- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi minnakkelebekim
-
Yok uni'deki o kızlar aslında uzun saçlı erkekler1000 yıl sürecek denmişti. Beşinci yılında Tayyip Erdoğan başbakan oldu.
Bugün üniversitelere her kız girebiliyor. Yeterki okumak istesin.
Yok uni'deki o kızlar aslında uzun saçlı erkekler
Kız mız yok uni'de
Kızlarımız evlerinde bilmem hangi hacı abinin bilmem kaçıncı karısı olması gerektigi ile ilgili aile erkanı ile fikir teatisi yapılarak bedenleri üzerine ambargo konuluyor.
Hatta kadınların 5 cayında bile bu muhabbet var anacım (!)
Akşama dogru ise ;
Ugur dundar'ın şeriate bindirip indiren programını açıp iç güveysinden hallice durumlarına şükür ediyorlar.
Ya diyor Ugur haklı ise ?
Minik erkek ögrenciler lisede birleşmiş namaz kılmışlar felan..
Kim bilir namaz esnasında hangi dünyevi olay ile hallenip hangi komşu kızını düşündü (!)
Hem namaz onun neyine ya ?
Okumak ta bir ibadet şeklidir diye araya sığdırdınmı secde görmeye luzum kalmaz. :)
Şeyy hatta Şubat diye bir mevsim de yok ki 28 Şubat süreci olsun !
Diyelim Şubat var bu sefer de ALLAH'dan 29'una denk getirmemişler bu muhim meseleyi
Yoksa yaşanan acıları 4 yılda bir anacaktı bu millet..
Yine insaflılarmış..
Mübarek diye bahset kendilerinden mazallah çarpılırsın (!)Sahi ya, 28 Şubat bir de uğur dundari sardi basimiza gazeteci diye de mi?
Mübarek diye bahset kendilerinden mazallah çarpılırsın (!)
duygu sömürünüzden gına geldi.
bizimkiler karakolarda camlardan atıldı ,faili meçhullere kurban gitti hiç bu kadar kullanılmadı.
Yeni Türkiye, bugün hamdolsun ki, başörtülülerin baskı altında olduğu,---
burası ok de
FİKİR SÖYLEMENİN imkansız görüldüğü o dönemleri geride bıraktı---- ya burası?????
şu an mı. 3 maymunu oynamak gerek. oynayabilecek kadar zayıfsan ve güçsüzsen tabikiYeni Türkiye, bugün hamdolsun ki, başörtülülerin baskı altında olduğu,---
burası ok de
FİKİR SÖYLEMENİN imkansız görüldüğü o dönemleri geride bıraktı---- ya burası?????
Neyi soyleyebiliyoruz nickim Allah askina? Simdi 17 25 Aralık ile ilgili dusuncelerimi soylesem ben de hapsi boylarim büyük ihtimal. Konusmak yasak. Neden?. Darbe girisimi oldugu soylenip ses kayitlarinin montaj oldugu "hissedilmis ". Ne supheliler yargilanmis ne montajlar ispatlanmis. Fikrini soyleyince de hareketten hoopp içeri.Valla orası da gayet ok.. herkes fikrini gayet de güzel söylüyor. En güzel örneği de bu forum.
Karısına söveni bile vardı karanfil..Neyi soyleyebiliyoruz nickim Allah askina? Simdi 17 25 Aralık ile ilgili dusuncelerimi soylesem ben de hapsi boylarim büyük ihtimal. Konusmak yasak. Neden?. Darbe girisimi oldugu soylenip ses kayitlarinin montaj oldugu "hissedilmis ". Ne supheliler yargilanmis ne montajlar ispatlanmis. Fikrini soyleyince de hareketten hoopp içeri.
Su cumhurbaskanina hakaret edenlerin ana avrat sovdugunu dusunmuyorsunuz herhalde. Hakaret diyip icerik belirtmiyorlar. Cogunlugu 17 25 aralikla ilgili dusuncelerini söyledikleri yuzunden suclaniyor.
Simdi gerçekten herkes dusunduklerini soyleyebilir mi?
Neyi soyleyebiliyoruz nickim Allah askina? Simdi 17 25 Aralık ile ilgili dusuncelerimi soylesem ben de hapsi boylarim büyük ihtimal. Konusmak yasak. Neden?. Darbe girisimi oldugu soylenip ses kayitlarinin montaj oldugu "hissedilmis ". Ne supheliler yargilanmis ne montajlar ispatlanmis. Fikrini soyleyince de hareketten hoopp içeri.
Su cumhurbaskanina hakaret edenlerin ana avrat sovdugunu dusunmuyorsunuz herhalde. Hakaret diyip icerik belirtmiyorlar. Cogunlugu 17 25 aralikla ilgili dusuncelerini söyledikleri yuzunden suclaniyor.
Simdi gerçekten herkes dusunduklerini soyleyebilir mi?
Şu an ben fikirlerimi hiç te özgürce belirtemiyorum belirtsem belki hapsi notlarım karanfilin dediği gibi. Yalnız üstüne basa basa söylüyorum hakaret değil fikirValla orası da gayet ok.. herkes fikrini gayet de güzel söylüyor. En güzel örneği de bu forum.
Ne o kadar zayıf olabiliyorum ne de yürekli iki arada bi deredeyim okyşu an mı. 3 maymunu oynamak gerek. oynayabilecek kadar zayıfsan ve güçsüzsen tabiki
Soveni toplatsin zaten. Simdi kendisine yolsuzluk davasiyla ilgili dusuncelerimi soyleyebilir miyim sence ben? Soyleyemiyorum cunku hapse girmek istemiyorumKarısına söveni bile vardı karanfil..
Hani şu malum açılan döviz.
''Köprünün adını Emine Erdogan koy tüm Türkiye üstünden geçsin'' diyordu..
Demek ki gayet iyi sövebilme özgürlügüne sahipler..
Ben öyle düşünmüyorum karanfil. Hakaret etmedigin sürece herseyi söyleyebilirsin.
Ki çoğu insan elestirisini yapıyor zaten. Bazıları abartıp işi hakarete kadar goturuyorlar. Ölmüş annesine küfür eden bile var. Böyle bir durumda kim olsa dava açar. .
Ama tabii liseli çocukların hakaretten yargilanmalarini ben de doğru bulmuyorum. O yaşta ki cocuklara daha yumuşak yaklasilmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?