi naif bir kişiydi.uluslarası alanda islam teşkilatının sekreteriydi.tek kusuru tanınmıyor olmasıydı ve seçilememesinde en büyük etkendi.uygulanan politikada yanlıştı ekmek için ekmeleddin gibi komik söylemle yola çıktılar.hayırlısı

Ekmeleddin ihsanoğlu da donanımlı biri ingilizce ve arapçaya vakıf ayrıyeten mizaç olarak abdullah gül gibi naif bir kişiydi.uluslarası alanda islam teşkilatının sekreteriydi.tek kusuru tanınmıyor olmasıydı ve seçilememesinde en büyük etkendi.uygulanan politikada yanlıştı ekmek için ekmeleddin gibi komik söylemle yola çıktılar.hayırlısı
Yazdıgım yorumla bu sizin yazdıklarınız ne alaka acaba?! :KK57:

Back