'Başbakan bana tokat attı'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Kanal D yayınına bağlanan Taner Kuruca; 'Başbakan, kalabalığa kızgınlığından öfkesine hakim olamayıp maalesef istemdışı bir hareket yaparak bir tokat vurdu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yaşanan protestolar esnasında bir markette yumruk attığı iddia edilen Taner Kuruca isimli vatandaş Kanal D Ana Haber yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Taner Kuruca, Başbakan Erdoğan'ın kendisine bir tokat attığını iddia ederek; "Kalabalığa kızgınlığına ve öfkesine hakim olamayıp maalesef istem dışı bir hareket yaparak bir tokat vurdu" dedi.

Taner Kuruca olaya ilişkin şu açıklamayı yaptı; "Ben alışveriş yapmak için markete girmiştim. Başbakan korumaları işle birlikte kalabalık bir grup, halkı selamlamak için caddeye çıkmışlar. Ben de kendisini görmek için dükkanın önüne çıktım. Bir grup o sırada protesto etmeye başlayınca, sayın Başbakan ve yakın korumaları, koruma ablukasına alıp marketin içine güvenli bir şekilde sokmak istediler. Ben de o sırada arbede içinde kalmak istemedim. Göstericilerle, eylemcilerle alakam yoktu. Kalabalığın üzerime doğru yürüdüğünü görünce sayın Başbakan ile yüzü yüze kaldım. O esnada korumaları da iteklemeye başlayınca, sayın Başbakan da kalabalığa kızgınlığına ve öfkesine hakim olamayıp maalesef istem dışı bir hareket yaparak bir tokat vurdu. O tokatın kendisinden geldiğine üzülmüyorum ama, yanındaki yakın korumaları bana çok sert girip darbelediler beni. Tek bir tokat geldi. Sayın başbakanın bilinçli olarak değil istem dışı yaptığına inanıyorum. Yakın korumalarının müdahalesiyle birkaç darbe aldım. Markette dondurma dolabının önüne düştüm."

DHA

Taner Kuruca, Başbakan Erdoğan'ın kendisine bir tokat attığını iddia ederek; "Kalabalığa kızgınlığına ve öfkesine hakim olamayıp maalesef istem dışı bir hareket yaparak bir tokat vurdu" dedi.

inanmadım

[video=youtube;yF93SFDpEpc]https://www.youtube.com/watch?v=yF93SFDpEpc[/video]

O tokat değildir yüzünde sinek vardır ona vurmuştur başbakanımız yoksa o halkı çok sever çok iyi okşar..

Resmen tokat attığı için özür dileyecek başbakandan

Acaba neden?

bir tokat ve bir yumruktan bahsediliyor arkadaşlar
aynı şeyden mi bahsediliyor acaba?

suçlasa aksini söylese neler olur neler, ne yapsın, susayım bitsin kurtulayım demiştir

Sabah sabah videosunu izleyince asabım bozuldu. Adam dayak yemiş yarabbi şükür diyecek. Ne acı ki sinir anında dayak atılabilmesini olağan buluyor. Karısı çocuğu varsa korumaya alınsın şimdiden. Şiddeti ne kadar normalleştirmiş gözünde... Bir de dikkatimi çeken birşey var o çizmelerimi çıkarayım mı diyen arkadaşın da bu arkadaşın da niye yüzlerinde anlamsız bir gülümseme var? Bir dolu mesai arkadaşı, hemşehrisi acı bir şekilde ölmüş adamlar sırıtıyor yahu Yok ben inanamıyorum bence olaylarla alakasız insanları çıkarıp röportaj yapıyorlar...

başbakanın o tokatından sonra korumalar adamı mahvetmiş,bu durumda özür bile dileyebilir tokat yiyen

Korkutmuşlar garibimi ...

evet iyi korkutmuşlar o yüzden televizyona çıkmış başbakan bana tokat attı diyor. korkuya bak. tv çıkan konuşan neden şikayetçi olmuyor bunu sormuyorsunuz kendinize galiba. kaç defa izledim dünden beri izliyorum tokat göremiyorum .

bende akşam bunu düşündüm halk tv ve ulusal kanal izlemem ama arada bakıyorum da orda konuşanlarda da bi gülümseme var inşallah sizlerde farkediyorsunuz. aynı gezideki gibi .
cizlemeleri çıkarayım mı diyen de ölümden kurtulmuş onun sevinci vardır mutlaka bana çok saf , temiz ve samimi geldi

Tokat yok zaten yumruk var. Ondan göremiyorsundur.

yumruğu da göremedim. buna uğrayan niye yumruk demiyor tokat diyor. tokat diyen yumruk da der sonuçta

O karelerde Bb nin eliyle bir girişim yaptığı çok belli. Bunu nasıl göremedin bilmiyorum. Yani bu ayrı bir başarı.
Dolayısı ile o adamı bulup röportaj yaptırmaları basın kavramının gereği resmen. Ama tokat yediği halde istemsiz attı diyecek kadar pıstırılmış bir adam yumruk attı demez. Bb i sevdiğini söylüyor neden istifa diye bağırdı? Adam yalan röportaj verdi. Özeti bu kısacası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…