Taner Kuruca, Başbakan Erdoğan'ın kendisine bir tokat attığını iddia ederek; "Kalabalığa kızgınlığına ve öfkesine hakim olamayıp maalesef istem dışı bir hareket yaparak bir tokat vurdu" dedi.
Resmen tokat attığı için özür dileyecek başbakandan
Acaba neden?
Korkutmuşlar garibimi ...
Sabah sabah videosunu izleyince asabım bozuldu. Adam dayak yemiş yarabbi şükür diyecek. Ne acı ki sinir anında dayak atılabilmesini olağan buluyor. Karısı çocuğu varsa korumaya alınsın şimdiden. Şiddeti ne kadar normalleştirmiş gözünde... Bir de dikkatimi çeken birşey var o çizmelerimi çıkarayım mı diyen arkadaşın da bu arkadaşın da niye yüzlerinde anlamsız bir gülümseme var? Bir dolu mesai arkadaşı, hemşehrisi acı bir şekilde ölmüş adamlar sırıtıyor yahuYok ben inanamıyorum bence olaylarla alakasız insanları çıkarıp röportaj yapıyorlar...
evet iyi korkutmuşlar o yüzden televizyona çıkmış başbakan bana tokat attı diyor. korkuya bak. tv çıkan konuşan neden şikayetçi olmuyor bunu sormuyorsunuz kendinize galiba. kaç defa izledim dünden beri izliyorum tokat göremiyorum .
Tokat yok zaten yumruk var. Ondan göremiyorsundur.
yumruğu da göremedim. buna uğrayan niye yumruk demiyor tokat diyor. tokat diyen yumruk da der sonuçta
yumruğu da göremedim. buna uğrayan niye yumruk demiyor tokat diyor. tokat diyen yumruk da der sonuçta .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?