O karelerde Bb nin eliyle bir girişim yaptığı çok belli. Bunu nasıl göremedin bilmiyorum. Yani bu ayrı bir başarı.
Dolayısı ile o adamı bulup röportaj yaptırmaları basın kavramının gereği resmen. Ama tokat yediği halde istemsiz attı diyecek kadar pıstırılmış bir adam yumruk attı demez. Bb i sevdiğini söylüyor neden istifa diye bağırdı? Adam yalan röportaj verdi. Özeti bu kısacası.
adam facesine bakarsanız yurt dışında yaşıyor. ve milliyetçi olduğunu söylüyor. nasıl başbakanı sevsin zannetmiyorum korktuğunu da zannetmiyorum . bu adam madende çalışmıyor başbakan nasıl iş vermiş . var bişeyler ama çıkacak inşallah ortaya
adam facesine bakarsanız yurt dışında yaşıyor. ve milliyetçi olduğunu söylüyor. nasıl başbakanı sevsin zannetmiyorum korktuğunu da zannetmiyorum . bu adam madende çalışmıyor başbakan nasıl iş vermiş . var bişeyler ama çıkacak inşallah ortaya
bende akşam bunu düşündüm halk tv ve ulusal kanal izlemem ama arada bakıyorum da orda konuşanlarda da bi gülümseme var inşallah sizlerde farkediyorsunuz. aynı gezideki gibi .
cizlemeleri çıkarayım mı diyen de ölümden kurtulmuş onun sevinci vardır mutlaka bana çok saf , temiz ve samimi geldi
hala bb savunmayın Allah aşkına yaaa
market içinden çekilmiş görüntüler çıktı ortaya
çocuğa bide niye kaçıyorsun israilin dölü diyoo yakalarken
bide üstüne korumalardan dünyanın dayağını yiyo çocukk.