Başbakan Erdoğan'ın yanında silah alarm

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Canik konuşması öncesinde korumaları alarma geçiren bir olay yaşandı.Başbakan'ın geldiği sırada, milletvekillerinin arasına giren ve üzerinde silah bulunan şahıs korumalar tarafından apar topar uzaklaştırılarak gözaltına alındı. Konuşma öncesinde polisler ve vatandaş arasında da tartışma yaşandı. Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nı boşaltmak isteyen polis vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.
KORUMALAR ALARMA GEÇTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'daki bazı açılış ve ziyaretlerine devam etti. Canik ilçesi yeni belediye binası açılış törenine katılan Başbakan Erdoğan'ın yanına yaklaşmaya çalışan ve üzerinde silah bulunan şahıs, korumaları alarma geçirdi.

Büyükşehir belediye binasını ziyaretinin ardından Canik ilçesine gelen Başbakan Erdoğan, burada belediyenin yeni hizmet binasını ve Adnan Menderes Demokrasi Meydanı açılışına katıldı. Açılış saati 11.30 olarak belirlenen törene Başbakan saat 14.00'te geldi. Başbakan'ın alana gelip otobüsten indiği andaki kargaşada milletvekillerinin arasına giren ismi öğrenilemeyen bir şahıs, Başbakanlık korumalarının dikkatini çekti. Bir koruma, belindeki silahı fark etmesiyle şahsı gruptan ayırdı. Başbakan'a metrelerce yaklaşan kişinin polis veya görevli olmadığının anlaşılması üzerine belindeki silahı alan korumalar, apar topar şahsı sorgulanmak üzere gözaltına alıp alandan uzaklaştırdı.
Haber 7

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Canik konuşması öncesinde korumaları alarma geçiren bir olay yaşandı.Başbakan'ın geldiği sırada, milletvekillerinin arasına giren ve üzerinde silah bulunan şahıs korumalar tarafından apar topar uzaklaştırılarak gözaltına alındı. Konuşma öncesinde polisler ve vatandaş arasında da tartışma yaşandı. Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nı boşaltmak isteyen polis vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.
KORUMALAR ALARMA GEÇTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'daki bazı açılış ve ziyaretlerine devam etti. Canik ilçesi yeni belediye binası açılış törenine katılan Başbakan Erdoğan'ın yanına yaklaşmaya çalışan ve üzerinde silah bulunan şahıs, korumaları alarma geçirdi.

Büyükşehir belediye binasını ziyaretinin ardından Canik ilçesine gelen Başbakan Erdoğan, burada belediyenin yeni hizmet binasını ve Adnan Menderes Demokrasi Meydanı açılışına katıldı. Açılış saati 11.30 olarak belirlenen törene Başbakan saat 14.00'te geldi. Başbakan'ın alana gelip otobüsten indiği andaki kargaşada milletvekillerinin arasına giren ismi öğrenilemeyen bir şahıs, Başbakanlık korumalarının dikkatini çekti. Bir koruma, belindeki silahı fark etmesiyle şahsı gruptan ayırdı. Başbakan'a metrelerce yaklaşan kişinin polis veya görevli olmadığının anlaşılması üzerine belindeki silahı alan korumalar, apar topar şahsı sorgulanmak üzere gözaltına alıp alandan uzaklaştırdı.
Haber 7

Başbakan ne suikastler atlattı ama bu cumhurbaşkanlığına adaylığını koyduğundan itibaren daha bir ürküyorum.
Umarım bugünün Türkiye'si sandıkta yenemediğini alt edemeyince hainliğe başvurma sürecini atlatmıştır artık.

