Başarısızlık hissi

Evlilik bir basari kistasi degil. Ama bizim toplumumuzda leş profilli erkekleri elde tutmak icin 'fedakarlik' yapmak kadin isi olarak goruldugunden, basarisi kistasi olarak gozukuyor evet.

Ben sizin evlenmeden onceki konularinizi hatirliyorum. Herkes ama herkes size evlenmeyin, bu adamin derdi cift maas sadece dedi. Siz evliligi muhtemelen o zaman da bir son nokta, bir basari olarak gordugunuz icin adami onemsemeden sadece evli olmaya odaklanmistiniz.

Lutfen bosandiktan sonra biraz iliskilerden uzak durup kendinize gelin, mumkunse terapi alin. Yoksa ayni profilde baska biriyle evlenmeniz kacinilmaz olur.

Ben de hatırlıyorum, herkes haklı çıktı. Kesinlikle bundan sonra ilişki vs yok.

Ben de yeni bosandım 1 buçuk aya yakın oldu çok çok zor atlatıyorum.Yeri geldi küçük düştüm onu ozledigimi belli dahi ettim ben resmen erkek görevini yaptım ama istenilmeyince olmuyor.Bizin yanımızda olmak isteyenler ne yapar eder olurdu. Çok düşünmeyin ben bu yüzden kaybettim düşünce başlayınca hemen bir şeylerle oyalanın.

Sizi çok güzel manipüle etmis ex kocanız ya da çevrenizdekiler kadınlar zaten doğuştan yuva kurmaya ve kurtarmaya meyillidir demek karsidaki yeteri kadar ilgi ve sevgi vermemis ki karşılığında boyle yaptınız ben her şeyin karşılıklı olduğunu düşünüyorum gecinmeye gönlü olan gecinir ne kadınlar var huysuzluğundan yanına yaklaşılmıyor adamlar bir sekilde yanında

Ben boşanalı 5 yıl oldu . Malesefki ve ne acıki sonradan gördüm ex adam olamadık eşimin benimle sadece borçlarından sorunlu ailesinden kurtulmak için beni seçtiğini seneleeeer sonra anladım .Sonradan görme adam ne kadar neler yapacaksa maksımumunu yaptı hala da yapıyor .Bakın bizde çiçek gibi bekar kızlardık ben bir gülsem herkes derdiki gözlerinin içi gülüyor onlar bızım bırakın neşeyi gözlerimizdeki feri aldılar öfke topuna sinir küpüne dönderdiler kendı sorumluluklarını y üzerimize yükledikçe yüklediler bir yandan çalışma hayatı bir yandan temizlik ev düzeni çocuk doğurma yetiştirme onların bitmek bilmeyen hayallerini gerçekleştirmeye çalışmaları neticesinde hem kadın hem erkek olduk onlar bu kadar rahatlıkta azıttılar

ve biz kadınlar o kadar bağlanıyoruzki duygusal olarak aslında o suçsuz benım sinirlenmelerim bağırmalarımdan dolayı bu evlilik bitti bir adamı idare edemedim kimler kimler başardıda ben bir evliliği yürütemedim gibi düşüncelere kapılıyoruz asla öyle değil adam olamadılar .Yukarıdakı arkadaşların yorumlarına katılıyorum. Maddi olarakda ardı arkası kesılmeyen istekleri bitmeyen huysuz çok hemcinsimizde var ama buna rağmen idare eden alttan alan ne erkekler var kalmak geçinmek isteyen her türlü kalıyor ne huysuz kadınları idare ediyor .Bunlar kalmak geçinmek istediler bellerini doğrultup defolup gittiler .

Çok güzel ama kaba bir ifade var yanınızda kalmak isteyen her halükarda kalıyor kalmak istemeyenınde elıne bir top verin sektirsin gitsin

Burada hatırlıyorum sana defalarca kez olmaz dendiği ısrarla anlamamıştın bakıyorum Ki hala anlamamışsın aslında. Sadece anlamış gibi yapıyorsun

Sizi öncesinden tanımıyordum bu yazdıklarınıza çok üzüldüm, güzel bir evlilik pisi pisine bitti zannettim. 2023 yılına kadar eski yorumlarınızı taradım. Bu konuyu okuduğumda iyi bir adamı elinizden kaçırdınız zannetmiştim eski konulara bakınca şuan görüyorum ki siz sadakalar verip şükür namazları kılmanız gereken yerde dövünüyorsunuz. Siz bu adamı kaybetmekle hiçbir şey kaybetmemişsiniz hayatınızı geri kazanmışsınız haberiniz yok. Acil terapi alın aydınlanmaya ihtiyacınız var. Gerekirse iki ekmek yerine tek ekmek yiyin mutfak parasını verin terapiye koşun. İnşallah beni dinlersiniz.

Tabii bir yolunu bulacağımm
Kendisi tam tamına 5 avukat tutmuş, pes dedim okurken. Neyi paylaşacak benimle bu kadar

Bugün bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim çok sevindim, dualar ettim.. sonra ise hüzün çöktü.. Anlarsınız ya işte. Çok ahım var çok

Bugün misafirler geldi, akrabalar bilmiyor eşimi sordular yalan bulduk. Çok ah ettim dün gece. Bir de üstüne rüyamda gördüm.Çok zor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…