• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısızlık hissi

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
Neredeyse her gün konu açtığım için belki biliyorsunuzdur arkadaşlar, boşanıyorum dava da açıldı.
Bugün geçmiş mesajları okumak gibi bir hata yaptım, öyle böyle yürüyormuş ama ilişki çok hızlı bitmiş. Kendime kızmaya başladım, bir adamı idare edemedim diye..Bir adamı kendime çeviremedim, evliliği yürütemedim. Sabırlı davranamadım çok sivri dilliymişim…Uyarmış beni dinlememişim çok öfkelenmişim, bir yandan da çok yalnız bırakılmışım… Hiç stratejik davranmamışım, oyun yapmamışım öfkemi dökmüşüm. Evli çiftlere bakıyorum ne güzel diyorum, ne güzel idare ediyorlar birbirlerini. Ne güzel bebekleri var. Benden çok çabuk vazgeçildi, daha geçen aydan mesajlaşmalar var, bu ay çat diye dava açtı. Ağlamak istiyorum anlayamıyorum, bağıra çağıra ağlamak istiyorum olmuyor. Artık ağlamayı bile beceremiyorum.Avukat davaya cevap yazalım diyor kitleniyorum…Ben evliliği başaramadım. Sadece dua istiyorum..

Şu anda aynı durumu yaşıyorum biliyor musunuz. Ben de sivri dilli öfkemden kaybettim biriciğimi. Kendimi değiştirmek için çabaya girdim ama ayrılmakta yana gönlü.
vli çiftlere bakıyorum ne güzel diyorum, ne güzel idare ediyorlar birbirlerini. Ne güzel bebekleri var. Benden çok çabuk vazgeçildi, daha geçen aydan mesajlaşmalar var, bu ay çat diye dava açtı.
Birebir aynı hisler. Dert ortağınız olmaktan başka bir şey yapamıyorum :(

Şu anda aynı durumu yaşıyorum biliyor musunuz. Ben de sivri dilli öfkemden kaybettim biriciğimi. Kendimi değiştirmek için çabaya girdim ama ayrılmakta yana gönlü.

Birebir aynı hisler. Dert ortağınız olmaktan başka bir şey yapamıyorum :KK43:
Manipüle edilmiş olabilir miyiz peki

Benim durumum için bence hayır. Kendim ettim kendim buldum. Çok pişmanım düzeltmek istiyorum ama ne fayda en son bı buluşacağız. Ne diyeceğimi bilmiyorum nasıl bı yol izlenmeli. Belki siz de son bı konuşsaniz?
Sizinki yine buluşuyor ediyor. Benimki beni görmedi bile, görmek istemedi ve uzaklaştırma kararı aldırmış…

Anlattığın tarzda bir adam idare edilmez ki ama. İdare iki taraflı olur. Orada da yazdım bu adam para için evlenmiş. Senin bir hatan yok. Üzülmen normal tabi. Ama kendini suçlama artık.
Para için evlendin dediğimde itiraz ediyordu, tek çalışan sen misin pardon diyordu. Benim peşimde kimler kimler var diyordu(yakışıklıydı). Ben huzur için evlendim huzur vermedin diyordu

Bu hayatta her şeyi başarmak zorunda değiliz ki? Yaradılış gereği kaybedeceğiz üzüleceğiz… Kimisi evliliği beceremez(doğru kişi olmadığından) kimisi anneliği kimisi arkadaşlığı… Destek almalısınız en kısa zamanda aşacağınıza inanıyorum…
Desteğe ihtiyacım olduğunu düşünüyorum ben de

Sırf bu psikolojide olduğunuz için değil herkesin desteğe ihtiyacı var… Bir sebepten ötürü değil yani iyi gelecektir🙏🏻
Çok naziksiniz anladım sizi🌹 İyi geleceğini biliyorum şimdilik tüm paramı avukata verdim psikolog için yok :(

Para için evlendin dediğimde itiraz ediyordu, tek çalışan sen misin pardon diyordu. Benim peşimde kimler kimler var diyordu(yakışıklıydı). Ben huzur için evlendim huzur vermedin diyordu
Sen çok manipülasyona uğramışsın o yüzden bende de hata var mıdır diye soruyorsun. Onun ne dediğinin ne önemi var? Ne yaşadığını kim senden iyi bilebilir ki? Havalar güzel kendini eve kapatma. Termosa çay koy dışarı çık. Deniz kenarında yaşıyorsan daha da güzel olur. Kafanı dağıtmaya çalış. Eline bir meşguliyet bul. Zamanla her şeyi daha net göreceksin.

O ‘kimler kimler’ le neden evlenmemiş peki? Ben bunun bi manipülasyon cümlesi olduğunu düşünüyorum. Peşinde olmak, hoşlanmak, tanımak istemek ayrı; evlenmek, sevmek ayrı.. belki kadınlar bunu tanıyınca kendiliğinden uzaklaştu, duyguları değil mantığıyla hareket eden bi kadında bu gayet rahattır. Eskiden deli divane olduğum adamlara bakıyordum da.. bazısı kandırma gereği bile duymamış, çünkü duygularu olan o zeki kadınlar birer aptala dönüşüryor aşık olunca 🤓😅 demem o ki.. onu idare etmek zorunda değildiniz, eğer başından beri böyle olsaydınuz belki evliliğe bile gitmeyecekti süreç, kendinize yüklenmeyin inanın çoğu erkek empati ye bile değmiyor (duygusal zekalarından ötürü)

Sizinki yine buluşuyor ediyor. Benimki beni görmedi bile, görmek istemedi ve uzaklaştırma kararı aldırmış…
Eski mesajlarda ne gördün bilmiyorum ama burada açtığın konuların başından itibaren sıkıntılı bir ilişkiydi sizinki. Burada defalarca yazıldı. Karşılıklı olarak evlenmek için evlenildi. Sen evlenmeyi çok istdigin icin eşini seviyor gibi hissetmiş olabilirsin ama hatan varsa eğer bu evliliğin baştan olmamasi gerekiyordu. Karşındaki erkek seni gerçekten sevmiyorsa ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.

Aldatma var diyordun önceki konularında, bir anda uzaklaştırmali dava açması da bu sebepten olabilir, eve gitme diye. Sen neyin erdindesin hala.

Back