Halka bu nefreti nasıl aşılayabildiğini sormak lazım bence. Yok güçleniyor da hazmedemiyorlar da, yükselişine engel olamayıp öldürmek istiyorlar da. Bir durup düşünün acaba söylemlerinden, ayrımcılığından, onca genci öldürme emri vermesinden ve arkalarından iftira atmasından, ya da geçinemeyen bir vatandaşta canına tak edip yapmak istemiş olabilir. Sonuçta buna yeltenen halktan bir insan ve kimse kolay kolay gözünün karartmaz mutlaka rahatsız olduğu bir konu vardır yoksa sırf yükselmesin diye kim elini kana bular kaldı ki elbette hoş görülecek tarafı yok ama hemen çekemiyorlar tabii demeniz anlamsız sanki başbakan sütten çıkma ak kaşık insanların nefretini kazanacak şeyler hiç yapmadı size göre? Belki de ölen gençlerden birinin akrabası olamaz mı? Bu ülkede Atatürk bir devrim gerçekleştirdi bir düzeni değiştirdi ama halkın içine asla koruma ile çıkmadı çünkü halktan korkması hiçbir zaman çünkü halkı için iyiyi güzeli yaptığını halkın da bunu takdir ettiğini çok iyi biliyordu onlarla oturdu onlarla yüzdü mesela Özal, Ecevit bunlarda hep halkın içinde oldu. Özal bahçesinde güneşlenirken eşiyle çay kahve keyfi yaparken bile çekiyorlardı gazeteciler o kadar açıktı her şey. İnsanlar diğer parti liderlerini de sevmediler herkes takdir etmiyordu ama bu kadar nefrette etmiyordu öldürmeye yeltenecek kadar. Tabii ki kimsenin bu şekilde öldürülmesini istemeyiz, öldürene de eline sağlık demeyiz. Ama Erdoğan hakkında düşünülenler içinde kendi davranış ve söylemlerini olduğunu da unutmayın.

Bazılarıni anlamak ta hakikaten zorlanıyorum. Bu nasıl bi kin nasil bi nefret arkadas. Yahu hic dusunmuyormusunuz böyle bisey olsa ülke ne hale gelir. Nasil bi kaos olur. Ya hepsini gec bi can ya can.
Yok adami öpüp okşansın lar, bide . Ha ona bile gönlünüz razi olmuyor. Valla nasil bir evrende yasiyirsunuz. Canina tak etmiştir, haklıdır diyebilecek kadar gözünüz dönmüş. Sonra da cikar ölü seviciligi yaparsiniz. el insaf.

Son düzenleme:
ölümden inançsızlar korkar

ölüm korkusu insana has bir özelliktir. ölümün bilinmeyen bir tarihte, bilinmeyen bir şekilde ve mutlaka bir gün gerçekleşeceğini bilmek insanı belirsizliğe iter ve korkutur. pekala inançlı bir insan da korkabilir ölümden çeşitli sebeplerden dolayı. lütfen her şeyi inançla bağdaştırmayın.

Son düzenleme:
Bazılarıni anlamak ta hakikaten zorlanıyorum. Bu nasıl bi kin nasil bi nefret arkadas. Yahu hic dusunmuyormusunuz böyle bisey olsa ülke ne hale gelir. Nasil bi kaos olur. Ya hepsini gec bi can ya can.
Yok adami öpüp okşansın lar, bide . Ha ona bile gönlünüz razi olmuyor. Valla nasil bir evrende yasiyirsunuz. Canina tak etmiştir, haklıdır diyebilecek kadar gözünüz dönmüş. Sonra da cikar ölü seviciligi yaparsiniz. el insaf.

Biz ölmesi iyi olur gibi bir cümle kullandık mı, haklıdır diye bir cümle kullandık mı, ceza vermesinler diye bir cümle kullandık mı ben kendi şahsım adına bunu savunmadığımı elbette suç olduğunu söyledim ama işte neden yükselmesini, ilerlemesini çekemeyen bir insanın yapmış olabileceğini düşündünüz onu anlamadım dedim böyle biri de olabilir dedim çünkü bir kesim Erdoğan'ın dediklerini alkışlarken diğer kesimi de kendinden nefret ettiriyor bunu kendisi yapıyor çünkü kendine oy vermeyenleri dışlayan, ayrımcılık yapan alevi olmasını dile dolayan birinin insanların nefretini de kazanması doğal dedim. Yani belirttiğiniz gibi illa yükselmesini çekemeyen kişiler yapmıştır demek doğru değil dedim. yoksa davasında haklıdır gibi bir anlam çıkarmak yersiz kendine göre haklıdır herkes kendine göre haklıdır ama haklılığını bu şekilde savunması yanlış demek istediğimiz bu. Peki bu can ya can dediğiniz savunduğunuz kişi onlarca gencin ölüm emrini verirken ve de bunu itiraf ederken bir de ölü arkasından gıybet yaparken onlar can değil miydi bunu yapanların ne gibi bir haklılığı vardı öldürmenin haklılığı olmaz diyorsunuz ya. Yine de sevmesem de başbakana bu şekilde zarar verilsin istemem.

