Saç Rengi ve Saç Boyama BAŞARISIZ OMBREDEN NASIL KURTULULURUM?

Ombreden kurtulmak?

• Eski rengine boya.

• Akmasını bekle.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

123cicim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
1
0
27
Merhaba arkadaşlar. Saçımda bir değişiklik istiyordum ve ombre (sözde) yaptırdım. Yaptırmaz olaydım. Saçımın tek bi çizgiden aşağısı turuncu bakırımsı bi renk oldu. Normalde saçım kumral. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Oryalle açmadı boya sürdü açıldığı kadar açılır dedi. Boya var yani şimdi bu boya akar mı akarsa nekadar sürede akar yoksa tekrar eski rengine boyasammı ne yapacağımı bilmiyorum bir akıl verin nolursunuz

Merhaba.benimde Saçlarında bakırlık ve kızıllık lar vardı.miador kuqför uzun bir sürede (4saa)t gibi) düzeltti.kendileri renklendirmë uzmanı.çok emek verdiler saçlarım dan şuanda çok memnunum.instagramdan takip edebilirsiniz.sadece renklendirme üzerine çalışıyorlar zaten

ay bu kişi her yere aynı kuaför ismini yazmış arkadaş fake sanırım Mune

Merhabalar;

Ankara daysanız Hoşdere Loca Kuaför Ombre de Ankara nın en başarılı tek kuaförü bence Olaplex le açma işlemi yapıyolar ve saçlarınız asla yıpranmıyo geçişleri son derece doğal turunculuk asla olmuyo ben son derece memnun kaldım tavsiye ederim güvenerek saçlarınızı emanet edin derim..instagram dan araştırabilirsiniz @locakuaforrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…