Başbakan Erdoğan, erkeklere ve bayanlara ayrı iki olimpik havuzu vaadi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Rize'de konuşan Başbakan Erdoğan, erkeklere ve bayanlara ayrı iki olimpik yüzme havuzu yapacaklarını açıkladı. "Haremlik-selamlık" vaadiyle sosyal medyanın gündemini değiştirdi.

Birilerinin güçlü Türkiye istemediğini söyleyen Başbakan Erdoğan, kendi göbeklerini kendilerinin keseceğini söyledi. Rize'nin Çayeli ilçesinde halka hitap eden Erdoğan, şunları söyledi:

YÜZME HAVUZU

"Artık Rizespor birinci ligde oynuyor. Şimdi sadece futbolda kalmayacak. İnşallah basketbol, kano, yüzme. Şimdi bir bayanlara bir de erkeklere olimpik yüzme havuzu yapacağız. Bütün bunlarla birlikte inanıyorum ki Rize’nin gençliği kötü alışkanlıkların sahibi olmayacak.

Tabi Rize üniversiteler arasında da, başarı grafiğini önümüzdeki yıllarda artıracak. Anadolu liseleriyle, fen liseleriyle, Anadolu imam hatiplerle çok daha iyi bir duruma gelecek.

internethaber

fredinin kabusları, uyanmak istersin uyanamazsın

fredinin kabusları, uyanmak istersin uyanamazsın

bir iki freddy sana geldi
üç dört kapını ört
beş altı al eline haçını
yedi sekiz yatağa erken gitmeyiz
dokuz on uykuya son

Bu arada Suat Kılıçtan tekzip gelmiş , Rizede iki ayrı havuz olması mümkün değil , daha havuzu olmayan 48 ilimiz varken .

Sadece belli saatlerde kadınlara özel dersler vardır , bunun erkeklere özel olanına talep olmadı bu sebeble de geri kalan tüm saatler karmadır demiş.

Yani her şey bu yorum ile gayet normal .

Başbakanın ki ise , seçim propagandası sırasında çoşmanın dayanılmaz hafifliği

Bu uygulama cok uzun suredir var chess. Yaklasik 5 yil once belediyenin havuzu da bu sekildeydi.

Bence tesetturlu hanimlar icin guzel bir uygulama.

Karisik olan yasak olursa o problem iste.

yok hanımlar, bu haber ağustosun haberi

burda kast edilen keyiflik havuz sefası değil, spor müsabakaları anlamında, saçma bulduğum o zaten
:13:

Son düzenleme:

Bu ikisine bittim aus

bu mantığa göre, her spor için, kızlı erkekli ikişer salon ya da saha olmalı, bu mu normal

Başbakanın bazı söylemlerini beğenmiyorum ama bu gayet güzel.Havuzda gözleriyle kadınları taciz eden magandalardan uzak havuza girerler işte sere serpe.

Bu ikisine bittim aus

Bitme , giy haşemanı havuza atla Atlama saatlerin Pazartesi - Çarşamba 14:00 16:00 arası

bu mantığa göre, her spor için, kızlı erkekli ikişer salon ya da saha olmalı, bu mu normal

Hayır değil tabii ki , normal olan şehirde bir oilimpik havuz varken , onun haftanın belli günü belli bir saatinin isteyen kadınlar için ayrılması .

Onun dışındakilere cıks , cıks ,cıks

başbakanın sözlerini düzeltmekten ne zaman vazgeçecekler ilahi, adam ne diyorsa o işte.

başbakanın sözlerini düzeltmekten ne zaman vazgeçecekler ilahi, adam ne diyorsa o işte.

Başbakan demiş zaten , çoşa çoşa demiş hem de

Ama Spor Bakanı olarak düzeltme yapılması normal , bu en azından emirin demiri kesmediğini gösteriyor , iyi bir şey iyi bence , düzeltsinler

Başbakan demiş zaten , çoşa çoşa demiş hem de

Ama Spor Bakanı olarak düzeltme yapılması normal , bu en azından emirin demiri kesmediğini gösteriyor , iyi bir şey iyi bence , düzeltsinler

keşke düzeltebilseler :))

ben bayanlara özel zıp zıp istiyom.:26: bir ara vardı kapandı. gitmek nasip olmadı. Buraya gelirse sayın Başbakanım eline bi mektupmu tutuştursam ne yapsam:26:

13 sene izmir liginde voleybol oynadım. Bir kaç önerim olacak benim de nacizane.

Erkeklerle kadınların antremanları arasında en az 1 saat ara olsun.
Müsabakalara erkek seyirci alınmasın.
Slip donlu formalar, paçalı dona çevrilsin.
Takımlara kadın antrenörler getirilsin.

Kim bilir o slip donlarla kaç erkeği tahrik ettik, düşündükçe böğrüme ağrı girdi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…