Sorma ellerinden gelse bi kaşık sufa bogacaklar asami bakalim adam gerçekten halktan birimi tutulmadigi ne malum
Zaten artik olse diye bakiyorlar yoksa daha cok beklerler...
Neyse sevenleri olduğu gibi sevmeyenleride olacak ama bu kadar ofke kin nasil duyulur bir insanin ölmesini istemek beklemek ne kadar insanliktir sasiyorum artik

Biz ölmesi iyi olur gibi bir cümle kullandık mı, haklıdır diye bir cümle kullandık mı, ceza vermesinler diye bir cümle kullandık mı ben kendi şahsım adına bunu savunmadığımı elbette suç olduğunu söyledim ama işte neden yükselmesini, ilerlemesini çekemeyen bir insanın yapmış olabileceğini düşündünüz onu anlamadım dedim böyle biri de olabilir dedim çünkü bir kesim Erdoğan'ın dediklerini alkışlarken diğer kesimi de kendinden nefret ettiriyor bunu kendisi yapıyor çünkü kendine oy vermeyenleri dışlayan, ayrımcılık yapan alevi olmasını dile dolayan birinin insanların nefretini de kazanması doğal dedim. Yani belirttiğiniz gibi illa yükselmesini çekemeyen kişiler yapmıştır demek doğru değil dedim. yoksa davasında haklıdır gibi bir anlam çıkarmak yersiz kendine göre haklıdır herkes kendine göre haklıdır ama haklılığını bu şekilde savunması yanlış demek istediğimiz bu. Peki bu can ya can dediğiniz savunduğunuz kişi onlarca gencin ölüm emrini verirken ve de bunu itiraf ederken bir de ölü arkasından gıybet yaparken onlar can değil miydi bunu yapanların ne gibi bir haklılığı vardı öldürmenin haklılığı olmaz diyorsunuz ya. Yine de sevmesem de başbakana bu şekilde zarar verilsin istemem.

Kullandığın kelimelerle masum insanları zan altında bıraktığının farkindamisin dejavu. Elestiricem diye guya degerlerini ve hakliliklarini savundugun insanlara cinayet gibi adi bir eylemi reva görüyorsun.

Senaryo da eksiklikler var ,iyi calisilmamis.CB secimi icin oy toplamak ...

Kullandığın kelimelerle masum insanları zan altında bıraktığının farkindamisin dejavu. Elestiricem diye guya degerlerini ve hakliliklarini savundugun insanlara cinayet gibi adi bir eylemi reva görüyorsun.

Neyi reva görüyorum pardon. Hangi masum insanları zan altında bıraktım anlamadım açıklasanıza anlayayım. Ne varmış cümlelerim de hayır yani başka taraflara çekmekte üzerinize yok. Bir insanın Erdoğan'ın canına kastetmesinde bile haklı görüyorsunuz filan demişsiniz bende nerede öyle söylemişim gösterin dedim. Yükselmesini ilerlemesini hazmedeyenler yapıyor dediniz öyle olmayadabilir Erdoğan'ın söylemlerinden rahatsız olan ya da bir şekilde nefret besleyen kişilerde yapmış olabilir dedim. Ki insanların nefret duyacağı şeylere de imza attı ancak bu ancak bu görüşler ancak sandıkta gösterilitir ben bu eylemi savunmadım ki hangi kelimemden çıkardınız size göre Erdoğan'a bir şey yapılıyorsa başarısını hazmedemeyenler yapıyordur. Ama Erdoğan'ın da yanlışları var her ne kadar dillendirmeseniz de. Ama burada Erdoğan'a bunu yapılmasını suç olarak görenler asla haklı olamaz diyenler onca genç öldürülürken haketti dediler. Bence Erdoğan da o gençler de bir insan tarafından öldürülmeyi hak etmiyorlar. Kimse hiçbir şey için cinayet işlemesin Erdoğan onun görüşlerinde değil diye de işlemesin, birileri kamu malına zarar verdi diye de işlemesin.

Back