E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
14 yıllık evliyim 3 defa tüp bebek denemesinde bulunduk malesef en son uygulamada embriyolarda genetik sorun çıktı .pgd yapıldı .bu uygulama oluşan embriyolardan hücre alınması ve sorunun neden kaynaklandığını, bulmak için yapılan bir çalışma ve malesef yedi embriyodada ayrı ayrı problem çıktı. tetrozomi, krozomi ve embriyolar transfer edilemedi.büyük bir üzündü yaşadık tabiki.kıbrısa gitmeyi çok istedim sanırım anormallik yumurta kaynaklıymış.başka bir bayanın yumurtasıyla bir ümit ışığı vardı belkide benim için .fakat eşim bunu istemiyor.yıllar geçtikçe yalnızlık amaçsızlık düşünceleri beni dahada çok etkilemeye başladı.Artık anne olmaya kendimi her zamankinden daha çok hazır hissediyorum .evlatlık almak için geçenlerde sosyal hizmetlere gittim eşimle konuştuk tabiki bebek ve kız çocuğu düşünüyorduk ,gerekli bilgiyi edindim ve büyük hayallerle eşimle birlikte, gidip dilekçe vericeğimiz, anı sabırsızlıkla bekledim .fakat eşim vazgeçtiğini kafasının karışık olduğunu söylüyor .başta herşeyi konuşmamıza rağmen onu bu karardan, vazgeçtiren neydi. bana bir türlü açıklamıyor .koruyucu aile olasakmı diyor .bebek alsakmı diyor yani anlaşılan.kararsız onu ikna etmek için elimden gelen .çabayı sarfediyorum.benim gibi bu zorlukları yaşayan arkadaşlar varmı.gerçekten desteğe ve yardıma ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler.