Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifasını sundu

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
294.038
605.250
43

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan seçimlerden sonra Başbakan Davutoğlu'nu Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti. Erdoğan teamül gereği Davutoğlu ve Bakanlar Kurulu'nun istifasını kabul etti.
Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız, bugün Başbakan Sayın Ahmet DAVUTOĞLU tarafından sunulan Bakanlar Kurulu’nun istifasını kabul etmiştir. Bugüne kadar geçen hizmetleri için teşekkürlerini ifade eden Sayın Cumhurbaşkanımız, Bakanlar Kurulu’nun, yeni Hükümet kurulana kadar göreve devam etmesini istemiştir."

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29241652.asp

hükümet kurulabilmesi için gereğinden yapılan bir istifa o arkadaşım.. dediklerini yapacak yürek yok maalesef ..
Nasıl yani doğruysa derken? Bu teamul gereği yeni hukumet kurulana kadar surecteki formaliteden istifa.

ben seçim sonu istifa ederim demişti davutoglu ondan dolayı bu yorumu yazdım...biliyorum tabiki yasalar gereği istifa edilmesi gerekiyor.

galiba ben yenilgilerinden dolayı istifayı bekliyordum bu haberi okuyunca bi şaşkınlık yorumu yazdım...

onlarda yürek olmadıgını biliyorum ben akp yi hiç bir şekilde savunmadım savunmamda yanlış anlaşılmış...akp tarzım olmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…