• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız burun estetik ameliyatı

Yelizzp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
53
23
88
Merhaba herkese 10 yıl önce Rize eğitim ve araştırma hastanesinde Dr.Koray URGU ya burun ameliyatı oldum hayatımın hatasını yaptım burnumun üst kemiğini kırdı zamanla bezelye büyüklüğünde bir şişlik oldu geçmedi tabi sonrasında 4 başarısız revizyon daha Rüştü köse Süleyman taş Hasan poyraz hayatımı mahvettiler yaşayan ölü gibiyim çok çaresizim Dr.Nazım Çerkeş’i önerdiler bana birkaç defa muayeneye gittim başlarda yaparım diyodu ameliyatını cüzzi bir miktara son gitmemde bana 100 bin TL dedi senin ameliyatın burnum düzelir diye bir umudum vardı ama artık oda yok çünkü benim o miktarı ödemem imkansız çok mutsuz ve çaresizim dışarıya çıkmak aynaya bile bakmak istemiyorum insanların yüzüme tuhaf tuhaf bakması beni çokkkk üzüyor hayatımı bitirdin Koray Allah’ından bul sende benim çektiklerimin bin katını çekersin inşallah

Merhaba herkese 10 yıl önce Rize eğitim ve araştırma hastanesinde Dr.Koray URGU ya burun ameliyatı oldum hayatımın hatasını yaptım burnumun üst kemiğini kırdı zamanla bezelye büyüklüğünde bir şişlik oldu geçmedi tabi sonrasında 4 başarısız revizyon daha Rüştü köse Süleyman taş Hasan poyraz hayatımı mahvettiler yaşayan ölü gibiyim çok çaresizim Dr.Nazım Çerkeş’i önerdiler bana birkaç defa muayeneye gittim başlarda yaparım diyodu ameliyatını cüzzi bir miktara son gitmemde bana 100 bin TL dedi senin ameliyatın burnum düzelir diye bir umudum vardı ama artık oda yok çünkü benim o miktarı ödemem imkansız çok mutsuz ve çaresizim dışarıya çıkmak aynaya bile bakmak istemiyorum insanların yüzüme tuhaf tuhaf bakması beni çokkkk üzüyor hayatımı bitirdin Koray Allah’ından bul sende benim çektiklerimin bin katını çekersin inşallah
Revizyon yapan doktorlar ? Süleyman taş falan kabullenmedi mi başarısız operasyonu çok şaşkınım . Geçmiş olsun dur sakin ol herseyin çaresi bulunur elbet hayatını zindan etmeye değmemli canım

İlk ameliyatımı yapan doktoru suçladılar biz bişey yapmadık düzeltmeye çalıştık falan filan madem kendinizden emin değilsiniz neden benim hayatımı iyice karartıyorsunuz öyle değilmi her ameliyattan sonra daha kötü oldu burnum çok çok çaresizim burnumu olanları düşünmeden saniyem geçmiyor dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimden ben napıcam böyle nasıl yaşayacağım çok kötüyüm

İlk ameliyatımı yapan doktoru suçladılar biz bişey yapmadık düzeltmeye çalıştık falan filan madem kendinizden emin değilsiniz neden benim hayatımı iyice karartıyorsunuz öyle değilmi her ameliyattan sonra daha kötü oldu burnum çok çok çaresizim burnumu olanları düşünmeden saniyem geçmiyor dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimden ben napıcam böyle nasıl yaşayacağım çok kötüyüm

cabım dur Allah aşkına insanlar neler ile uğraşıyor kanser olduğunu öğreniyor yapma tutunmaya çalışıyor bazen ufacık şeyleri bile takıyoruz ya gereksiz . Bende ameliyat oldum ödemelerim geçene kadar hayatımı ayna foto kabusuna çevirdim kocaman bir boşunaymışşşşşşşş!!! Foto atsana belki sna çok büyük dert geliyordur aslında eskiye göre iyi bir burnun vardır canm

Tam olarak ne sorunlarınız vardı ılk ameliyattan ne kadar sürede çıktı sorunlar foto atarmısınız olduğunuz ameliyatlar sonucunda

Nazım çerkeş ne dedı düzelme sansına

Nazım çerkeş ne dedı düzelme sansına
Yaparım dedi ameliyatını ama en son 3hafta önce yine gittim derimin çok inceldiğini bunun için iki seans yağ enjektesi yapılması gerek derinin biraz toparlaması için daha sonra açıp altta ne sorun olduğuna neden şiştiğine bakılması gerek defi numaramı aldı diğer doktor arkadaşlarla aramızda konuşup seni ararım dedi ama aramadı😔

cabım dur Allah aşkına insanlar neler ile uğraşıyor kanser olduğunu öğreniyor yapma tutunmaya çalışıyor bazen ufacık şeyleri bile takıyoruz ya gereksiz . Bende ameliyat oldum ödemelerim geçene kadar hayatımı ayna foto kabusuna çevirdim kocaman bir boşunaymışşşşşşşş!!! Foto atsana belki sna çok büyük dert geliyordur aslında eskiye göre iyi bir burnun vardır canm
Eskiden burnumun kemiği dümdüzdü şimdi ezilmiş gibi görünüyor ve şişiyor

Tam olarak ne sorunlarınız vardı ılk ameliyattan ne kadar sürede çıktı sorunlar foto atarmısınız olduğunuz ameliyatlar sonucunda
İlk ameliyatımdan sonra bukadar şiş değildi şimdi attığım resim Süleyman taş yaptıktan sonraki hali niye böyle oldu diye ona hesap sorduğumda bana hakaretler etmeye bağırmaya başladı
Burnunuzun fotoğrafını atarsanız eğer daha sağlıklı yorum yapabiliriz
ar

İlk ameliyatımdan sonra bukadar şiş değildi şimdi attığım resim Süleyman taş yaptıktan sonraki hali niye böyle oldu diye ona hesap sorduğumda bana hakaretler etmeye bağırmaya başladı

ar

Eklentiler

• 072A2D74-B158-43A9-AAF0-1ED9B587225D.webp
    072A2D74-B158-43A9-AAF0-1ED9B587225D.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 703
Buda 5.ameliyattan sonraki hali

Eklentiler

• 36271713-C900-4E8D-AFFF-9BCDFE67D76B.webp
    36271713-C900-4E8D-AFFF-9BCDFE67D76B.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 926
  • E8DA8D64-B4A4-4F9D-BA89-66FFEDB8C379.webp
    E8DA8D64-B4A4-4F9D-BA89-66FFEDB8C379.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 899
Çok gecmıs olsun nefes almanızda bır skntı var mı şeklı dısında Mehmet yazar barış Çakır abdulkadır goksel var onlarla görüştünüz mu
Çok rahat nefes alamıyorum korkuyorum diğer doktorlarda yaparız dediler sonuç ortada son bir şansım varsa eğer bunu çok iyi değerlendirmem gerek var mı onuda bilmiyorum dünyanın parasını istiyorlar bu fiyatlara şansım varsada imkankız

Bence bi devlet hastanesine görünün. Para kaygısı olmadığı için size daha doğru bir seçenek sunacaklardır bende devlette oldum.
Bir kaç devlet hastanesi KBB ve Plastik Cerrahi görüşün derim kesinlikle

Bence bi devlet hastanesine görünün. Para kaygısı olmadığı için size daha doğru bir seçenek sunacaklardır bende devlette oldum.
Bir kaç devlet hastanesi KBB ve Plastik Cerrahi görüşün derim kesinlikle
Görüştüm ben zor revizyon ameliyat herkesin harcı değil ilk ameliyatımı araştırmada oldum zaten orası bu hale getirdi beni😔

Back
X