• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan'dan Berkin Elvan açıklaması

simon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
6.359
1.917
248
Kaynak:mynet haber

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları

"Geçenlerde İstanbul'da bir cenaze yaşandı. Maalesef terör örgütlerinin içine aldığı, terör örgütlerinin içinde ne yazık ki yüzü poşulu, eline sapan verilmiş, cebinde demir bilyelerle olan bir çocuk orada maalesef bir biber gazına muhatap oluyor. Polis, orada yüzü poşulu, elinde sapanla, demir bilyeleri savuran o kişinin kaç yaşında olduğunu nereden ayıracak? Ama bu Kılıçdaroğlu her zamanki gibi yalanını söylüyor, 'ekmek almaya giden çocuk' diyor. Dürüst ol, dürüst. Ne ekmek alması ne alakası var?"

"Çok enteresan, annesi 'Evladımın katili başbakan' diyor. Ben evlada sevgiyi, muhabbeti bilirim ama sizin evladınızın mezarına karanfil ve demir bilyeler atışınızı pek anlamadım. O demir bilyeleri niçin atıyordu mezarına? Neyin mesajını veriyorsun"

"Burak Can'ın babası ortam iyice gerilmesin diye ne yapıyor? İstanbul Kasımpaşa'daki o cenaze namazından sonra alıyor yavrusunu Giresun Alucra'ya götürüyor, memleketlerine. Orada defnediyor. Bu da baba. Ama bu kalkıp da öyle bir beyanda bulunmuyor. 'Ülkem gerilmesin' diyor, 'vatan sağolsun' diyor, 'ben bu acıya katlanacağım' diyor. Buyur, kim gerilimden yana, kim barıştan yana?"

Son düzenleme:

"Geçenlerde İstanbul'da bir cenaze yaşandı. Maalesef terör örgütlerinin içine aldığı, terör örgütlerinin içinde ne yazık ki yüzü poşulu, eline sapan verilmiş, cebinde demir bilyelerle olan bir çocuk orada maalesef bir biber gazına muhatap oluyor. Polis, orada yüzü poşulu, elinde sapanla, demir bilyeleri savuran o kişinin kaç yaşında olduğunu nereden ayıracak? Ama bu Kılıçdaroğlu her zamanki gibi yalanını söylüyor, 'ekmek almaya giden çocuk' diyor. Dürüst ol, dürüst. Ne ekmek alması ne alakası var?"

"Çok enteresan, annesi 'Evladımın katili başbakan' diyor. Ben evlada sevgiyi, muhabbeti bilirim ama sizin evladınızın mezarına karanfil ve demir bilyeler atışınızı pek anlamadım. O demir bilyeleri niçin atıyordu mezarına? Neyin mesajını veriyorsun"

"Burak Can'ın babası ortam iyice gerilmesin diye ne yapıyor? İstanbul Kasımpaşa'daki o cenaze namazından sonra alıyor yavrusunu Giresun Alucra'ya götürüyor, memleketlerine. Orada defnediyor. Bu da baba. Ama bu kalkıp da öyle bir beyanda bulunmuyor. 'Ülkem gerilmesin' diyor, 'vatan sağolsun' diyor, 'ben bu acıya katlanacağım' diyor. Buyur, kim gerilimden yana, kim barıştan yana?"

14 yaşındaki bir çocuk için bu konuşmalar cidden yetti artık..Hala bir "baş sağlığı" yok görüyorsunuz değil mi? Çok yazık ya..Cidden çok yazık.
Ölen bir çocuktu yahu, bir çocuk!

Şimdi haberlerde polise ve burağa rahmet diledi Allahtan, Berkine yok..Yorumsuz...

Dilemesin.
Küçücük çocuğa Rabbim zaten rahmet eder. Onlar dilese ne olur dilemese ne olur...

:53::53::53:

Okuduğum her cümlede bir kat daha kahroldum.Kanım dondu...

Oradaki maalesef kelimesi gerçekten çok komik olmuş.:ssz:

Ben bu ülkeden korktum artık hepten.Rabbim korusun ve akıbetimizi hayreylesin.

Burakcan rahmetle anılıyor çünkü elektrikler kesilince es kaza Ak Partililerin arasına karışmıştı.:31: Yani belki komünistti,belki Aleviydi,belki de ateistti...Ama ne önemi var...O grubun arasındaydı...:ssz:

Burakcan yavru da Berkin ne ? La havle vela kuvvet...Okudukça kan beynime sıçrıyor.

Ben Müslümanım ve benim peygamberim gayrimüslim cenazesi geçerken ayağa kalkmıştır.Nedenini soranlara da o da Allah'ın bir kulu demiştir.Dinden imandan bahseden kim varsa onu örnek alacak...:ssz: Ölü yahu ölü ! Ne cevap verebilir sana,ne geri gelebilir...

Ama Rabbim sabırlı...Kimse ne bu dünyaya kazık çakacak ne de zerre kadar kötülük karşılıksız kalacak.

Velhasıl kelam...Herkes kendine yakışanı yapar...

Burak'ın babası Berkin'in babasını aramış başsağlığı için..sünni alevi hepsi bu vatanındır, bizimdir diyorlar.
çocuğu ölen onlar, sağduyulu olan yine onlar.

babalar evlatları ayırmıyorken ülke birbirine giriyor, ayırıyor ne ilginç değil mi ?:ssz:

Çok üzüldüm...Mezara konan bilyeleri duyduğumda gözlerim dolmuştu; yaşayamadığı çocukluğunu, oynamayacağı oyunları düşündüm ve gözlerim doldu. Ben bu şekilde bakarken farklı bir şekilde de yorumlanabiliyormuş; şaşırdım, üzüldüm, hem de çok üzüldüm...Denecek çok da fazla bir şey yok...

içimden geçenleri söylesem kesin ban yerim burada o sebeple susuyorum :20: ne vicdansız ne nasibini almamış insandır bu yaa :20: nasıll düşünebilir bunları aklım fikrim almıyor :20: bi de onu alkışlayanlar var kii onlara zaten kanım donuyor benim :20: Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın da azıcık düşünceler aynı şey kendi başlarına gelirse ne hissederler diye o zaman zaten hiç bir sorun çıkmayacakk :20: edep yahuu edeppp :47::47:

Bide baskalarini suçluyorlar "ölenlerin üzerine siyaset yapiyorlar" diye. Ya arkadas bu ne ya? BU NE?

Bunu bir akpli ye göstersen basbakan hakli der yada klasik "herkes yalnis yapar, basbakanin iyi taraflarinada bakin" derler.
Asil ona üzülüyorum ya :( Resmen insanlik ölmus, yeminen :50:

Back